Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

NFL 13. nedēļa noslēdzas ar "Steelers" uzvaru

Juris Miņins
Juris Miņins

NFL 13. nedēļa noslēdzas ar "Steelers" uzvaru
Foto: USA Today/Scanpix

Naconālās futbola līgas (NFL) čempionātā šodien tika aizvadīta pēdējā 13. kārtas cīņa un tajā, pārspējot savus principiālos pretiniekus, Sinsinati "Bengals", uzvaru svinēja Pitsburgas "Steelers" (23:20).

Pitsburgas un Sinsinati komandu spēles pēdējos gados no vienkārši principiālām cīņām, kurā tiekas divas vienas divīzijas komandas, ir kļuvušas par īstu "gaļasmašīnu", jo, pēc vairākiem incidentiem pagātnē, starp futbolistiem ir izveidojušās "īpašas attiecības", kuras viņi skaidro nežēlojot ne pretinieku, ne sevi. Arī šīrīta spēlē uz laukuma vairākas reizes parādījās medicīniskās palīdzības elektromobilis.

Pati spēle arī izvērtās atbilstoši šai visai situācijai, proti, diezgan dramatiski. Pirmais puslaiks pagāja mājnieku, "Bengals" zimē, jo vispirms Rendijs Buloks realizēja brīvsitienu, bet vēlāk divus rezultatīvus uzbrukumus noorganizēja Endijs Daltons un Eidžejs Grīns, notverot, attiecīgi astoņu un piecpadsmit jardu tālas piespēles. Kopumā tas deva Sinsinati komandai iespaidīgu pārsvaru – 17:0, ko gan vēl līdz lielajam pārtraukumam "Steelers" samazināja līdz 14 punktiem, kad precīzs brīvsitiens padevās Krisam Bosvelam.

Savukārt otrais puslaiks jau pagāja "Steelers" zīmē. Tiesa, pirmais piezemējums, ko pitsburgieši šajā mačā guva, tika pavadīts ar Sinsinati līdzjutēju neizpratnes pilnām sejām, jo komandas aizsargi nespēja sadalīt kurš no viņiem apturēs Līveonu Belu, kurš skrēja gar pašu laukuma malu un beigu beigās pussargu neapturēja neviens, kas pitsburgiešiem deva 35 jardu piezemējumu.

Mača turpinājumā Buloks un Bosvels apmainījās ar precīziem sitieniem pa vārtiem, bet Antonio Brauns notvēra Bena Rotlisbergera piespēli un izlīdzināja rezultātu.

Mača atrisinājums pienāca pašās pēdējās sekundēs, jo Kriss Bosvels, tāpat kā pirmo, arī otro puslaiku noslēdza ar precīzu brīvsitienu, tikai pašlaik tas deva arī panākumu visā mačā – 23:20.

Bens Rotlisbergers maču noslēdza ar 290 gūtajiem jardiem, divām rezultatīvām un vienu pārtvertu piespēli, bet Endijs Daltons izcēlās ar 234 jardiem un divām rezultatīvām piespēlēm. Pitsburgas pussargs Līveons Bels gan bija produktīvākais komandas pussargs, kā arī piespēļu ķērājs, jo guva, attiecīgi, 77 un 106 jardus.

NFL, 13. nedēļa

ViesiMājniekiRezultāts
RedskinsCowboys14:38
VikingsFalcons14:9
PatriotsBills23:3
49ersBears15:14
BuccaneersPackers20:20
TexansTitans13:24
BeoncosDolphins9:35
ChiefsJets31:38
ColtsJaguars10:30
LionsRavens20:44
BrownsChargers10:19
GiantsRaiders17:24
PanthersSaints21:31
RamsCardinals32:16
EaglesSeahawks10:24
SteelersBengals23:20

Izmantotie resursi:
https://www.nfl.com/

     [+] [-]

, 2017-12-05 23:29, pirms 6 gadiem
Seahawks apturēja eagles!! Negaidīti, negaidīti....
Packers ar pārsteidza ar labi parādīto spēli!!