Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Šermans noslēdz līgumu ar "49ers"

Juris Miņins
Juris Miņins

Šermans noslēdz līgumu ar "49ers"
Ričards Šermans
Foto: AFP/Scanpix

Viens no pēdējo gadu labākajiem Nacionālās futbola līgas (NFL) malējiem aizsargiem Ričards Šermans ir noslēdzis trīs gadu līgumu ar Sanfrancisko "49ers".

Ričards Šermans, kuram šomēnes paliks 30 gadi, kopš ienākšanas līgā, 2011. gadā, ir kļuvis par vienu no labākajiem malējiem aizsargiem, kā arī Sietlas "Seahawks" rindās ir izcīnījis "Super Bowl". Tiesa, visam labajam pienāk beigas un 9. martā Sietlas komanda oficiāli atlaida Šermanu.

Ilgi gan bez darba Stenfordas absolvents nepalika, jo pāris dienas vēlāk tika saņemts paziņojums, ka Ričards Šermans pievienosies Sanfrancisko "49ers" komandai. Vienošanās ir paredzēta uz trim gadiem un par katru no tiem futbolists saņems 13.05 miljonus ASV dolāru. Interesanti, ka Sanfrancisko vienība spēlē ne tikai vienā konferencē ar "Seahawks", bet arī vienā divīzijā, kas Šermanam ar bijušo komandu nodrošinās divas tikšanās reizes sezonā.

Kā tika ziņots, tad Sanfrancisko "49ers" gan nebija vienīgā komanda, kas interesējās par Šermana pakalpojumiem, jo tāpat interesi izrādīja Grīnbejas "Packers", Hjūstonas "Texans", Tenesī "Titans", Detroitas "Lions", Oklendas "Raiders" un Tampabejas "Buccaneers". Tiesa, pats spēlētājs izvēlējās Kalifornijaas variantu, jo tieši šajā štatā viņš ir dzimis un audzis.

Jāpiebilst, ka Sanfrancisko komanda šajā starpsezonā pamatīgi bruņojas 2018. gada kampaņai, jo pirms šī darījuma, noslēdza jaunu līgumu ar savu potenciāli pirmo numuru saspēles vadītāja pozīcijā, Džimiju Garopolo, padarot viņu par vislabāk apmaksāto futbolistu NFL vēsturē.

Izmantotie resursi:
https://www.nfl.com/