Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:214, Did:0, useCase: 3

"Nu pagaidi tikai" hokeja laukumā

"Nu pagaidi tikai" hokeja laukumā
Aināra Zaķa no Zaķiem uzbrukums Vilku komandas vārtiem
Foto: www.bbhl.lv

Interesanta spēle Baltijas Beaster Hokeja Līgas E grupas ietvaros notika 7. novembrī Volvo centrā- laukumā tikās komandas ar nosaukumiem "Zaķi" un "Vilki".

Gluži kā slavenajā multiplikācijas filmā, arī laukumā Zaķi neatstāja nekādas cerības Vilkiem.

Komandas tabulā atrodas pretējos polos, Zaķi ir līgas līderi un to arī apstiprināja laukumā. Lieliski Zaķu sastāvā vārtus sargā Māris Roznieks, komanda septiņās spēlēs ielaidusi tikai piecus vārtus, aizvadot četras sausās spēles. Uz papēžiem min komanda Steevice, kurai par trim punktiem mazāk.

Mazāk punktu par Vilkiem ir tikai komandai Vendi, tā kā nopietni skatoties uz notikumiem, rezultāts 3:0 Zaķu labā ir likumsakarīgs.

Ja atgriežamies pie mazliet nenopietnāka skatījuma uz spēli, vēl interesantāka aina paveras, ieskatoties spēles protokolā. Ja komandas Zaķi sastāvā spēlējošais Ainārs Zaķis ir saprotama lieta, tad komandas Vilki sastāvā pieteiktais Sergejs Zajacs vedina uz pārdomām...

Komandas savā starpā tiksies vēl otrajā aplī. Turpināsim sekot notikumiem līgā.

Izmantotie resursi:
bbhl.lv

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja