Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:214, Did:0, useCase: 3

Autors: Franko

Vendiem zaudējums pirmajā šī gada spēlē

Vendiem zaudējums pirmajā šī gada spēlē
Elvis Kalniņš pret vilku

Agrā sestdienas rītā otro šīs sezonas savstarpējo spēli aizvadīja UHL F līgas komandas VENDI un VILKI. VILKI neapšaubāmi ir uzskatāmi par UHL līgas pašu sportiskāko komandu, jo nez vai kādai citai amatieru hokeja komandai ienāktu prātā par savu treniņu ledu izvēlēties agru sestdienas rītu – laiku, kuru vairums ikdienišķu cilvēku uzskata par vispiemērotāko brīdi, lai atpūstos pēc darba nedēļas (vai piektdienas vakara izklaidēm…), nevis spēlētu hokeju.

VENDIEM šo spēli piespiedu kārtā nācās uzsākt ar visai eksperimentālu sastāvu – komandā debitēja divi spēlētāji, kuri pirmo reizi piedalījās oficiālā spēlē. Arī komandas trenere šoreiz nevarēja ierasties uz šo spēli – veiksmi un izturību Lailai Dekmeijerei pārstāvot Latviju Red Bull Crashed Ice pasaules čempionātā.

Spēle norisinājās ar diezgan nospiedošu VILKU pārsvaru. Laukuma saimnieki pretiniekus pārspēja gan slidošanas ātrumā, gan saspēlē. VENDU vārtsargam nācās krietni pasvīst, lai atsistu VILKU uzbrukuma viļņus. Līdz pirmajam panākumam VILKIEM nācās gaidīt gan līdz pirmā perioda beigām, kad vārtus vairākumā guva Sandris Ozoliņš. Pret VILKU uzbrucēja metienu no vārtu priekšas ļoti pārliecinoši spēlējošais VENDU vārtsargs bija bezspēcīgs.

Otrā perioda vidū vārtus izdodas gūt arī VENDIEM, kad izgājienu pret VILKU vārtiem ļoti pārliecinoši realizēja VENDU rezultatīvākais spēlētājs Juris Ritenis.

Otrā perioda vidū 5+20 minūtes nopelna VILKU spēlētājs un VENDIEM rodas iespēja ja ne gūt uzvaras vārtus, tad vismaz pārliecinoši noturēt neizšķirtu pret objektīvi spēcīgāko pretinieku. Spēli mazākumā VILKI uzsāk ļoti aktīvi, kā rezultātā Jānim Freibergam izdodas pārtvert ripu laukuma viduszonā un, izraujoties vienatnē pret VENDU vārtiem, gūt uzvaras vārtus savai komandai.

Līdz spēles baigām rezultāts vairs nemainījās un VILKI jau otro reizi šajā sezonā pārspēja VENDUS. Spēles rezultāts – 2:1.

Avots: hkvendi.lv


Aicina pieteikties Zemgales Amatieru Hokeja līgas 16. sezonai

Jau 16. reizi šoruden Jelgavas ledus hallē startēs Zemgales Amatieru Hokeja līgas sezona. Atšķirībā no galvaspilsētas, kur jaunas amatieru hokeja organizācijas rodas un tikpat ātri pazūd un komandas sērfo no līgas un līgu, Jelgavā kopš pirmās sezonas nemainīgi spēlē 15-20 komandas. ZAHL aicina pietiekties 2016./ 17.g. sezonai, kas nesīs izmaiņas arī noteikumos.
2014./15. gada sezonas ZAHL 2.līgas kausa ieguvēji- HK Ledgrauži/Sportacentrs.com
5

Stabili un pārliecinoši jau 15 gadus. ZAHL aicina komandas pieteikties jubilejas sezonai

Jau 15. reizi šoruden Jelgavas ledus hallē startēs Zemgales Amatieru Hokeja līgas sezona. Atšķirībā no galvaspilsētas, kur jaunas amatieru hokeja organizācijas rodas un tikpat ātri pazūd un komandas sērfo no līgas un līgu, Jelgavā kopš pirmās sezonas nemainīgi spēlē 15-20 komandas. ZAHL aicina pietiekties 15. sezonai, kas nesīs izmaiņas noteikumos. Atgādinām, ka 2014./15. gada sezonā par ZAHL kausa ieguvējiem kļuva arī HK Ledgrauži, ko atbalsta portāls Sportacentrs.com
14

Šodien EHL fināla izšķirošā spēle

Tas brīdis ir klāt - Entuziastu Hokeja Līga, kas savu darbību uzsāka sezonas sākumā, ir nonākusi līdz kam ievērības cienīgam - šodien, Play-off finālkārtas piektajā spēlē tiks noskaidrots viens vienīgais 2011/2012 sezonas čempions.