Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Miņins

"Patriots" pirmais zaudējums, "Dolphins" – pirmā uzvara

"Patriots" pirmais zaudējums, "Dolphins" – pirmā uzvara
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās futbola līgas (NFL) devītā spēļu nedēļa izrādījās neveiksmīga divām šīs sezonas līderkomandām, jo savu pirmo zaudējumu sezonā piedzīvoja Jaunanglijas "Patriots", bet Grīnbejas "Packers" nespēja tikt galā ar Sandjego "Chargers".

Pēc astoņām uzvarām pēc kārtas Jaunanglijas "Patriots" piedzīvoja pirmo zaudējumu šajā sezonā. To viņiem pasniedza Baltimoras "Ravens" komanda – 20:37.

Jāsaka, ka šosezon lielisku spēlējusī Jaunanglijas aizsardzība vienkārši nespēja tikt galā ar Baltimoras saspēles vadītāju Lamāru Džeksonu, kurš, lai arī ar piespēlēm guva tikai 163 jardus un vienu reizi rezultatīvi asistēja, pats divreiz nogādāja bumbu ieskaites zonā. Tāpat "Patriots" spēlēja pārsteidzoši nesavākti un sagādāja problēmas paši sev, ko "Ravens" arī lieliski izmantoja, piemēram, Mārlons Hamprijs līdz ieskaites zonai, pēc 70 jardu skrējiena, aiznesa Džuliana Edelmana zaudēto bumbu.

Toms Breidijs šoreiz arī nebija glābējs – 285 jardi, viena rezultatīva un viena pārtverta piespēle.

Līdz ar "Patriots" zaudējumu nu NFL ir palikusi tikai viena komanda, kas ir uzvarējusi visās spēlēs, tā ir Sanfrancisko "49ers", kura, atgādināsim, šajā nedēļā, jau ceturtdien, ar 28:25 pieveica Arizonas "Cardinals".

Savukārt Jaunanglijas vienībai pēc piedzīvotā zaudējuma būs vairāk laika kļūdu analīzei, jo desmitajā nedēļā "Patriots" atpūšas.

Negaidītu zaudējumu aizvadītajā nedēļas nogalē piedzīvoja arī Grībejas "Packers", kuri ar 11:26 piekāpās Losandželosas "Chargers" vienībai. Spēles laikā grīnbejieši bija nonākuši iedzinējos gan ar 0:19, gan 3:26 un tikai spēles beigās, pēc Džamāla Adamsa piezemējuma un veiksmīgas divu punktu izspēles "Packers" rezultātu padarīja mazliet "pieklājīgāku". Divi piezemējumi uzvarētāju komandas rindā Melvina Gordona kontā.

Tiesa, ja citas komandas piedzīvoja savus pirmos vai otros zaudējumus sezonā, Maiami "Dolphins" tika pie pirmās uzvaras sezonā, ar 26:18 pārspējot Ņujorkas "Jets", kas šosezon nav diez ko stipra vienība. Raiens Fitzpatriks guva 288 jardus un atdeva trīs rezultatīvas piespēles.

NFL regulārā sezona, 9. nedēļa

ViesiMājniekiRezultāts
49ersCardinals28:25
TexansJaguars26:3
RedskinsBills9:24
VikingsChiefs23:26
JetsDolphins18:26
BearsEagles14:22
ColtsSteelers24:26
TitansPanthers20:30
LionsRaiders24:31
BuccaneersSeahawks34:40
BrownsBroncos19:24
PackersChargers11:24
PatriotsRavens20:37
CowboysGiants37:18

Izmantotie resursi:
https://www.nfl.com/


, 2019-11-05 21:54, pirms 4 gadiem
klau, ko 49ers starpsezonā izdarījuši?

skatos, ka pērn bija pašā apakšā ..
, 2019-11-05 23:46, pirms 4 gadiem
Daniel rakstīja: klau, ko 49ers starpsezonā izdarījuši?

skatos, ka pērn bija pašā apakšā ..
Kalendārs visu nosaka.Pirmās 5 spēles bija pret ne tām labākajām komandām.
Visas frontes augstā līmenī.VIenīgais jautājums cik ilgi Džimijs spēlēs tik labi.
, 2019-11-06 13:30, pirms 4 gadiem
Bostonietis rakstīja: Kalendārs visu nosaka.Pirmās 5 spēles bija pret ne tām labākajām komandām.
Visas frontes augstā līmenī.VIenīgais jautājums cik ilgi Džimijs spēlēs tik labi.
Kāpēc gan, lai Džimijs sāktu spēlēt ne tik labi? Tur viss būs kārtībā!
Chargeri gan ir viena dīvaina komanda Man jau arī likās, ka GB paņems spēli, bet redz kā!
Un patrioti ar nav neuzvarami, pirmais krietni nopietnāks pretinieks un uzreiz klupiens!
Stefonam Digsam vairs nebūs jāaizvada spēles dziļā sniegā. Foto: AFP/Scanpix

Bufalo vadošais uzbrucējs Digss maiņā nonāk pie Hjūstonas talantiem

Nacionālajā futbola līgā (NFL) ievērojamu darījumu veikusi pērn ar jaunajiem talantiem spoži uzmirdzējusī Hjūstonas "Texans", kas nupat kā maiņas darījumā ieguvusi Bufalo "Bills" vadošo uzbrucēju Stefonu Digsu.
Foto: AFP/Scanpix
3

Aizsardzības spēlētāji pikti par NFL lēmumu aizliegt pretinieka tveršanas tehniku

Nacionālās futbola līgas (NFL) īpašnieku sēdē pieņemts lēmums par "gurnu nomešanas uzbrukuma" izskaušanu. Amerikāņu futbola aizsardzības spēlētāji jau pauduši savu neapmierinātību par noteikumu izmaiņām, kas vēl vairāk sarežģī spēli aizsardzībā.
Ārons Donalds. Foto: AFP/Scanpix
3

Donalds liek punktu, virkne komandu atsakās no draftētajiem kvoterbekiem

Aizvadītajā nedēļas nogalē amerikāņu futbola tirgus placī notika ne mazums jaunumu. Par karjeras noslēgšanu izšķīrās izcilais aizsardzības spēlētājs Ārons Donalds, bet vairākas komandas atteicās no samērā nesen ar augstām drafta izvēlēm iegūtajiem saspēles vadītājiem.