Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

"Cardinals" bez Palmera pieveic "49ers"

Juris Miņins
Juris Miņins

"Cardinals" bez Palmera pieveic "49ers"
Foto: AFP/Scanpix

Arizonas "Cardinals", kuriem bija jāiztiek bez pirmā saspēles vadītāja Kārsona Palmera, šonakt izcīnīja savu otro uzvaru Nacionālās futbola līgas (NFL) sezonā, ar 33:21 pārspējot Sanfrancisko "49ers".

Arizonas "Cardinals" komandai šī sezona iesākās, var teikt, ka pagalam neveiksmīgi, jo četrās spēlēs tika piedzīvoti trīs zaudējumi, tajā skaitā nebūt ne spēcīgākajām komandām, kas, protams, nevarēja apmierināt ne "Cardinals" spēlētājus, nedz arī trenerus. Vēl sarežģītāku situāciju pirms cīņas ar Sanfrancisko "49ers" padarīja fakts, ka Kārsons Palmers tika atstādināts no spēlēšanas, jo ārstiem nebija pārliecības, ka viņa iepriekšējā mačā gūtais smadzeņu satricinājums ir pilnībā pārgājis.

Lai vai kā, mačs sākās mazrezulatīvi, precīzāk, pirmajā ceturtdaļā komandas palika sausā, taču nevar teikt, ka spēle bija neinteresanta, jo abas komandas ik pa laikam prata nodemonstrēt pa kādai labai izspēlei. Otrajā puslaikā tieši "49ers" bija komanda, kas pirmā guva punktus – Bleina Gaberta piespēli notvēra Džeremijs Kerlijs un ienesa to ieskaites zonā. Arī tālākajā spēlē Sanfrancisko bija mazliet priekšā saviem oponentiem, taču pieļāva vairākas kļūdas un nevajadzīgi pārkāpa noteikumus, kas ļāva Larijam Fitzdžeraldam, pēc Drū Stentona piespēlēm, divas reizes bumbu ieskaites zonā un to pašu izdarīja arī Devids Džonsons, panākot 21:7 Arizonas labā.

Līdz trešās ceturtdaļas beigām Karloss Haids gan ļāva septiņus punktus atgūt, taču Arizonas "Cardinals" bija jau nenotverami – Devids Džonsons guva vēl vienu piezemējumu un, lai arī Bleins Gaberts spēja ienest bumbu ieskaites zonā, tas neko nemainīja, bet punktu mačam pielika Keleiss Kembels, kurš apturēja jau pieminēto Gabertu "49ers" ieskaites zonā, gūstot divus punktus.

Sanfrancisko komandai šis bija ceturtais zaudējums piecās spēlēs, bet Arizonai – tikai otrā uzvara tikpat mačos.

Par spēles izcilniekiem, protams, jāsauc abi Arizonas komandas piezemējumu guvēji Larijs Fitzdžeralds, kurš notvēra sešas no astoņām piespēlēm un bez piezemējumiem guva arī 81 jardu, bet 185 kopā gūtie jardi Deivida Džonsona kontā.

Izmantotie resursi:
NFL.com - Official Site of the National...

     [+] [-]

, 2016-10-07 13:45, pirms 7 gadiem
49neriem briesmīgs uzbrukums. Kaut kāds 23; 24 līgā laikam.
Likās jau, ka bez Palmera ies grūtāk Arizonai, bet bez variantim 49neriem.

     [+] [-]

, 2016-10-07 19:36, pirms 7 gadiem
iespējams, Kārsona laiks ir beidzies.. protams, 49ers D nav rādītājs, bet vēlviena uzvara var atvērt acis, ka bez Palmera mierīgi var iztikt..