Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Miņins

Dreiks pamanāms "Cardinals" debijā, taču "49ers" turpina uzvaru sēriju

Dreiks pamanāms "Cardinals" debijā, taču "49ers" turpina uzvaru sēriju
Kenjans Dreiks (ar bumbu)
Foto: AFP/Scanpix

Sanfrancisko "49ers" pirmajā Nacionālās futbola līgas (NFL) devītās spēļu nedēļas cīņā nespēja tikt galā ar Arizonas "Cardinals" jaunpienācēju Kenjanu Dreiku, taču spēja apturēt arizoniešus un izcīnīja uzvaru ar 28:25.

Sanfrancisko "49ers" arī pēc devītās maču nedēļas ir saglabājusi savu perfekto uzvaru un zaudējumu bilanci, jo ar 28:25 pārspēja Arizonas "Cardinals". Tiesa, šis panākums, lai arī vienā brīdī likās, ka būs daudz pārliecinošāks, nenāca viegli.

Kā pirmie šajā spēlē vadībā izvirzījās tieši Arizonas futbolisti, jo "Cardinals" jaunpienācējs Kenjans Dreiks izlauzās ar bumbu rokās līdz ieskaites zonai. Atgādināsim, ka Dreiks, kurš sezonu iesāka šogad diezgan bezcerīgajā Maiami "Dolphins" vienībā, tika iemainīts, jo gan Čeiss Edmondss, gan Deivids Džonsons, abi "Cardinals" pamatsastāva pussargi, pašlaik cīnās ar savainojumiem.

Tiesa, pēc laba sākuma sekoja ne tik labs turpinājums, jo Sanfrancisko komanda līdz puslaika pārtraukumam guva trīs piezemējumus pēc kārtas, divus no kuriem ceturtdaļu pēdējās sekundēs. Veiksmīgi bija Džordžs Kitls, Kendriks Borns un Emanuels Sanderss.

Otrais puslaiks gan iezīmējās ar Kailera Mareja vadītā uzbrukuma centieniem atspēlēties, jo šajā laikā "Cardinals" vinnēa ar 18:7, tajā skaitā Endijam Izabelam gūstot 88 jardu piezemējumu, kad viņš, notvēris īsu piespēli (tā arī bija vienīgā piespēle, kas viņam šajā mačā tika adresēta), veica garu un rezultatīvu sprintu, un arizoniešu veiksmīgu divu punktu izspēli, kas bija Dreika kontā.

Šajā brīdī rezultāts kļuva 25:28 un, vismaz teorētiski, Arizonas komandai vēl bija iespēja suzvarēt, taču praktiski, Sanfrancisko vienība ļoti pareizi izspēlēja atlikušo laiku un noveda maču līdz uzvarai.

"49ers" rindās ar četrām rezultatīvām piespēlēm maču noslēdza Džimijs Garopolo. Viņa kontā ar 317 gūtie jardi. Savukārt aizvadītā drafta pirmais numurs Kailers Marejs guva 241 jardu un divas rezultatīvas piespēles.

Kenjans Dreiks 15 mēģinājumos nest bumbu kopā guva 110 jardus, kā arī notvēra visas četras savā virzienā raidītās piespēles, kas deva vēl 52 jardus. Savukārt uzvarētāju komandā izcēlās Emanuels Sanderss – septiņi tvērieni deviņos mēģinājumos un 112 jardi.

Izmantotie resursi:
nfl.com


, 2019-11-01 14:01, pirms 4 gadiem
Padomāju reperis Dreiks !!!
, 2019-11-01 14:29, pirms 4 gadiem
Kat kad jau 49ners noplīsīs..
, 2019-11-01 21:00, pirms 4 gadiem
ekpe_udoh_2483027468484284 rakstīja: Kat kad jau 49ners noplīsīs..
Skatoties kas viņiem būs nākošie pretinieki, tad pret seahawks būs var būt arī pirmais zāģis un pēc tam arī no packers gan jau dabūs pa biksēm! Es vismaz tā ceru. Bet nu sezonu domāju viņi pabeigs ar bilanci 12-4: 11-5. Tāda mana prognoze!
, 2019-11-05 10:32, pirms 4 gadiem
klau eksperti ,- ko SF izdarīja starpsezonā ka kļuvuši par līderiem?
Stefonam Digsam vairs nebūs jāaizvada spēles dziļā sniegā. Foto: AFP/Scanpix

Bufalo vadošais uzbrucējs Digss maiņā nonāk pie Hjūstonas talantiem

Nacionālajā futbola līgā (NFL) ievērojamu darījumu veikusi pērn ar jaunajiem talantiem spoži uzmirdzējusī Hjūstonas "Texans", kas nupat kā maiņas darījumā ieguvusi Bufalo "Bills" vadošo uzbrucēju Stefonu Digsu.
Foto: AFP/Scanpix
3

Aizsardzības spēlētāji pikti par NFL lēmumu aizliegt pretinieka tveršanas tehniku

Nacionālās futbola līgas (NFL) īpašnieku sēdē pieņemts lēmums par "gurnu nomešanas uzbrukuma" izskaušanu. Amerikāņu futbola aizsardzības spēlētāji jau pauduši savu neapmierinātību par noteikumu izmaiņām, kas vēl vairāk sarežģī spēli aizsardzībā.
Ārons Donalds. Foto: AFP/Scanpix
3

Donalds liek punktu, virkne komandu atsakās no draftētajiem kvoterbekiem

Aizvadītajā nedēļas nogalē amerikāņu futbola tirgus placī notika ne mazums jaunumu. Par karjeras noslēgšanu izšķīrās izcilais aizsardzības spēlētājs Ārons Donalds, bet vairākas komandas atteicās no samērā nesen ar augstām drafta izvēlēm iegūtajiem saspēles vadītājiem.