Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:214, Did:0, useCase: 3

Autors: Franko

Vendi gūst vēl vienu uzvaru

Vendi gūst vēl vienu uzvaru
Vendi gūst vārtus

26. novembra vakarā VENDI uz pretinieku ledus tikās ar RĪGAS SVĒTAJIEM. Lai arī pretinieks ir jauna komanda, kura šogad debitē amatieru hokejā, sezonu RĪGAS SVĒTIE iesākuši visai veiksmīgi – ar divām uzvarām, bet pavisam šosezon RĪGAS SVĒTO kontā pirms šīs spēles bija trīs uzvaras. VENDI savukārt pirmo sezonas panākumu guva tikai iepriekšējā spēlē. Panākums gan krietni vairojis komandas pašpārliecinātību un šī spēle nešaubīgi tika uztverta kā iespēja gūt nākošo uzvaru.

Spēles sākums VENDIEM izdevās lielisks. Jau pirmajā minūtē VENDI gūst vārtus. SVĒTO vārtsargs visai neveiksmīgi atsit Ģirta Donnerblica mesto ripu vārtu priekšā, kur to „savāc” Juris Ritenis, gūstot savus ceturtos vārtus šosezon. Pēc neilga brīža VENDI iemet arī otros vārtus. Pretinieka kļūdu izmanto Andis Bāliņš, kurš, pārtvēris ripu pretinieka aizsardzības zonā, raida to vārtu stūrī. Andim tie ir otrie vārti šosezon.

Pēc otro vārtu zaudējuma RĪGAS SVĒTIE spēli izlīdzināja un sāka arvien biežāk apdraudēt VENDU vārtus, tomēr trešdaļas noslēgumā VENDI pretinieku zonā izspēlē vēl vienu kombināciju, kuru noslēdz Jānis Zirnītis, panākot 3:0 VENDU labā. Jānim šie ir jau ceturtie vārti šosezon. Pēc vārtu guvuma VENDU spēlētāji mazliet zaudē modrību un jau pēc desmit sekundēm tiek sodīti. RĪGAS SVĒTIE izspēlē strauju kombināciju, kuras noslēgumā Artūrs Romančuks ripu raida jau tukšā vārtu stūrī. 1:3 – ar tādu rezultātu noslēdzas pirmais spēles periods.

Otro periodu „gaišzilie bruņinieki” sāk ar manāmu apņēmību lauzt spēles gaitu jebkuriem līdzekļiem. Spēle kļūst visai asa un šāds pavērsiens diemžēl noved pie tā, ka divi VENDU spēlētāji traumu dēļ spēli nespēj turpināt… SVĒTAJIEM otrajā trešdaļā izdodas pārņemt iniciatīvu un spiediens uz VENDU vārtiem pieaug. Vairākas reizes VENDI spiesti vienkārši izdarīt pārmetienu, lai pārtrauktu SVĒTO ofensīvu.

Otros vārtus SVĒTIE gūst mazākumā. Roberts Zvīdris pārtver ripu savā aizsardzības zonā un izraujas pret VENDU vārtiem. No vārtu priekšas SVĒTO uzbrucējam metienu izdarīt VENDU aizsargs neļauj, tomēr, apslidojot vārtus no aizmugures, R.Zvīdris no šaura leņķa pamanās ripu dabūt Elvja Kalniņa sargātajos vārtos. Sajutuši iespēju izlīdzināt spēles rezultātu, SVĒTIE sāk spēlēt vēl aktīvāk. Šī aktivitāte gan noved pie noraidījumu sērijas. SVĒTIE paliek trīs spēlētāju sastāvā un šo lielo pārsvaru VENDI izmanto. Pēc Jura Riteņa un Jāņa Krēgera piespēles, kārtējo ripu Kārļa Bluķa sargātajos vārtos raida Mārtiņš Rimšelis. Mārtiņam otrie vārti šosezon un VENDI atkal atjauno komfortablo divu vārtu pārsvaru.

Atlikušajā laikā SVĒTIE gan vairāk kontrolē spēles gaitu, tomēr pašaizliedzīgā VENDU spēle ļauj nosargāt pelnīto uzvaru un gūt otro panākumu pēc kārtas.

Informāciju sagatavoja: hkvendi.lv


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

Aicina pieteikties Zemgales Amatieru Hokeja līgas 16. sezonai

Jau 16. reizi šoruden Jelgavas ledus hallē startēs Zemgales Amatieru Hokeja līgas sezona. Atšķirībā no galvaspilsētas, kur jaunas amatieru hokeja organizācijas rodas un tikpat ātri pazūd un komandas sērfo no līgas un līgu, Jelgavā kopš pirmās sezonas nemainīgi spēlē 15-20 komandas. ZAHL aicina pietiekties 2016./ 17.g. sezonai, kas nesīs izmaiņas arī noteikumos.
2014./15. gada sezonas ZAHL 2.līgas kausa ieguvēji- HK Ledgrauži/Sportacentrs.com
5

Stabili un pārliecinoši jau 15 gadus. ZAHL aicina komandas pieteikties jubilejas sezonai

Jau 15. reizi šoruden Jelgavas ledus hallē startēs Zemgales Amatieru Hokeja līgas sezona. Atšķirībā no galvaspilsētas, kur jaunas amatieru hokeja organizācijas rodas un tikpat ātri pazūd un komandas sērfo no līgas un līgu, Jelgavā kopš pirmās sezonas nemainīgi spēlē 15-20 komandas. ZAHL aicina pietiekties 15. sezonai, kas nesīs izmaiņas noteikumos. Atgādinām, ka 2014./15. gada sezonā par ZAHL kausa ieguvējiem kļuva arī HK Ledgrauži, ko atbalsta portāls Sportacentrs.com
14

Šodien EHL fināla izšķirošā spēle

Tas brīdis ir klāt - Entuziastu Hokeja Līga, kas savu darbību uzsāka sezonas sākumā, ir nonākusi līdz kam ievērības cienīgam - šodien, Play-off finālkārtas piektajā spēlē tiks noskaidrots viens vienīgais 2011/2012 sezonas čempions.