Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Sezonas atklāšanā "Chiefs" pārspēj "Patriots"

Juris Miņins
Juris Miņins

Sezonas atklāšanā "Chiefs" pārspēj "Patriots"
Karīms Hants veic piezemējumu.
Foto: AFP/Scanpix

Šonakt ar Jaunanglijas "Patriots" un Kanzassitijas "Chiefs" komandu spēli tika dots starts 98. Nacionālās futbola līgas (NFL) sezonai. Pirmajā spēlē "Chiefs" pārspēja esošos čempionus ar 42:27.

Jaunanglijas komandai titula aizstāvēšana sākās ne gluži tā kā viņi gribēja un nepavisam ne tā kā no viņiem gaidīja līdzjutēji, jo pirmajā spēlē, kas arī tika aizvadīta savās mājās, tika piedzīvots zaudējums ar 27:42.

Jāsaka, ka sākums gan mājniekiem bija tīri ierasts, jo Toms Breidijs aizveda savu komandu līdz ieskaites zonai, kur pēdējo vārdu teica pussargs Maikls Gilislī, izskrienot cauri Kanzassitijas aizsardzības rindām un gūstot piezemējumu. Arī turpinājums nebija sliktāks, jo jau pirmajā uzbrukumā Karīms Hants, "Chiefs" pussargs, zaudēja bumbu.

Turpinājums gan tik spīdošs nebija un atlikušajā pirmā puslaika daļā abas komandas jau cīnījās līdzīgi. Vēl pirmajā ceturtdaļā Demetriuss Hariss guva atbildes piezemējumu, bet mača otrajās 15 minūtēs Maikls Gilislī un Karīms Hants apmainījās ar rezultatīviem uzbrukuma noslēgumiem.

Otrais puslaiks sākās ar Tairīka Hila 75 jardu piezemējumu, kas kļuva iespējams pēc tam kā "Patriots" aizsardzība aizmirsa ātro un bīstamo malējo uzbrucēju dziļi laukuma malā. Tā arī bija pirmā reize mača gaitā, kad Kanzassitijas komanda izvirzījās vadībā. Tiesa, vēl līdz ceturtdaļas beigām Jaunanglijas komanda, pateicoties Gilislī piezemējumam un Stīvena Gostkovska sitienam pa vārtiem, atguva sev vadību – 27:21.

Pēdējā mača nogrieznī gan Kanzassitijas "Chiefs" uzbrukumā dominēja, neatstājot nekādas iespējas aizvadītās sezonas čempioniem. Karīms Hants, saņemot piespēli no Aleksa Smita, guva 78 jardu piezemējumu, bet vēlāk, jau spēles izskaņā, noformēja arī "hettriku", ienesot bumbu pēc 4 jardu skrējiena. Tāpat viņa piemēram sekoja Šarkandriks Vests, kurš arī tika pie piezemējuma.

"Chiefs" saspēles vadītājs Alekss Smits aizvadīja spīdošu spēli, jo realizēja 28 no 35 piespēlēm, guva 368 jardus un atdeva četras rezultatīvas piespēles. Viņa oponents otrā līnijas pusē, Toms Breidijs, gan šoreiz palika bez rezultatīvām piespēlēm un guva 267 jardus (16/36).

Karīms Hants, kuram tā bija pirmā NFL oficiālā spēle, bez saviem trim piezemējumiem mačā kopumā guva fantastiskos 246 jardus. Savukārt Tairīka Hila kontā 133 jardi un piezemējums. Zaudētāju rindās Maikls Gilislī, kurš guva trīs piezemējumus, izcēlās vien ar 45 jardiem nesot bumbu, bet Denijs Almendola bija vadošais piespēļu ķērājs, maču noslēdzot ar 100 jardiem.

Savukārt aizsardzībā uzvarētāju rindās ar 11 tvērieniem izcēlās Rons Pārkers, bet divi seki Džastina Hjūstona kontā. Tikpat reizes pirms piespēles izdarīšanas oponentu saspēlnieku apstādināja arī "Patriots" spēlētājs Trejs Flauerss.

Jāpiebilst, ka šī spēle noteikti ieies vēsturē, jo šis ir pirmais mačs "Patriots" komandai, kad viņi spēlējot savā "Gillette Stadium" arēnā, esot vadībā pēc puslaika, beigu beigās zaudē maču. Tāpat 42 zaudēti punkti ir sliktākais rezultāts visā Bila Beličeka valdīšanas laikā.

NFL regulārā sezona turpināsies svētdien, 10. septembrī, kad arī tiks aizvadīta lielākā daļa no pirmās nedēļas spēlēm.

NFL regulārā sezona, 1. nedēļa

ViesiMājniekiRezultāts
ChiefsPatriots42:27
CardinalsLions
BuccaneersDolphinsPārc.
JetsBills
FalconsBears
RavensBengals
SteelersBrowns
JaguarsTexans
RaidersTitans
EaglesRedskins
ColtsRams
SeahawksPackers
Panthers49ers
GiantsCowboys
SaintsVikings
ChargersBroncos

Izmantotie resursi:
https://www.nfl.com/

  +1 [+] [-]

, 2017-09-08 09:29, pirms 7 gadiem
Skaisti sezona sākusies. Atklāšanas spēles parasti ir garlaicīgas. Šorīt garlaicīgi nebija.
Chiefs vispār ir viena no skatāmākajām komandām.

     [+] [-]

, 2017-09-08 16:33, pirms 7 gadiem
modests rakstīja: Skaisti sezona sākusies. Atklāšanas spēles parasti ir garlaicīgas. Šorīt garlaicīgi nebija.
Chiefs vispār ir viena no skatāmākajām komandām.
Nu... puslīdz labs QB, pēdējā laikā viens no ātrākajiem WR Hils. Tagad arī Hants, kā izskatās, turpinās tādā pat gadā kā koledžā - sitīs stipros ar multi-TD mačiem.
Vienīgasi žēl par Beriju, kuram savainota kāja.

     [+] [-]

, 2017-09-09 18:05, pirms 7 gadiem
Kungi, padalieties, lūdzu - kur jūs skatieties NFL spēles?

     [+] [-]

, 2017-09-09 21:16, pirms 7 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Nu... puslīdz labs QB, pēdējā laikā viens no ātrākajiem WR Hils. Tagad arī Hants, kā izskatās, turpinās tādā pat gadā kā koledžā - sitīs stipros ar multi-TD mačiem.
Vienīgasi žēl par Beriju, kuram savainota kāja.
Smitam nāk par labu, tas, ka jauns konkurents uzradies. Sācis tālās piespēles dot

     [+] [-]

, 2017-09-12 00:06, pirms 7 gadiem
evita_bredovska_10212914158424982 rakstīja: Kungi, padalieties, lūdzu - kur jūs skatieties NFL spēles?
Skatoš šeit- Stream2watch.cc | Watch Sports & Television...