Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

“Dolphins” vēlas nolīgt Katleru

Juris Miņins
Juris Miņins

“Dolphins” vēlas nolīgt Katleru
Džejs Katlers
Foto: AFP/Scanpix

Pēc tam kā Nacionālās futbola līgas (NFL) komandas Maiami “Dolphins” pirmais saspēles vadītājs Raiens Tanehils guva ceļgala savainojumu, komanda meklē viņam aizstājēju un kā prioritāte viņiem ir Džeja Katlera nolīgšana.

Iepriekš jau ziņojām, ka Maiami komanda īsi pirms pārbaudes maču sākuma, ir palikusi bez sava pirmā kvoterbeka, jo kreisā ceļgala savainojumu ir guvis tās pirmais saspēlnieks Raiens Tanehils. Lai arī viņa atgriešanās laukumā vēl šajā sezonā esot iespējama, sezonas pirmo trešdaļu, visdrīzāk, viņš nevarēs spēlēt. Tāpēc “Dolphins” aktīvi meklē saspēles vadītāju, kas varētu vienībai palīdzēt vismaz sezonas ievadā.

Iepriekš tika runāts, ka Floridas komanda varētu nesteidzināt notikumus un ļaut sevi vēlreiz pierādīt Metam Mūram, kurš pagājušajā sezonā jau bija devies laukumā, kad Tanehils pirmo reizi bija savainojis savu ceļgalu. Tomēr pašlaik situācija ir mainījusies un “Dolphins” plāno parakstīt kādu no brīvajiem aģentiem.

Jau pašā sākumā, kad tikai parādījās ziņas par Tanehola traumu, izplatījās baumas, ka uz Maiami varētu doties Džejs Katlers, kuram ir labas attiecības ar komandas treneri Adamu Geisu, ar kuru viņš jau bija strādājis Čikāgas “Bears” rindās.

Komandas vadība jau ir tikusies ar spēlētāja, kurš vēl starpsezonā paziņoja, ka sāks TV komentētāja karjeru, pārstāvjiem un pārrunāja iespējamo sadarbību. Abas puses, uzklausot piedāvājumus, tūlītēju vienošanos gan nepanāca, taču izteicās, ka nevar izslēgt, ka tuvākajā laikā Džejs Katlers nonāks Maiami.

Cita starpā, runājot par pārējiem kandidātiem uz pašreiz vakanto Maiami “Dolphins” pamatsastāva saspēles vadītāja vietu, ir parādījusies informācija, ka Minesotas “Vikings” saspēlnieks Tedijs Bridžvaters vēlas maiņu prom no savas līdzšinējās komandas un viņam nebūtu nekas pretim nonākt Floridā. To var secināt pēc tā, kā Tedijs “ielaikoja” twitter.com ziņojumu, kurā šāda iespēja tika apspriesta. Vēlāk gan sportists savu “laiku” anulēja.

Kā arī...

- Pitsburgas “Steelers” ir pagarinājuši līgumu ar savu galveno treneri Maiklu Tomlinu līdz 2020. gadam.

- Tiek ziņots, ka cīņā par Denveras “Broncos” sākumsastāva saspēles vadītāja vietu Trevors Sīmiens esot apsteidzis Pakstonu Linču.

Izmantotie resursi:
https://www.nfl.com/
ESPN: The Worldwide Leader in Sports