Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

"Browns" nezaudē, Rodžerss izglābj "Packers"

Juris Miņins
Juris Miņins

"Browns" nezaudē, Rodžerss izglābj "Packers"
Ārons Rodžerss
Foto: USA Today/Scanpix

Šodien noslēdzās Nacionālās futbola līgas (NFL) pirmā spēļu nedēļa un tajā savu zaudējumu sēriju pārtrauca Klīvlendas "Browns", bet Grīnbejas "Packers" atspēlējās un pieveica Čikāgas "Bears".

Jauno sezonu ar vislielāko interesi gaidīja tieši Klīvlendā, jo šī koanda 2017. gadā bija zaudējusi visas spēles un pēdējo panākumu izcīnīja 2016. gada 24. decembrī (20:17 pret Sandjego "Chargers"), kas patiesi bija Ziemassvētku priekšvakara brīnums, jo tā arī bija vienīgā komandas uzvara divu sezonu laikā.

2018. gada pirmajā nedēļā zaudējumu sērijai ir pielikts punkts, taču panākums gan vēl nav izcīnīts, jo klīvlendieši cīnījās neizšķirti, 21:21 pret Pitsburgas "Steelers". Jāsaka, ka šī spēle varēja beigties arī citādāk, precīzāk, "Steelers" jau bija iekrājuši 14 punktu pārsvaru, taču ceturtajā ceturtdaļā vispirms Karloss Haids, bet tad arī Džošs Gordons sasniedza ieskaites zonu, rezultātu izlīdzinot. Papildlaikā neviena no komandām neguva punktus, lai arī abām bija iespēja sist tiešos brīvsitienus, taču tie bija neprecīzi, un mačs, kas NFL ir gana reta parādība, noslēdzās neizšķirti.

Līdz ar to Klīvlendas "Browns" ir pārtraukusi 17 zaudējumu sēriju, taču līdz pirmajai uzvarai kopš 2016. gada viņiem vēl ir jāpagaida.

Lieliska atspēlēšanās notika arī Čikāgas "Bears" un Grīnbejas "Packers" mačā. Spēles gaitā grīnbejieši bija nonākuši iedzinējos ar 0:20, kas vēl nebija pats trakākais, jo vienā no epizodēm Ārons Rodžerss, kā izskatījās, bija guvis diezgan nopietnu ceļgala savainojumu kā rezultātā viņš tika aiztransportēts pie dakteriem.

Mediķi Rodžersam deva atļauju atgriezties spēlē, vienlaicīgi, kā izrādījās, ļaujot notikt pirmās nedēļas lielākajam brīnumam, jo Ārons pēdējā ceturtdaļā atdeva trīs rezultatīvas piespēles, divas no kurām bija vairāk kā 35 jardus tālas un palīdzēja savai komandai sadeldēt 20 punktu deficītu, izraujot uzvaru. Jāatzīmē, ka 20 punktu deficīts ir otrs lielākais kādu "Packers" jebkad ir atspēlējuši iekš sava leģendārā "Lambeu Field" stadiona.

Runājot par citām spēlēm, jāatzīmē, ka ar uzvaru jauno sezonu sāka Jauanglijas "Patriots", kas ar 27:20 pārspēja Hjūstonas "Texans". Toma Breidija kontā 277 jardi un trīs rezultatīvas piespēles. Tampabejas "Buccaneers", spēlējot bez diskvalificētā Džeimisa Vinstona, kura vietu ieņēma Raiens Fitzpatriks, izbraukumā ar 48:40 pārspēja Ņūorleānas "Saints". Fitzpatriks maču noslēdza ar 417 jardiem un četrām rezultatīvām piespēlēm.

Savukārt Bufalo "Bills", lai arī bija paziņojusi, ka sezonu sāks ar Neitenu Pītermenu zem centra, jau pirmajā mačā iespēlēja Džošu Alenu, jo Pītermens uz Baltimoras "Ravens" aizsardzības fona izskatījās pagalam nevarīgs. Alenam arī neveicās diži labāk, taču viņš vismaz iztika bez pārtvertām bumbām, bet komanda zaudēja ar 3:47.

Tiesa, ja vēl par Bufalo vienības saspēles vadītāju vājo sniegumu nebija lielu pārsteigumu, jo viņi abi ir mazpieredzējuši jaunie censoņi, tad Detroitas "Lions" saspēlnieks Mets Stefords tika pamatīgi izskolots no Ņujorkas "Jets" puses – četras pārtvertas bumbas, viena no kurām tika nogādāta ieskaites zonā un zaudējums ar 17:48. Šajā spēlē līgā debitēja arī Sems Dārnolds, kurš maču pats sāka ar piespēli pretinieku rokās, taču spēja saņemties un spēli beidza ar 198 jardiem un divām rezultatīvām piespēlēm, bet Aizeja Krovels desmit mēģinājumos guva 102 jardus un divas reizes nogādāja bumbu ieskaites zonā.

NFL regulārā sezona, 1. nedēļa

ViesiMājniekiRezultāts
FalconsEagles12:18
SteelersBrowns21:21
RedskinsCardinals24:6
BengalsColts34:23
TitansDolphins20:27
49ersVikings16:24
TexansPatriots20:27
BuccaneersSaints48:40
JaguarsGiants20:15
BillsRavens3:47
ChiefsChargers38:28
SeahawksBroncos24:27
CowboysPanthers8:16
BearsPackers23:24
JetsLions48:17
RamsRaiders33:13

Izmantotie resursi:
https://www.nfl.com/

     [+] [-]

, 2018-09-11 20:07, pirms 6 gadiem
Man ir garlaicīgi((
Zēni - rakstiet. Iepazīsimies, tiksimies!
Man ir 23 gadi. Es esmu jautra! Foto un telefons profilā. Rakstiet tagad >︍>︍> 18pop.tk