Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Atceļ Eliotam piespriesto diskvalifikāciju

Juris Miņins
Juris Miņins

Atceļ Eliotam piespriesto diskvalifikāciju
Ezekils Eliots
Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās futbola līgas (NFL) komandas Dalasas "Cowboys" spēlētājam Ezekilam Eliotam piespriestā sešu maču diskvalifikācija ir atcelta, taču tālākais spēlētāja liktenis gan nav zināms.

Iepriekš jau ziņojām, ka viens no aizvadītās sezonas labākajiem pussargiem un debitantiem kopumā, Dalasas "Cowboys" spēlējošais Ezekils Eliots bija saņēmis sešu spēļu diskvalifikāciju, kas viņam tika piešķirta par vardarbību pret kādu sievieti. Pats sportists, protams, nepiekrita šādam spriedumam, jo uzskatīja, ka NFL veiktā izmeklēšana ir bijusi pavirša, tāpēc pārsūdzēja šo lēmumu.

Vakardien, izskatot Eliota apelāciju, tika nolemts, ka iepriekš piespriestais sods ir jāatceļ un pussargs varēs piedalīties pirmajā regulārās sezonas spēlē, taču viņa tālākais liktenis un iespējamās diskvalifikācijas gan ir zem jautājuma zīmes, jo šī situācija vēl tiks izskatīta.

Kā arī…

- Oklendas "Raiders" un vienības visu laiku rezultatīvākais spēlētājs Sebastjans Janikovskis nevar vienoties par algas samazinājumu, ko vēlas komanda. Poļu kikeris atsakās pieņemt "Raiders" nosacījumus, lai arī pats cīnās ar muguras savainojumu.

Pagaidām ir zināms, ka, ja vien līgums netiks lauzts, tad par pirmo maču viņš saņems 1/17 daļu no savas pašreizējās algas. Tiesa, Oklendas komanda pašlaik pārbauda arī vairākus citus kikerus, kas varētu aizstāt Janikovski. Jāpiebilst, ka 39 gadus vecais Janikovskis šajā sezonā, ar veco līgumu, varētu nopelnīt 4.05 miljonus ASV dolāru.

- Kolins Kaperniks, visvairāk apspriestais NFL spēlētājs šajā starpsezonā, vēl aizvien ir bez darba. Daudzi spēlētāji, tajā skaitā Kems Ņūtons, ir atzinis, ka Kaperniks ne tikai var spēlēt līgā, bet esot labāks pat par vairākiem pašreizējiem sākumsastāva saspēles vadītājiem, kas norāda, ka viņa bezdarbā nav vainojami tikai sportiskie principi.

Turklāt, kā atzina Rejs Luiss, viens no Kapernika aizstāvjiem, kad Baltimoras "Ravens" pilnīgi reaļi izskatīja iespēju nolīgt bijušo "49ers" saspēlnieku, pie vainas Kolina bezdarbā ir ne tikai viņa paustie uzskati, bet arī viņa draudzenes izdarības.

Proti, īsi pirms tam kā "Ravens" jau vēlējās noslēgt līgumu ar Kaperniku, viņa draudzene sociālajos tīklos publicēja rasistisku attēlu, kurā Rejs Luiss bija redzams žņaudzot komandas īpašnieku. Redzot šo bildi, Baltimoras komanda atteicās no Kolina Kapernika pakalpojumiem.

- Tie, ziņots, ka Tampabejas "Buccaneers" un Maiami "Dolphins" spēle, kurai bija jānotiek šajā nedēļas nogalē, tiks atcelta, jo NFL baidās par spēlētāju un līdzjutēju drošību, tā kā Floridas štatā pašlaik ir viesuļvētras draudi. Paredzams, ka mačs tiks pārcelts uz 19. novembri, kad abām komandām bija brīvā nedēļa.

Izmantotie resursi:
https://www.nfl.com/

     [+] [-]

, 2017-09-06 12:41, pirms 7 gadiem
Es 3reizes izlasīju , ko nolēmuši un tā arī neko nesapratu. Tipa 6spēļu bans paliek spēkā, bet drīkst spēlēt, jo @$×/#×^$#&^#

     [+] [-]

, 2017-09-06 12:53, pirms 7 gadiem
Diskvalifikaacija nav atcelta. Tieshi otraadi, to veelreiz apstirpinaaja, vienkaarshi shobriid vinji atljaava vinjam 1o speeli speeleet, jo sezonas saakums klaat un abas puses iesniedz pieteikumus tiesaas un, lai NFL nedabuutu pa kaklu peec tam, ka nav vinjam aizstaaveet sevi ljaavushi visaas instituucijaas, atlauj speeleet.