Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:214, Did:0, useCase: 3

Autors: Fricis

Šosezon lielākā amatieru hokeja līga- BBHL

Šosezon lielākā amatieru hokeja līga- BBHL
Komandas Ledgrauži vārtsargs Andris Vincāns
Foto no www.bbhl.lv

1. oktobrī savu otro sezonu iesāka Baltijas Beaster hokeja līga. Jau savā otrajā sezonā organizācija ir kļuvusi par vislielāko amatieru hokeja līgu Latvijā. 2008./09. gada sezonā BBHL organizētajos turnīros startē 59 komandas, kas sadalītas 6 līgās.

Ar to BBHL attīstība sola neapstāties, jo līgas vadības mērķis ir apvienot valsts reģionālās līgas, piedāvājot kopīgu informatīvo telpu un sezonas kulminācijā noskaidrot spēcīgākās Latvijas amatieru komandas apvienotā Latvijas BBHL turnīrā.

BBHL komadas sadalītas 6 līgās. Augstākajā līgā pēc aizvadītajiem pirmajiem 3 apļiem bez zaudējumiem cīnās komanda Anvars. Dažādu komandu sastāvos pieteikti tādi pazīstami uzvārdi kā Aigars Mitčenkovs, Andrejs Zinkovs, Edvīns Silavnieks, Oļegs Jurenko un citi.

A līgā līderos izvirzījušās komandas Cetra un Agni, B līgā pārliecinošā vadībā LMT, C līgā komandas aizvadījušas dažādu spēļu skaitu un cīņa par medaļām solās būt starp vismaz četrām komandām. Arī D līgā četras komandas spēlē bez zaudējumiem, pie kam komandas Predators vārtsargs Sergejs Kuzmenkovs 3 spēlēs ielaidis tikai 1 vārtus. E līgā 3 spēlēs 3 uzvaras komandai Zaķi.

Izmantotie resursi: bbhl.lv

Piedāvājam eSports.lv lietotāja iSergei ievietotos videofragmentus no jaunās sezonas pirmajām BBHL spēlēm.


Aicina pieteikties Zemgales Amatieru Hokeja līgas 16. sezonai

Jau 16. reizi šoruden Jelgavas ledus hallē startēs Zemgales Amatieru Hokeja līgas sezona. Atšķirībā no galvaspilsētas, kur jaunas amatieru hokeja organizācijas rodas un tikpat ātri pazūd un komandas sērfo no līgas un līgu, Jelgavā kopš pirmās sezonas nemainīgi spēlē 15-20 komandas. ZAHL aicina pietiekties 2016./ 17.g. sezonai, kas nesīs izmaiņas arī noteikumos.
2014./15. gada sezonas ZAHL 2.līgas kausa ieguvēji- HK Ledgrauži/Sportacentrs.com
5

Stabili un pārliecinoši jau 15 gadus. ZAHL aicina komandas pieteikties jubilejas sezonai

Jau 15. reizi šoruden Jelgavas ledus hallē startēs Zemgales Amatieru Hokeja līgas sezona. Atšķirībā no galvaspilsētas, kur jaunas amatieru hokeja organizācijas rodas un tikpat ātri pazūd un komandas sērfo no līgas un līgu, Jelgavā kopš pirmās sezonas nemainīgi spēlē 15-20 komandas. ZAHL aicina pietiekties 15. sezonai, kas nesīs izmaiņas noteikumos. Atgādinām, ka 2014./15. gada sezonā par ZAHL kausa ieguvējiem kļuva arī HK Ledgrauži, ko atbalsta portāls Sportacentrs.com
14

Šodien EHL fināla izšķirošā spēle

Tas brīdis ir klāt - Entuziastu Hokeja Līga, kas savu darbību uzsāka sezonas sākumā, ir nonākusi līdz kam ievērības cienīgam - šodien, Play-off finālkārtas piektajā spēlē tiks noskaidrots viens vienīgais 2011/2012 sezonas čempions.