Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Teksasas A&M 12 vietu kāpums, Džordžijai - sešu

Juris Miņins
Juris Miņins

Teksasas A&M 12 vietu kāpums, Džordžijai - sešu
Teksasas A&M komanda
Foto: AP/Scanpix

Pēc ASV Koledžu sporta asociācijas (NCAA) futbola turnīra pirmās nedēļas, ir publicēts jaunākais TOP 25 rangs, kura galvgalī izmaiņas gan nav novērotas, taču dažas komandas ir pārsteigušas ar iespaidīgiem kāpumiem.

Pēc pirmās spēļu kārtas TOP 25 ranga pirmajā vietā vēl aizvien ir Floridas štata universitāte, kuri, lai arī ar vienu no mazākajiem pārsvariem pēdējās desmitgadēs, bet uzveica Oklahomas štata futbolistus ar 37:31. Arī viss pirmais četrinieks palicis nemainīgs – Alabama, Oregona, Oklahoma.

Savukārt no piektās vietas uz astoto noslīdēja Ohaio štata universitāte. Viņu vietu ieņēma Oburna. Savukārt sestajā vietā, pēc lieliska snieguma uzvarā pār Klemsonu (45:21), ierindojās Džordžija. Viņiem šis bija sešu pozīciju kāpums, turklāt viņi saņēma arī divas pirmās vietas balsis.

Aiz Džordžijas rangā sekoja Mičiganas štata universitāte un jau pieminētā Ohaio štata universitāte, bet devītajā vietā ierindojās šīs nedēļas lielākā kāpuma autore Teksasas A&M koledža, kuri parūpējās par nelielu pārsteigumu un pārliecinošā manierē, nu jau bez Džonija Manzela, uzveica Dienvidkarolīnas studentus – 52:28.

Vienu pirmās vietas balsi ieguva arī LSU, taču viņi, lai arī fantastiskā atspēlēšanās rallijā uzveica Viskonsinu, salīdzinot ar iepriekšējo rangu, zaudēja četras pozīcija. Vienīgā komanda, kas nāca klāt TOP 25 rangam bija Luivila, kas savā debijas mačā ACC divīzijā uzveica Maiami. Viņi ieņēma no ranga izkritušās Vašingtonas vietu.

AP NCAA futbola TOP 25 rangs

#Komanda
1.Floridas št. univ.
2.Alabama
3.Oregona
4.Oklahoma
5.Oburna
6.Džordžija
7.Mičiganas št. univ.
8.Ohaio št. univ.
9.Teksasas A&M
10.Beilora
11.UCLA
12.LSU
13.Stenforda
14.USC
15.Ole Miss
16.Notrdama
17.Arizonas št. univ.
18.Viskonsina
19.Nebraska
20.Kanzasas št. univ.
21.Dienvidkarolīna
22.Ziemeļkarolīna
23.Klemsona
24.Misūrī
25.Luivila

Izmantotie resursi:
ESPN: The Worldwide Leader In Sports