Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Luivila uzveic Maiami debijas mačā

Juris Miņins
Juris Miņins

Luivila uzveic Maiami debijas mačā
Dominiks Brauns
Foto: gocards.com

Ar Luivilas "Cardinals" uzvaru pār Maiami "Hurricanes" (31:13) noslēdzās ASV Koledžu sporta asociācijas pirmās divīzijas pirmās regulārās sezonas nedēļas mači.

Luivilas komandai šī bija īpaša spēle, jo, pirmkārt, viņi piedzīvoja savu debiju ACC konferencē un, otrkārt, pie komandas vadības stūres atgriezās Bobijs Petrino. Acīmredzot šī bija gana liela motivācija, lai pacenstos sezonu uzsākt ar uzvaru.

Lai arī tika gūti 336 jardi, nevar teikt, ka Petrino komanda spīdētu uzbrukumā, jo mača varoņi bija Luivilas aizsardzība, kuri neļāva izvērsties ne Bredam Kājam, ne Djūkam Džonsonam. Pieliekot klāt speciālo komandu sniegumu, kad Korvins Lembs guva piezemējumu pēc 97 jardu tāla sitiena atgriešanas skrējiena un uzvaras formula ir rokā.

Jāpiebilst, ka bijušais Tedija Bridžvatera dublieris Vils Gardners spēli pabeidza ar 20/28 piespēļu bilanci, 206 jardiem un divām rezultatīvām piespēlēm. Savukārt pussargs Dominiks Brauns guva 143 jardus 33 mēģinājumos un vienu reizi ienesa bumbu ieskaites zonā. Interesanti, ka pamatsastāvā šogad septiņi futbolisti bija bez iepriekšējiem startiem.
"Hurricanes" rindās arī bija jauns QB – Breds Kāja, kurš realizēja 17 no 29 piespēlēm un guva 174 jardus, vienu piezemējumu, bet divas reizes viņa piespēles tika pārtvertas. Djūks Džonsons, kurš atgriezās komandā pēc potītes savainojuma izārstēšanas, guva 90 jardus 20 mēģinājumos.

Interesanti, ka Luivilas komanda pēdējo 20 gadu laikā četras reizes ir mainījusi konferences un visās četrās debijas spēlēs ir izcīnījuši uzvaras.

Izmantotie resursi:
ESPN: The Worldwide Leader In Sports

     [+] [-]

, 2014-09-02 13:26, pirms 10 gadiem
nu ja šitā turpināsies, FUTBLS drīz būs populārakai LV. uzsvars uz futbols . baigi jauki, kaifs katru dienu kaut kas par futbolu. paldiesiņš.
p.s. man sievas mātes māsa amerikā. koledžas futene viņai topā.

     [+] [-]

, 2014-09-02 14:07, pirms 10 gadiem
steelers rakstīja: nu ja šitā turpināsies, FUTBLS drīz būs populārakai LV. uzsvars uz futbols . baigi jauki, kaifs katru dienu kaut kas par futbolu. paldiesiņš.
p.s. man sievas mātes māsa amerikā. koledžas futene viņai topā.
Ja godīgi, tas nav mans mērķis... tb pataisīt amfutbolu par kkādu megapopulāru pasākumu vai kā.
Man vienkārši pašam šis sports interesē un ir iespēja padalīties ar ziņām valts lielākajā sporta portālā ar citiem, iesaistīties diskusijās, arī uzzināt kko jaunu.
Priekš manis tas ir vairāk kā hobijs... ja kādam ar patīk, ļoti labi, tač man jau sen nav nekādu virsmērķu popularizēt sportu.

Vienīgais ko es, iespējams, gribētu panākt, lai iekš Sc.com izveidojas mazliet plašāka regulāro komentētāju grupa, savādāk sezonas sākumā parasti ir ļoti šķidri, uz sezonas otru pusi gan komentētāji pienāk klāt.