Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Gofs, Ventzs aizved savas komandas pie pārliecinošām uzvarām

Juris Miņins
Juris Miņins

Gofs, Ventzs aizved savas komandas pie pārliecinošām uzvarām
Džareds Gofs svin vienu no piezemējumiem
Foto: AFP/Scanpix

Iepriekšējā gada Nacionālās futbola līgas (NFL) drafta divi pirmie numuri, saspēles vadītāji, Kārsons Ventzs un Džareds Gofs demonstrēja lielisku sniegumu devītajā spēļu kārtā, kas ļāva viņu komandām tikt pie ļoti pārliecinošām uzvarām.

Devītā Nacionālās futbola līgas spēļu kārta iztika bez lieliem pārsteigumiem maču iznākumu ziņā, taču rezultativitātes ziņā bija divas komandas, kas sasniedza iespaidīgus rādītājus, proti, Losandželosas "Rams" un Filadelfijas "Eagles" prata gūt 51 punktu mačā un, protams, svinēja arī uzvaras.

Filadelfijas komanda bez lielām problēmām tika galā ar Denveras "Broncos" (51:23), spēles laikā sasniedzot iespaidīgo 44:9 pārsvaru. Kārsons Ventzs guva 199 jardus un atdeva četras rezultatīvas piespēles pirms viņu nomainīja Niks Fouls. Divi piezemējumi malējā uzbrucēja Alštona Džefrija kontā, trīs rezies bumbu ieskaites zonā nogādāja pussargs Korijs Klemenss, bet Džejs Adžaji, kurš komandai pievienojās vien nedēļas gaitā, izcēlās ar 46 jardu skrējienu, kas beidzās gala zonā.

Denveras komandas uzbrukumu šajā cīņā vadīja Broks Osveilers, taču viņa otrā atnākšana nespēja glābt komandu, turklāt arī pats saspēlnieks bija viduvējs – viens piezemējums, divas pārtvertas bumbas, realizētas 19 no 38 piespēlēm un gūti 208 jardi.

Šobrīd Filadelfijas "Eagles" ir labākā komanda visā NFL, jo no deviņiem mačiem uzvaras ir izcīnījusi astoņos.

Savukārt vēl pārliecinošāka uzvara, ar 51:17, padevās Losandželosas "Rams", kuri ar šādu rezultātu pārspēja šosezon nīkuļojošos Ņujorkas "Giants". Arī šajā spēlē uzvarētāju komandas saspēlnieks Džareds Gofs, tāpat kā viņa tiešais konkurents iepriekšējā gada draftā Kārsons Ventzs, izcēlās ar četrām rezultatīvām piespēlēm.

Jāsaka, ka Ņujorkas komanda spēja turēt līdzi Losandželosas vienībai tikai pirmajā ceturtdaļā, kura arī noslēdzās ar rezultātu 7:7, taču otrajā un trešajā ceturtdaļā "Rams" kopumā guva 41 punktu, tādējādi atrisinot visus jautājumus, kas skar uzvarētāju noteikšanu.

Uzvarētāju rindās Tods Gērlijs, lai arī guva tikai 59 jardus, izcēlās ar diviem piezemējumiem. Divi veiksmīgi uzbrukuma noslēgumi arī malējā uzbrucēja Roberta Vuda kontā.

NFL, 9. nedēļa

ViesiMājniekiRezultāts
BillsJets21:34
Cardinals49ers20:10
RavensTitans20: 23
BuccaneersSaints10:30
RamsGiants51:17
BroncosEagles23:51
FalconsPanthers17:20
BengalsJaguars7:23
ColtsTexans20:14
RedskinsSeahawks17:14
ChiefsCowboys17:28
RaidersDolphins27:24
LionsPackers30:17

Izmantotie resursi:
https://www.nfl.com/