Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:214, Did:0, useCase: 3

Vendi pret Cunami II pa nullēm

Vendi pret Cunami II pa nullēm
Dairis Timma pret Cunami II spēlētāju

19. decembra vakarā Daugavas ledus stadionā savstarpējo spēli aizvadīja UHL F līgas komandas VENDI un CUNAMI II. Pirmajā šīs sezonas spēlē, kurā tikās abas komandas, VENDIEM tā arī neizdevās „atslēgt” pretinieku komandas vārtus un spēle beidzās ar rezultātu 2:0 CUNAMI II labā. Lai arī VENDIEM uz šo spēli neizdevās savākt pat pilnas trīs maiņas (traumas un vīrusi krietni paretinājušas komandas sastāvu), tomēr spēle izvērtās pietiekoši spraiga un līdzvērtīga.

Komandas spēli sāka vidējā tempā, ik pa brīdim patraucējot pretinieku vārtsargus abās laukuma pusēs. Spēles vidusdaļā CUNAMI II spēlētājiem izdevās pārņemt iniciatīvu un spiediens uz VENDU vārtiem kļuva lielāks, tomēr pārliecinoši spēlējošo vārtuvīru Elvi Kalniņu pretiniekiem tā arī neizdevās pārspēt. VENDI atbildēja ar bīstamiem pretuzbrukumiem, tomēr arī pretējā laukuma pusē vārtus pārliecinoši sargāja CUNAMI II (un arī vairāku citu komandu) pamatvārtsargs Normunds Zvaigzne. Jāatzīmē, ka CUNAMI II līdzšinējās spēlēs ir ielaiduši vien 10 ripas, kas ir labākais rādītājs līgā. Lielā mērā šī panākuma pamatā ir tieši komandas vārtsarga pārliecinošais sniegums.

Abām komandām spēles gaitā radās izdevības spēlēt vairākumā, pie kam VENDI vairāk nekā minūti spēlēja pat pieci pret trim pretiniekiem, tomēr arī šajās situācijās vārti netika gūti. Radās iespaids, ka komandas pārliecinošāk jūtas vienādos sastāvos un vairākuma izspēle sagādā grūtības gan vieniem, gan otriem. Ja arī kādai no komandām izdevās nostāties pretinieku zonā, tad, izspēles vietā, pie pirmās izdevības parasti sekoja metiens pa vārtiem no zilās līnijas un ripas zaudēšana.

Spēles noslēgums pagāja jau līdzvērtīgā cīņā un abas komandas vairāk domāja par to, lai kāda muļķīga kļūda neļautu noteikt šīs spēles likteni, kuru varēja izšķirt vieni vienīgi gūti (ielaisti) vārti. Spēles rezultāts netika atklāts līdz pat noslēguma svilpei un, spriežot pēc abu komandas spēlētāju reakcijas, tas vairāk vai mazāk apmierināja abu komandu spēlētājus. Pēc šīs spēles komandas saglabāja savas vietas turnīra tabulā – CUNAMI II šobrīd ir sestie, bet VENDI ar sešiem punktiem ir septītie desmit komandu konkurencē.

Informāciju sagatavoja: hkvendi.lv

     [+] [-]

, 2009-12-19 14:53, pirms 14 gadiem
Super.