Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Sestdien Ikšķilē notiks amerikāņu futbola paraugspēle

Sestdien Ikšķilē notiks amerikāņu futbola paraugspēle
Publicitātes foto

Sestdien, plkst. 13:00, Ikšķiles Lupīnu ielas stadionā amerikāņu futbola komanda "Riga Lions" stāsies pretī Igaunijas apvienotajai komandai "Tartu Titans & Talinn Torm". Paraugspēles galvenais mērķis ir iepazīstināt Ikšķiles un tās apkaimes iedzīvotājus ar amerikāņu futbolu, jo pavisam nesen nodibināta Ikšķiles amerikāņu futbola komanda Ikšķiles "Bishops" un sākusies spēlētāju atlase. Ikšķiles komandai šāds nosaukums dots par godu Ikšķiles vēsturei un Livonijas bīskapijai.

Latvijas Amerikāņu futbola federācija aicina visus sportiski noskaņotos Ikšķiles un tās apkārtnes vīrus vecumā no 16-30 gadiem pieteikties jaundibinātajai komandai. Pieteikties iespējams uz vietas paraugspēlē vai arī rakstot uz ikskiles.bishops@gmail.com. Ikšķiles Bishops treniņus uzsāks no 2015. gada janvāra.

Gaidāmā paraugspēle Ikšķiles pilsētā izklaidēs skatītājus ar aizraujošu un spraigu amerikāņu futbola spēli pilnā ekipējumā divu stundu garumā. Spēle tiks aktīvi komentēta, lai skatītāji labāk varētu izprast laukumā notiekošo. Ikvienam apmeklētājam būs iespēja pašam piemērīt amerikāņu futbola ekipējumu un nofotografēties tajā. Gan mazie, gan lielie paraugspēles apmeklētāji varēs piedalīties konkursos un laimēt balvas, bet puslaika pārtraukumā spēlētājus uzkurinās karsējmeitenes. Par balvām rūpēsies amerikāņu futbola inventāra veikals Touchdown.lv un ’’Ozoļiņa konditorija’’.

Latvijas Amerikāņu futbola federācija un visi Baltijas amerikāņu futbola spēlētāji saka lielu paldies Ikšķiles novada pašvaldībai par piešķirto finansējumu pasākuma tapšanai un organizēšanai. Tiekamies 6. septembrī Ikšķilē!

Informāciju sagatavoja:
Anna Ulmane,
Latvijas Amerikāņu futbola federācijas
preses sekretāre