Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

“Bills” pagaidām nepametīs Bufalo

Juris Miņins
Juris Miņins

“Bills” pagaidām nepametīs Bufalo
Bufalo "Bills" spēlētāji
Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās futbola līgas (NFL) komandas Bufalo “Bills” īpašnieks Terijs Pegula atzina, ka, lai arī viņam ir bijušas pārdomas par komandas pārcelšanu, vismaz tuvākajā laikā tas nenotiks.

Lai arī pēdējā laikā NFL komandām ir kļuvusi aktuāla pārcelšanās tēma, jo pēdējo divu gadu laikā trīs komandas ir paziņojušas par “dzīvesvietas” maiņu, Bufalo “Bills”, ko arī bieži minēja pie iespējamajām komandām, kas varētu doties prom no savas pilsētas, nedomā par esošās mājvietas pamešanu.

Komandas īpašnieks Terijs Pegula atzina, ka vienībai ar pilsētu ir noslēgts līgums, kas paredz, ka “Bills” paliks Bufalo vismaz līdz 2023. gadam. Atbildot uz žurnālistu provokatīvajiem jautājumiem, komandas īpašnieks arī atzina, ka septiņi gadi ir ilgs laiks un pašlaik viņš par tik globālām lietām kā komandas pārcelšana nedomā.

Savukārt, komentējot komandas vadības maiņu, kas sekoja pēc nu jau 17. sezonas, kurās “Bills” tā arī nespēj iekļūt izslēgšanas mačos, Pegula teica, ka, viņaprāt, galvenais ir nevis tūlītējs rezultāts, bet gan smags darbs un pretinieku cieņas iegūšana uz laukuma.

Paralēli šiem komentāriem, “Bills” komandas līdzjutējiem ir arī priecīgas ziņas, proti, treniņos ir atgriezies aizsardzības līnijas iekšējāis aizsargs Marsels Dareuss.

Kā arī…

- Maiami “Dolphins”, kuri kārtējo reizi mēģinās izsist sev ceļu uz izcilību, pussargs Džejs Adžadži treniņos ir guvis smadzeņu satricinājumu. Šobrīd nav informācijas, kad viņš varētu atgriezties laukumā.

- Losandželosas “Chargers” vienībai pagala neveicas ar šīssezonas debitantiem, proti, pēc tam kā pirmās kārtas izvēle Maiks Viljamss (WR) guva muguras savainojumu, vakar traumā iedzīvojās Forests Lemps, kuram konstatēts kreisās kājas savainojums. Lempam, kurš tika izvēlēts otrajā kārtā, bija paredzēta vieta sākumsastāvā.

- Savukārt Hjūstonas “Texans” malējais uzbrucējs Vils Fulers treniņos ir lauzis atslēgas kaulu.

- Noslēdzot ziņas uz pozitīvākas nots, “Super Bowl” finālistu rindās ir atgriezies Hulio Džonss. Starpsezonā malējais uzbrucējs gūlās uz operāciju galda, lai savestu kārtībā kāju.

Izmantotie resursi:
https://www.nfl.com/
ESPN: The Worldwide Leader in Sports