Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:213, Did:0, useCase: 3

Autors: Renārs Buivids

Foto: Fināla ģenerālmēģinājumā pārāki "Citadeles" basketbolisti

Latvijas banku basketbola kausa izcīņas pamatturnīra pēdējās kārtas spēlē 2. aprīlī Rīgas 49. vidusskolas sporta zālē spēkiem mērojās nākamās finālistes - "Swedbank" un "Citadele". Ar 58:44 pārāki bija "Citadeles" pārstāvji. Fināls 16. aprīlī plkst. 12.30. Foto: Renārs Buivids


Foto: Mareks Gaļinovskis (FotoManLV)

Noderīgi ieteikumi un iedvesmas deva tiem, kuri sporto

Tu ikdienā aktīvi sporto vai grasies sākt to darīt? Tad esi īstajā vietā! Šeit esam apkopojuši gan noderīgus rakstus par veselību, ekipējumu, uzturu, gan arī saturu, kas varētu Tevi iedvesmot.
Foto: Andris Mačāns.

Spēcīgs sastāvs rogaininga seriāla "Pilsētas leģendas" 5. sezonas atklāšanas posmā 1. aprīlī

Baltijas valstīs lielākais un populārākais rogaininga jeb komandu orientēšanās seriāls “Pilsētas leģendas” piekto sezonu uzsāks ar spēcīgu sastāvu un interesantā datumā, proti, 1. aprīlī, un tā būs neierastā pirmdiena un Svētku diena, jo pirmais aprīlis iekrīt otrajās Lieldienās. Ņemot vērā apvidu, kurā tas notiks, pirmā posma nosaukums ir “Spilves pļavu rogainings”, un tas tiek rīkots sadarbībā ar Rīgas valstspilsētas pašvaldību, kā arī Intervals.lv, Isostar, Garmin, Kokmuiža un “Magnesia” atbalstu.
Foto: Stirnubuks.lv.
1

Ar LČ medaļnieku uzvarām un 4263 dalībniekiem Saulkrastos sākusies “Stirnu buka” 11. sezona

Pagājušajā sestdienā Saulkrastos atbilstoši vietas nosaukumam saulainajos laikapstākļos ar ļoti kuplu dalībnieku skaitu tika atklāta 11. sezonas populārajam un tautā ļoti iemīļotajam taku skriešanas seriālam “Stirnu buks”. Pēc vairāku gadu pārtraukuma dalībnieku skaits visās distancēs kopā sniedzās pāri četriem tūkstošiem – 4263 skrējēji.