Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

NFL draftā ar pirmo numuru izvēlas Džemisu Vinstonu

Juris Miņins
Juris Miņins

NFL draftā ar pirmo numuru izvēlas Džemisu Vinstonu
Džeimiss Vinstons
Foto: AP/Scanpix

Aizvadītajā naktī notika Nacionālās futbola līgas (NFL) jauno spēlētāju izvēles ceremonija, kurā ar kopējo pirmo numuru izvēlējās Floridas štata universitātes bijušo saspēles vadītāju Džemisu Vinstonu.

Tampabejas "Buccaneers", kuriem piederēja 2015. gada drafta pirmās izvēles tiesības ilgu laiku domāja un plānoja ko izvēlēties, jo par pirmajām divām vietām draftā cīnījās divi saspēles vadītājis – Džeimiss Vinstons un Markuss Mariota. Floridas komanda izvēlējās to, kurš koledžas futbolu spēlēja tuvāk, proti FSU "Seminoles" vienībā, Džemisu Vinstonu.
Lai arī pēdējos gados parādās aizvien vairāk ziņu par sportista problēmām ārpus laukuma "Buccaneers" un arī pats sportists cer, ka tas netraucēs viņam kļūt par ilggadēju Tampas komandas uzbrukuma veidotāju.

Līdz ar to otrais drafta numurs tika Oregonas "Ducks" sistēmas absolventam, Markusam Mariotam, kuru izvēlējās cita komanda, kurai ir ilglaicīgas problēmas ar saspēles vadītājiem – Tenesī "Titans". Interesanti, ka pirms drafta Tenesī bija iesasitījusies pārrunās ar virkni citu komandu par iespēju aizmainīt šīs izvēles tiesības, taču viņi beigu beigās nonāca pie slēdziena, ka izvēlēties otrajiem viņiem ir svarīgāk. Turklā, uzreiz pēc drafta viņi paziņoja, ka Mariota būs komandas pirmais QB jau no pašas sezonas sākuma.

Cita Floridas komanda, Džeksonvilas "Jaguars", drafta pirmajā kārtā tika pie šī gada labākā lainbekera Dantes Faulera, bet Oklendas "Raiders", kuri izvēlējās kā ceturtie, savu izvēli apstādināja pie malējā uzbrucēja Amari Kūpera. Pirmo piecinieku noslēdza Vašingtonas "Redskins" izvēle, t.i., uzbrukuma līnijas bloķētājs Brendos Šerfs.

Jāatgādina, ka aizvadītajā naktī notika vien NFL drafta pirmā kārta, taču kopumā pasākums ilgst trīs dienas, jo šonakt izvēlēsies otrās un trešās drafta kārtas spēlētājus, bet rīt – pārējos, līdz pat septītajai kārtai.

Izmantotie resursi:
nfl.com
espn.go.com

  +1 [+] [-]

, 2015-05-01 11:43, pirms 9 gadiem
Nu tad Džameiss, Džemiss vai Džeimiss ? Ieliekat vismaz oriģinālo vārdu!

  +1 [+] [-]

, 2015-05-01 13:14, pirms 9 gadiem
tie taču ir trīnīši

     [+] [-]

, 2015-05-01 14:01, pirms 9 gadiem
Patīk Patriots izvèle.. Izskatās cerīgs DT, ko likt Lielā Vinsa vietā..
2.kārtā būs interesanti, cik tālu nokritīs Randy Gregory un kuri nenobîsies viņu paņemt

     [+] [-]

, 2015-05-02 11:37, pirms 9 gadiem
nenobijās dalasa, bet nu smags gadījums. tam puisim ar galvu izskatās viss nav kārtībā. Cowboy gan tādi patīk.