Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Miņins

NFL nosauc "All-Pro" izlases, iekļauj Mahoumsu, Maku, Donaldu

NFL nosauc "All-Pro" izlases, iekļauj Mahoumsu, Maku, Donaldu
Kalils Maks
Foto: AFP/Scanpix

Nacionālā futbola līga (NFL) šodien ir nosaukusi tos spēlētājus, kas ir iekļauti sezonas simboliskajā izlasē, jeb "All-Pro" komandā. Viņu vidū ir gan divi apmaksātākie aizsargi Kalils Maks un Ārons Donalds, gan arī jaunā sensācija Patriks Mahoumss.

"All-Pro" izlase, ko katras sezonas beigās nosauc NFL, tiek veidota pēc 50 autoritatīvāko līgas apskatnieku balsojuma un iekļaušana šajā izlasē tiek uzskatīta par diezgan nozīmīgu karjeras punktu.

Šogad par vienīgo spēlētāju, kurš ir saņēmis 50 pirmās vietas balsis kļuva Losandželosas "Rams" aizsargs Ārons Donaldss. Viņš piedalījās visās 16 regulārās sezonas spēlēs, veica 59 tvērienus, kā arī 20.5 reizes apturēja pretinieku saspēles vadītāju pirms viņš paspēja izdarīt piespēli. Tāpat četras reizes Donaldam izdevās izsist bumbu no pretinieku rokām, bet divreiz šādu izsistu bumbu viņš spēja saglabāt savā valdījumā.

Bez Ārona Donalda no Losandželosas "Rams" komandas pirmajā "All-Pro" izlasē tika iekļauts arī pussargs Tods Gērlijs, kurš šosezon guva 1251 jardus, uzbrūkot pa zemi, vēl 580 jardus pēc piespēlēm un kopumā 21 reizi nogādāja bumbu ieskaites zonā.

Savukārt par pirmās izlases lielākajām zvaigznēm kļuva Kanzassitijas "Chiefs" uzbrukuma spēlētāji, jo Patriks Mahoumss, kurš līgā aizvada tikai otro sezonu, kļuva par simboliskās izlases saspēles vadītāju, saņemot 45 balsis, bet viņa komandas biedri Treviss Kelsī un Tairīks Hils ieņēma vietas balsta pussarga un brīvā uzbrucēja pozīcijās.

NFL 2018. gada "All-Pro" izlases

Uzbrukums

Poz.Pirmā izlaseOtrā izlase
QBP.MahoumssD.Brīzs
RBT. GērlijsE.Eliots
FLEXT.HilsK.Makafrijs
TET.KelsīDž.Kitls
WRM.Tomass/D.HopkinssDž.Džonss/T.Hils
LTD.BahtiariD.Brauns/T.Ārmsteds
LGK.NelsonsDž.Bitonio
CDž. KelsīM.Ponsijs
RGZ.MārtinsM.Janda
RTM.ŠvarcsR.Ramčiks

Aizsardzība

Poz.Pirmā izlaseOtrā izlase
ERDž.Vats/K.MaksV.Millers/K.Džordans/M.Garets/D.Hanters
ILA.Donalds/F.KokssK.Džonss/Dž.Vats
LBL.Kīklijs/B.Vāgners/D.LeonardsV.Millers/S.Moslijs/L.Vander Ešs
CBK.Fulers/S.GilmorsB.Džonss/K.Hovards
SE.Džeksons/D.DžeimssDž.Adamss/H.Smits
DBD.KingsD.Džeimss

Izmantotie resursi:
https://www.nfl.com/


Foto: AFP/Scanpix
3

Aizsardzības spēlētāji pikti par NFL lēmumu aizliegt pretinieka tveršanas tehniku

Nacionālās futbola līgas (NFL) īpašnieku sēdē pieņemts lēmums par "gurnu nomešanas uzbrukuma" izskaušanu. Amerikāņu futbola aizsardzības spēlētāji jau pauduši savu neapmierinātību par noteikumu izmaiņām, kas vēl vairāk sarežģī spēli aizsardzībā.
Ārons Donalds. Foto: AFP/Scanpix
3

Donalds liek punktu, virkne komandu atsakās no draftētajiem kvoterbekiem

Aizvadītajā nedēļas nogalē amerikāņu futbola tirgus placī notika ne mazums jaunumu. Par karjeras noslēgšanu izšķīrās izcilais aizsardzības spēlētājs Ārons Donalds, bet vairākas komandas atteicās no samērā nesen ar augstām drafta izvēlēm iegūtajiem saspēles vadītājiem.
Kalvins Ridlijs. Foto: AFP/Scanpix

Par spēlēšanu totalizatorā sodītais Ridlijs tiek pie 92 miljoniem dolāru

Nacionālajā futbola līgā (NFL) turpinās brīvās aģentūras darījumi. Pie pamatīgas peļņas dienas ticis malējais uzbrucējs Kalvins Ridlijs, kurš aizpērno sezonu bija spiests pilnībā izlaist diskvalifikācijas dēļ, kas tika piešķirta par likmes veikšanu totalizatorā.