Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:214, Did:0, useCase: 3

Uzvar tas, kurš iemet vairāk..un atkal kautiņš

Uzvar tas, kurš iemet vairāk..un atkal kautiņš
Taurus : Tomo (BBHL foto)

Vakar 22. februārī 21:45 Inbox.lv ledus hallē tikās divas BBHL D līgas komandas “Taurus” un “Tomo”.

Pirmā spēle noslēdzās ar neizšķirtu rezultātu 3:3, kas liecināja, ka spēle nebūs no vieglajām.

Pirmais periods.

Tomo spēli iesāka ātri un pašpārliecināti, bet Taurus, kā jau iersats, pakļāvās pretinieka spēles ritmam. Pirmie vārtu guva Taurus hokejisti jau spēles trešajā minūtē. Vārtus pēc lieliskas izspēles guva Andris Tešs. Spēles tempsnemainijās, neviena no komandām īsti nevarēja pārņemt iniciatīvu, no kā veidojās atklāta spēle, kas radīja daudz bīstamus momentus pie abu komandu vārtiem. Tikai spēles desmitajā minūtē Tomo izdevās izlīdzināt rezultātu, kad precīzs izrādījās Tomo rezultatīvākais spēlētājs Vladislavs Frolovs. Pirmais periods tā arī noslēdzās ar rezultātu 1:1.

Otrais periods.

Otrais periods iesākās ar tādu pašu atklātu spēli un nebjia ilgi jāgaida līdz nākamjam vārtu guvumam, jau divdesmit sekundes pēc iemetien ar lielisku solo gājienu izcēlās Reinis Graurs. Divas minūtes vēlāk precīzs bija bija arī Taurus rezultatīvākais spēlētājs Andrejs Bersņevs, bet jau divpadsmit sekundes vēlāk Tomo atguva vienu vārtu starpību, kad precīzs bija Kristaps Puķītis, 3:2 Taurus vadībā. Abu komandu vārtsargiem šī nebija lielā diena un nevarētu teikt, ka aizsardzība būtu uzdevumu augstumos. Otrajā periodā vēl divas reizes precīzi izrādījās Taurus spēlētāji Valts Ozoliņs un Gatis Ošiņš. Taurus ieguva šķietami nospiedošu 5:2 pārsvaru un komanda atslābinājās, sāka pielaist kļūdas un dot nepārdomātas piespēles. To, savukārt, izmantoja Tomo spēlētāji vēl divas reizes pārspējot Taurus aizsardzību un vārtu vīru. Precīzs otro reizi spēlē bija Vladislavs Frolovs, bet ceturtos vārtus guva Kalvis Indzers. Otrais periods noslēdzās 5:4 Taurus labā.

Trešais periods atnes kārtējo dūru cīņu BBHL.

Līdz spēles beigām daudz laika nebija palicis un spēle izvērtās visai saspringta, bet rezultāts vairs nemainījās. Pēdējās spēles sekundes gan pārvērtās par farsu. Pie Taurus vārtiem kopīgu valodu neatrada Taurus vārtsargs Pēteris Sarkans un nu pat vārtus guvušais Kalvis Indzers, konfliktā iesaistījās Gatis Ošiņš, kurš metās aizstāvēt savu vārtsargu, savukārt, par savu komandas biedru vēl iestājās Kristaps Puķītis. Visi iesaistīties spēlētāji saņēma 5+20 minūšu sodu.

Spēle noslēdzās ar nepārliecinošu Taurus uzvaru 5:4. Tā teikt, uzvar tas, kurš vairāk iemet.

  -2 [+] [-]

, 2009-02-23 14:03, pirms 15 gadiem
Paldies par redakciju, ir labāk. Šeit gan baigais kautiņš nebija, bet nenoliedzami ir tas, ka tiesneši iesaistījās krienti par vēlu, vairāk viens otru pieturēja savējie spēlētāji. Domājot par to, lai pirms izšķirošām spēlēm nebūt jāsaņem diskvalifikācijas. Tāda neliela plūkšanās ar cimdiem rokās.

     [+] [-]

, 2009-02-23 16:08, pirms 15 gadiem
TAURUS, TAURUS!!! Taurus atkal uzvareeja!!!

  -3 [+] [-]

, 2009-02-23 19:30, pirms 15 gadiem
Lohi.