Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Savainojumu nomocītā "Patriots" vienojas ar Dekeru

Juris Miņins
Juris Miņins

Savainojumu nomocītā "Patriots" vienojas ar Dekeru
Eriks Dekers
Foto: USA Today/Scanpix

Nacionālās futbola līgas (NFL) komanda Jaunanglijas "Patriots", kura pašlaik mokās ar malējo uzbrucēju savainojumiem, ir noslēgusi viena gada līgumu ar Eriku Dekeru.

Jaunanglijas komandai šī sezona ir sākusies visnotaļ neveiksmīgi, jo vairāki komandas uzbrucēji ir guvuši savainojumus, bet Džulians Edelmans ir spiests izlaist četrus pirmos sezonas mačus, jo ir pieķerts lietojot dopingu. Tāpēc vienība meklēja pastprinājumu brīvo aģentu tirgū un, kā izskatās, ir arī atradusi.

"Patriots" ir vienojušies ar malējo uzvrucēju Eriku Dekeru, kurš iepriekš pārstāvēja Denveras "Broncos" un Ņujorkas "Jets", bet pagājušajā sezonā spēlēja Tenesī "Titans" kreklā. Jāsaka, ka šis darījums nebija nejaušs, jo, pirmkārt, Dekers jau pirmdien atrādījās Jaunanglijas komandas treneriem, kā arī Džošs Makdanielss, kurš ir "Patriots" komandas uzbrukuma koordinators, iepriekš trenēja Dekeru Denveras komandā.

Par līguma finansiālo pusi pagaidām informācija netiek izpausta, taču pirms gada "Titans" ar uzbrucēju bija vienojusies par četriem miljoniem, bet "Jets" rindās pavadītajās trīs sezonās kopā Dekers saņēma 21.5 miljonus ASV dolāru.

Iepriekšējā sezonā Dekers laukumā gāja visos 16 mačos, guva 563 jardus un vienu piezemējumu. Tāpat jāpiebilst, ka astoņu sezonu laikā viņam trīs reizes ir izdevies pārsniegt 1000 gūto jardu robežu.

Jāsaka gan, ka pēc 2017. gada sezonas finālspēles, kurā "Patriots" piekāpās Filadelfijas "Eagles", komanda ir pamatīgi izmainījusies kā spēlētāju, tā arī treneru sastāva ziņā un daudzi NFL apskatnieki jau ir izteikušies, ka šogad, ļoti iespējams, Jaunanglija nebūs tā komanda, kas reāli cīnīsies par čempionu titulu.

Kā arī...

- Pitsburgas "Steelers" malējais uzbrucējs Antonio Brauns ir sastiepis kvadricepsu un pašlaik nevar pilnvērtīgi piedalītes treniņos.

- Savukārt Sietlas "Seahawks" ārējās līnijas aizsargs Ērls Tomass vēlreiz ir apliecinājis, ka vēlas algas palielinājumu vai arī maiņu. Savu nostāju futbolists skaidro ar to, ka iepriekš viņš ir piekritis mazākam atalgojumam, lai dotu komandai iespēju noturēt spēcīgo ārējo aizsargu līniju, kas zināma kā "Legion of Boom".

Izmantotie resursi:
https://www.nfl.com/