Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:214, Did:0, useCase: 3

EHL - profesionālie amatieri

Pagājušajā nedēļā, 31. augustā ‘’Club Essential’’ telpās tika prezentēta jaunā un ambiciozā ‘’Entuziastu Hokeja Līga’’ jeb ‘’EHL’’. Tā kā līga paredzēta amatieru hokeja un hokejistu attīstībai un arī pats plānoju tajā spēlēt, ar patiesu interesi un zināmu devu skepses jau krietni pirms oficiālā sākuma laika atrados Skolas ielā 2.

Šoreiz centīšos mazāk ieslīgt detaļās par pašu līgu, tās reglamentu, komandām utt., jo to visu katrs pats dzirdēja un redzēja minētajā prezentācijā, vai arī var to noskaidrot līgas mājaslapā, bet centīšos pastāstīt par pašu atmosfēru un cilvēku attieksmi par šo projektu.

Tie, kam ir bijis kāds sakars ar amatieru hokeju Latvijā noteikti, jau zina un ir uz savas ādas izjutuši līdz šim šajā nozarē vairāk vai mazāk pastāvošo monopolu. Un kā jau mēs zinām - ja nav konkurences, nav vajadzības pēc progresa, kas, savukārt, negatīvi ietekmē patērētāju. Tāpēc pirmām kārtām es vēlētos uzsvērt, ka pat neskatoties uz to, vai šis projekts izdosies vai izgāzīsies, vismaz šobrīd tā ir veselīga konkurence tādiem projektiem kā ‘’UHL’’, ‘’NAHL’’ u.c.

Pati prezentācija bija pietiekami profesionāla, tomēr saglabājot ‘’čomisku’’ gaisotni un, loģiski, katram bija iespēja līgas dibinātājiem H. Apinim, J. Puriņam un R.Pļāvējam uzdot sev interesējošos jautājumus. Un jautājumu bija daudz. Sākot ar sīku reglamenta iztirzāšanu, beidzot ar pilnīgi stulbiem jautājumiem, kas izskanēja no dažu manāmi iereibušu ‘’sportistu’’ mutēm. Tomēr šoreiz norakstīsim to uz viņu ļoti cienījamo vecumu.

Visbeidzot, ja man ir ļauts izteikt savu personīgo viedokli, tad varu apgalvot, ka šis projekts piedāvā to, kas man kā amatieru hokejistam ir pietrūcis visu savu ‘’karjeras’’ laiku. Profesionāļa sajūtu. Jo katrs amatieru hokejists dziļi sirdī taču vēlas būt tāds pats tautas varonis, kā tie, kas sezonas laikā katru otro dienu redzami uz ‘’Arēnas’’ ledus un jūsu televizoros sarkan-balt-pelēkos kreklos. Tomēr, saskaroties ar skarbo dzīves realitāti, mēs visi agri vai vēlu saprotam, ka diez vai jebkad vēl spēsim sasniegt tādu līmeni. Tomēr mums vienalga gribas justies kā profesionāliem hokejistiem, mums gribas būt labākajiem vismaz savās aprindās, mums gribas, lai mūsu bilde ir līgas mājaslapas pirmajā lapā starp ‘’līgas līderiem’’, mums gribas ielikt smukas bildes ‘’Draugos’’, jo visām meitenēm taču patīk hokejisti. Vienvārdsakot-mums gribas pazīmēties. Un tieši šo iespēju ‘’profesionāli zīmēties’’ mums grasās sniegt ‘’EHL’’.

Un, lai gan līgas nolikumā ir skaidri un gaiši rakstīts, ka profesionāli hokejisti, tātad, tādi, kuri ir nesen spēlējuši vai spēlē izlasē vai kādā citā augsta līmeņa profesionāļu komandā, šajā līgā startēt nedrīkst, es gribētu apgalvot, ka ne jau līguma cipars vai pareizais hokeja krekls hokejistu padara par profesionāli. Par profesionāli padara attieksme. Tāpēc jebkurš no mums var būt ‘’profesionālis’’ jebkurā līgā vai komandā, un pagaidām ‘’EHL’’, šķiet, piedāvā labāko iespēju to izdarīt.

Pasākuma fotogaleriju skaties šeit!

  -2 [+] [-]

, 2011-09-05 11:32, pirms 13 gadiem
es tik nesaprotu, kāda jēga dibināt jaunas amatieru līgas, ja jau ir daudz gatavas - visādi NAHL 100 līmeņi, UHL (bij. BBHL), AHL (Latvijas amatieru hokeja līga), dažādu pilsētu un novadu līgas?

 +11 [+] [-]

, 2011-09-05 11:43, pirms 13 gadiem
archy0 rakstīja: es tik nesaprotu, kāda jēga dibināt jaunas amatieru līgas, ja jau ir daudz gatavas - visādi NAHL 100 līmeņi, UHL (bij. BBHL), AHL (Latvijas amatieru hokeja līga), dažādu pilsētu un novadu līgas?
Bet no otras puses - ja ir spēlēt gribētāji visām šīm līgām, tad kāpēc lai nedibinātu?

  +5 [+] [-]

, 2011-09-05 11:52, pirms 13 gadiem
Viens labums ko es šeit izlasīju šai līgā ir,kad nedrīks bijušos profesionāļus pieaicināt,jo visās amatieru līgās vin tie kam lielāks sponsors un uz izslēgšanas spēlēm tie kas spēlē sezonā sēž skatītājos bet uz laukuma spēlē noliktie izbijušie profiņi.

  +2 [+] [-]

, 2011-09-05 11:55, pirms 13 gadiem
Viss ir vienkārši - nauda, peļņa! Viena spēlētāja pieteikšana izmaksā 35 LVL!!! Ja Rīgā vien ir kādas aptuveni 80 komandas ( varbūt ir jau nedaudz mazāk, bet ziedu laikos bija, pat vēl vairāk), katrā vismaz 20 spēlētāji, nu tad paskaidi kāds ir ieguvums, ja tās visas dabū zem EHL jumta, pie tam tas ir skaidrā naudā!!!

  +2 [+] [-]

, 2011-09-05 11:59, pirms 13 gadiem
archy0 rakstīja: es tik nesaprotu, kāda jēga dibināt jaunas amatieru līgas, ja jau ir daudz gatavas - visādi NAHL 100 līmeņi, UHL (bij. BBHL), AHL (Latvijas amatieru hokeja līga), dažādu pilsētu un novadu līgas?
Tādēļ, ka esošajās līgās ir ļoti daudz nepilnību, kā arī UHL šajā nozarē diemžēl bija pēdējos gadus "monopols" un uz to tika spekulēts, iepriekšējā sezonā UHL nebija absolūti nekas no tā kas tika solīts komandām, pat līdz šim brīdim ir palikušas spēles kas vēl nav izspēlētas no paga'jušās sezonas, nebūtu šāda bardaka nebūtu ideju par jaunu līgu dibināšanu un amatieru sporta sakārtošānu Latvijā, tagad konkurentiem nāksies strādāt!

     [+] [-]

, 2011-09-05 12:02, pirms 13 gadiem
vitamins69 rakstīja: Viss ir vienkārši - nauda, peļņa! Viena spēlētāja pieteikšana izmaksā 35 LVL!!! Ja Rīgā vien ir kādas aptuveni 80 komandas ( varbūt ir jau nedaudz mazāk, bet ziedu laikos bija, pat vēl vairāk), katrā vismaz 20 spēlētāji, nu tad paskaidi kāds ir ieguvums, ja tās visas dabū zem EHL jumta, pie tam tas ir skaidrā naudā!!!
Nevadies no iepriekšējo līgu pieredzes un shēmām un neizdari secinājumus par kuriem Tu nēsi drošs, kā arī ja Tu zini kādās ir izmaksas, tad jau Tu zināsi kas ir entuziastu karte ( EHL licenze), un kādas privilēģijas tā sniedz EHL spēlētājiem !?

     [+] [-]

, 2011-09-05 12:27, pirms 13 gadiem
šeit arī abas mājas lapas, palasiet , paskataties, tad varbut bus lielaka nojausma, kada kvalitate un ar kadiem merķiem strādā un strādās entuziasti:

EHL : Entuziastu Hokeja Līga

Entuziasti

     [+] [-]

, 2011-09-05 12:29, pirms 13 gadiem
NAHL nav ne vainas,jau otro sezonu dalības nauda 100.ls uz komandu un viss.kalendārs nemainās,balvas bija ar Rīgas domes atbalstu.Ar vadību var ļoti elastīgi komunicēt.Īsumā man patīk,jo viszemākās izmaksas un līmenis arī apmierinoš.

     [+] [-]

, 2011-09-05 12:49, pirms 13 gadiem
arijsi rakstīja: NAHL nav ne vainas,jau otro sezonu dalības nauda 100.ls uz komandu un viss.kalendārs nemainās,balvas bija ar Rīgas domes atbalstu.Ar vadību var ļoti elastīgi komunicēt.Īsumā man patīk,jo viszemākās izmaksas un līmenis arī apmierinoš.
Bet protams, mēs dzīvojam brīvā valstī un katrs izvēlas kas viņam patīk labāk, tas ir pamat nosacījums, vienam patīk meita otram kleita!

     [+] [-]

, 2011-09-05 12:56, pirms 13 gadiem
archy0 rakstīja: es tik nesaprotu, kāda jēga dibināt jaunas amatieru līgas, ja jau ir daudz gatavas - visādi NAHL 100 līmeņi, UHL (bij. BBHL), AHL (Latvijas amatieru hokeja līga), dažādu pilsētu un novadu līgas?
Konkurence nāk tikai par labu

     [+] [-]

, 2011-09-05 13:28, pirms 13 gadiem
HCRooT rakstīja: Nevadies no iepriekšējo līgu pieredzes un shēmām un neizdari secinājumus par kuriem Tu nēsi drošs, kā arī ja Tu zini kādās ir izmaksas, tad jau Tu zināsi kas ir entuziastu karte ( EHL licenze), un kādas privilēģijas tā sniedz EHL spēlētājiem !?
Vai tad es ko nepareizi uzrakstiju?

  +5 [+] [-]

, 2011-09-05 13:49, pirms 13 gadiem
Latvijas amatieru hokeja liigas skjiet rada lielisku, piemeeru, Kiram, kuram 20 gadu garumaa, taa arii iisti nav izdevies uzorganizeet Profesionaalu Latvijas hokeja Liigu !

  +3 [+] [-]

, 2011-09-05 14:09, pirms 13 gadiem
Reini, es arī spēlēju pie amatieriem, bet negribu justies kā profesionālis, jo tas nav iespējams...šādu sajūtu nav iespējams nopirkt.Nnerunā visu vārdā, visi hokeju nespēlē, lai ieliktu draugos bildi, vai, lai pazīmētos meitenēm. Es to daru, lai sevi fiziski nodarbinātu. Man katrā ziņā lielāks gandarījums ir par pašu spēli, par uzvaru, par cīņu un baudu dod tas, ka spēlē vai treniņā esmu atdevis visus spēkus, esmu izpumpējies, ka knapi tieku līdz dušai nevis kkāda ķipa profiņa bilde draugos.

  +2 [+] [-]

, 2011-09-05 15:50, pirms 13 gadiem
Man tik viens jautājums, kāpēc Latvijā amatieri spēlē pēc pro noteikumiem (ar visiem spēka paņēmieniem)? Nekur pasaulē tā nav!!!! Ieminējos par to tāpēc, ka piegriezušies šitie daunu bari, kas saskatijušies hokeju, un tagad iedomājušies, ka arī ir baigie špileri un izrubītāji, un tik bizo pa laukumumu ar vienu domu - ietriekt kādu apmalē! Ja vēl tos spēka paņēmienus mācētu izpildīt (aiz savas nemācēšanas viņš var kādu stipri satraumēt, bet mums tak visiem uz darbu no rīta!!), tad vēl puse bēdas, bet dažiem no viņiem kājas ļurkājas kā vārītas nūdeles, pie tam bremzēt īsti nemāk, acis kā sarkani lukturi, nu tādi apmēram ir tie amatieri, kas visdrīzāk tur spēlēs! Es zinu, ko runāju, redzēju dažas spēles promo turnīrā!
p.s ja gribat uztaisīt kaut ko jaunu un pievilcīgu AMATIERU sportam, šai gadijumā hokejam, uztaisiet līgu kura spēlē pēc vispasaules AMATIERU hokeja noteikumiem, un jums nebūs problēma savākt pietiekošiu komandu skaitu, lai notiktu pilnvērīgs čempionāts! Pie tam visi būs veseli, veselīgi un izbaudijuši drošu hokeju!

  +2 [+] [-]

, 2011-09-05 16:05, pirms 13 gadiem
vitamins69 rakstīja: Man tik viens jautājums, kāpēc Latvijā amatieri spēlē pēc pro noteikumiem (ar visiem spēka paņēmieniem)? Nekur pasaulē tā nav!!!! Ieminējos par to tāpēc, ka piegriezušies šitie daunu bari, kas saskatijušies hokeju, un tagad iedomājušies, ka arī ir baigie špileri un izrubītāji, un tik bizo pa laukumumu ar vienu domu - ietriekt kādu apmalē! Ja vēl tos spēka paņēmienus mācētu izpildīt (aiz savas nemācēšanas viņš var kādu stipri satraumēt, bet mums tak visiem uz darbu no rīta!!), tad vēl puse bēdas, bet dažiem no viņiem kājas ļurkājas kā vārītas nūdeles, pie tam bremzēt īsti nemāk, acis kā sarkani lukturi, nu tādi apmēram ir tie amatieri, kas visdrīzāk tur spēlēs! Es zinu, ko runāju, redzēju dažas spēles promo turnīrā!
p.s ja gribat uztaisīt kaut ko jaunu un pievilcīgu AMATIERU sportam, šai gadijumā hokejam, uztaisiet līgu kura spēlē pēc vispasaules AMATIERU hokeja noteikumiem, un jums nebūs problēma savākt pietiekošiu komandu skaitu, lai notiktu pilnvērīgs čempionāts! Pie tam visi būs veseli, veselīgi un izbaudijuši drošu hokeju!
Labs ieteikums. Uzskatu, ka augstākajās amatieru līgās, lai paliek spēka paņēmieni, bet zemākajās tie ir jāizslēdz, jo džeki jau nemaz nemāk pareizi izpildīt spēka paņēmienu - nūja gaisā, elkonis pa priekšu u.c. brīnumi. Bet, kad pats kādu tīri ieliec bortā, viņš pēc tam visu spēli grib atriebties, jo pats neturās uz slidām un pie borta saļimst.

     [+] [-]

, 2011-09-05 18:38, pirms 13 gadiem
vitamins69 rakstīja: Man tik viens jautājums, kāpēc Latvijā amatieri spēlē pēc pro noteikumiem (ar visiem spēka paņēmieniem)? Nekur pasaulē tā nav!!!! Ieminējos par to tāpēc, ka piegriezušies šitie daunu bari, kas saskatijušies hokeju, un tagad iedomājušies, ka arī ir baigie špileri un izrubītāji, un tik bizo pa laukumumu ar vienu domu - ietriekt kādu apmalē! Ja vēl tos spēka paņēmienus mācētu izpildīt (aiz savas nemācēšanas viņš var kādu stipri satraumēt, bet mums tak visiem uz darbu no rīta!!), tad vēl puse bēdas, bet dažiem no viņiem kājas ļurkājas kā vārītas nūdeles, pie tam bremzēt īsti nemāk, acis kā sarkani lukturi, nu tādi apmēram ir tie amatieri, kas visdrīzāk tur spēlēs! Es zinu, ko runāju, redzēju dažas spēles promo turnīrā!
p.s ja gribat uztaisīt kaut ko jaunu un pievilcīgu AMATIERU sportam, šai gadijumā hokejam, uztaisiet līgu kura spēlē pēc vispasaules AMATIERU hokeja noteikumiem, un jums nebūs problēma savākt pietiekošiu komandu skaitu, lai notiktu pilnvērīgs čempionāts! Pie tam visi būs veseli, veselīgi un izbaudijuši drošu hokeju!
Jau kādus četrus gadus spēlēju UHL un 99% spēlētāju satraumējas paši no sevis. Tas ir tas, ko esmu novērojis.

     [+] [-]

, 2011-09-05 18:51, pirms 13 gadiem
bmwm5 rakstīja: Reini, es arī spēlēju pie amatieriem, bet negribu justies kā profesionālis, jo tas nav iespējams...šādu sajūtu nav iespējams nopirkt.Nnerunā visu vārdā, visi hokeju nespēlē, lai ieliktu draugos bildi, vai, lai pazīmētos meitenēm. Es to daru, lai sevi fiziski nodarbinātu. Man katrā ziņā lielāks gandarījums ir par pašu spēli, par uzvaru, par cīņu un baudu dod tas, ka spēlē vai treniņā esmu atdevis visus spēkus, esmu izpumpējies, ka knapi tieku līdz dušai nevis kkāda ķipa profiņa bilde draugos.
Man šķiet, ka runa ir par papildu ieguvumiem, jo Tevis uzskaitītie ir pilnīgi pašsaprotami jebkura sporta veida entuziastam.

     [+] [-]

, 2011-09-05 18:52, pirms 13 gadiem
vitamins69 rakstīja: Man tik viens jautājums, kāpēc Latvijā amatieri spēlē pēc pro noteikumiem (ar visiem spēka paņēmieniem)? Nekur pasaulē tā nav!!!! Ieminējos par to tāpēc, ka piegriezušies šitie daunu bari, kas saskatijušies hokeju, un tagad iedomājušies, ka arī ir baigie špileri un izrubītāji, un tik bizo pa laukumumu ar vienu domu - ietriekt kādu apmalē! Ja vēl tos spēka paņēmienus mācētu izpildīt (aiz savas nemācēšanas viņš var kādu stipri satraumēt, bet mums tak visiem uz darbu no rīta!!), tad vēl puse bēdas, bet dažiem no viņiem kājas ļurkājas kā vārītas nūdeles, pie tam bremzēt īsti nemāk, acis kā sarkani lukturi, nu tādi apmēram ir tie amatieri, kas visdrīzāk tur spēlēs! Es zinu, ko runāju, redzēju dažas spēles promo turnīrā!
p.s ja gribat uztaisīt kaut ko jaunu un pievilcīgu AMATIERU sportam, šai gadijumā hokejam, uztaisiet līgu kura spēlē pēc vispasaules AMATIERU hokeja noteikumiem, un jums nebūs problēma savākt pietiekošiu komandu skaitu, lai notiktu pilnvērīgs čempionāts! Pie tam visi būs veseli, veselīgi un izbaudijuši drošu hokeju!
Spēka spēle ir nozīmīga hokeja daļa, un ja reiz Tu kāp uz ledus, Tu rēķinies, ka vari iegūt traumu. Es daudz labprātāk riskēju ar kādu lūzumu, nekā spēlēju basketbola stila hokeju. Tev, protams, neviens neliedz nodarboties ar daiļslidošanu.

     [+] [-]

, 2011-09-05 19:50, pirms 13 gadiem
vitamins69 rakstīja: Vai tad es ko nepareizi uzrakstiju?
Ne protams, ta tas ari ir bijis agrak, EHL papiru zinjā viss tomēr būs savādāk - neviens maksājums naļikā nebūs un preti jums bus taustama karte, ta pati - entuziastu karte par kuru var palasities abos saitos

     [+] [-]

, 2011-09-05 19:50, pirms 13 gadiem
Supreme_d1s rakstīja: Latvijas amatieru hokeja liigas skjiet rada lielisku, piemeeru, Kiram, kuram 20 gadu garumaa, taa arii iisti nav izdevies uzorganizeet Profesionaalu Latvijas hokeja Liigu !
paldies vecīt !!!

     [+] [-]

, 2011-09-05 19:56, pirms 13 gadiem
vitamins69 rakstīja: Man tik viens jautājums, kāpēc Latvijā amatieri spēlē pēc pro noteikumiem (ar visiem spēka paņēmieniem)? Nekur pasaulē tā nav!!!! Ieminējos par to tāpēc, ka piegriezušies šitie daunu bari, kas saskatijušies hokeju, un tagad iedomājušies, ka arī ir baigie špileri un izrubītāji, un tik bizo pa laukumumu ar vienu domu - ietriekt kādu apmalē! Ja vēl tos spēka paņēmienus mācētu izpildīt (aiz savas nemācēšanas viņš var kādu stipri satraumēt, bet mums tak visiem uz darbu no rīta!!), tad vēl puse bēdas, bet dažiem no viņiem kājas ļurkājas kā vārītas nūdeles, pie tam bremzēt īsti nemāk, acis kā sarkani lukturi, nu tādi apmēram ir tie amatieri, kas visdrīzāk tur spēlēs! Es zinu, ko runāju, redzēju dažas spēles promo turnīrā!
p.s ja gribat uztaisīt kaut ko jaunu un pievilcīgu AMATIERU sportam, šai gadijumā hokejam, uztaisiet līgu kura spēlē pēc vispasaules AMATIERU hokeja noteikumiem, un jums nebūs problēma savākt pietiekošiu komandu skaitu, lai notiktu pilnvērīgs čempionāts! Pie tam visi būs veseli, veselīgi un izbaudijuši drošu hokeju!
Lai kā vēletos nevaru nepiekrist, bet atbildot uz šo jautājumu ( prezentācijā laikam nebiji tad), ir tā, ka domas dalās - 50%, mēs (EHL) liksim šo jautājumu atklātā balsošanā, kā katras divīzijas kapteiņi nobalsos, tādi noteikumi būs katrā divīzijā, piemēram iespējams E divīzijā būs bez borta spēka paņēmieniem ( open ice nav diezko traumatisks, un centram ir ljoti gruti aizstavet savu poziciju nepielietojot spēku) bet D piemēram būs, un atkal C iespējams nebūs, augstākās līgas šo noteikumu noteiks pašas kā viņas vēlēsies spēlēt tā arī spēlēs, katru gadu, šis jautājums tiks pacelts no jauna, un pirms katras sezonas balsošana tiks atkartota!

Mēs (Pīles) visu vasaru nospēlējām draudzībenes bez spēka paņemieniem un es īpaši nejutu, ka no tā ciestu hokejs kā tāds, mus sākumā slidot jāiemācas un tad var domāt par LIELO zēnu hokeju

  +2 [+] [-]

, 2011-09-06 00:02, pirms 13 gadiem
Liquidforce rakstīja: Spēka spēle ir nozīmīga hokeja daļa, un ja reiz Tu kāp uz ledus, Tu rēķinies, ka vari iegūt traumu. Es daudz labprātāk riskēju ar kādu lūzumu, nekā spēlēju basketbola stila hokeju. Tev, protams, neviens neliedz nodarboties ar daiļslidošanu.
Varu saderēt, ja tev salauztu kaulus tā riktīgi, Tu dziedātu citu dziesmu! Man 2005 55.videnē viens tāds lempis salauza kāju, kad redzēju rentgenu, cerēju, ka vismaz vēl staigāšu! Paldies Dievam, atkal varu spēlēt, bet tici man otreiz es to nevēlos! Tā kā nedirs te par lūzumiem kamēr neesi tos dabujis, jo es nerunāju par sīkumiem, man direiz salauza degunu un reizi vēl pirkstu, bet kā jau teicu tie ir sīkumi!

  -2 [+] [-]

, 2011-09-06 00:17, pirms 13 gadiem
vitamins69 rakstīja: Varu saderēt, ja tev salauztu kaulus tā riktīgi, Tu dziedātu citu dziesmu! Man 2005 55.videnē viens tāds lempis salauza kāju, kad redzēju rentgenu, cerēju, ka vismaz vēl staigāšu! Paldies Dievam, atkal varu spēlēt, bet tici man otreiz es to nevēlos! Tā kā nedirs te par lūzumiem kamēr neesi tos dabujis, jo es nerunāju par sīkumiem, man direiz salauza degunu un reizi vēl pirkstu, bet kā jau teicu tie ir sīkumi!
Man ir tikusi sava tiesa lūzumu, tiesa, ne visi saistībā ar hokeju. Un kamēr vien uz ledus turēsi galvu augšā, visam vajadzētu būt puslīdz kārtībā.
Un ja Tev ir bail, neviens Tev neliedz sēdēt tribīnēs. Fanu amatieru hokejam vienmēr ir trūcis.

     [+] [-]

, 2011-09-06 09:31, pirms 13 gadiem
Liquidforce rakstīja: Man ir tikusi sava tiesa lūzumu, tiesa, ne visi saistībā ar hokeju. Un kamēr vien uz ledus turēsi galvu augšā, visam vajadzētu būt puslīdz kārtībā.
Un ja Tev ir bail, neviens Tev neliedz sēdēt tribīnēs. Fanu amatieru hokejam vienmēr ir trūcis.
Man prieks, ka Tu tik pašpārliecināts! Man bail nekad nav bijis, to zin visi, kas mani pazīst, ceļu nevienam negriežu, bet dēļ visādiem dalbajobiem arī tās nevajadzīgās traumas rodas, no visiem idiņiem neizvairīsies, jo tie no muguras arī var uzskriet virū!! Rodas sajūta, ka tevi baro senči, jo tad Tu apzinātos, ka ar ilgsošu ārstēšanos var arī zaudēt darbu, nemaz nerunājot par naudu, un galu galā sapist līdz ručkai veselību! Mēs neesam profesionāļi, kuriem ir apdrošināšanas un galā viņi par to saņem naudu, bet mēs par to paši maksājam! Neesmu mazohists, sorry! Lai veicas, terminātor!

     [+] [-]

, 2011-09-06 09:33, pirms 13 gadiem
Raksts principā ne par ko. Varējāt vienk. ielikt linku uz mājas lapu un viss. :-) Visi te baigi uztraucās par spēka spēli. Ja Tu baidies dabūt iekšās, tad spēlē šahu un liec draugos bildes! Es neredzu iemeslu tam, lai spēka spēle tiktu izslēgta no amatieru hokeja. Ja Tu visu mūžu spēlē hokeju tā klasiskajā izpausmē, tad man tas būtu tas pats, kā ripas vietā turpmāk izmantot tenisa bumbiņu. Ir taču veterānu līgas, kur dominē kombicionālais hokejs, tur pat šķelt nedrīkst. Vienmēr ir izvēle. Bet, lai izvairītos no traumām, man liekas, ka būtiskāk būtu pievērst uzmanību soda sankcijām tiem spēlētājiem, pat komandām, kuras iziet uz ledus un Tu saproti, ka viņš pat uz ripu neskatās, bet meklē mazāko iespēju, lai iedotu iekšās. Nesaukšu uzvārdus un konkrētas komandas, jo visi jau tāpat zin par ko iet runa. Man personīgi nav nekādu problēmu parorientēties uz tādu spēli un koncentrēties tikai uz spēka spēli, varu mierīgi izplūkties, bet šādas spēles man nekad nesagādā baudu. Uzskatu, ka līgai un tiesnešiem ir vairāk jāpievērš uzmanība to spēlētāju bargākajai sodīšanai, kuri taisa sūdus regulāri un ir pilnīgi atsaldēti. Tas varētu situāciju kopumā uzlabot.

     [+] [-]

, 2011-09-06 09:43, pirms 13 gadiem
titanic rakstīja: Raksts principā ne par ko. Varējāt vienk. ielikt linku uz mājas lapu un viss. :-) Visi te baigi uztraucās par spēka spēli. Ja Tu baidies dabūt iekšās, tad spēlē šahu un liec draugos bildes! Es neredzu iemeslu tam, lai spēka spēle tiktu izslēgta no amatieru hokeja. Ja Tu visu mūžu spēlē hokeju tā klasiskajā izpausmē, tad man tas būtu tas pats, kā ripas vietā turpmāk izmantot tenisa bumbiņu. Ir taču veterānu līgas, kur dominē kombicionālais hokejs, tur pat šķelt nedrīkst. Vienmēr ir izvēle. Bet, lai izvairītos no traumām, man liekas, ka būtiskāk būtu pievērst uzmanību soda sankcijām tiem spēlētājiem, pat komandām, kuras iziet uz ledus un Tu saproti, ka viņš pat uz ripu neskatās, bet meklē mazāko iespēju, lai iedotu iekšās. Nesaukšu uzvārdus un konkrētas komandas, jo visi jau tāpat zin par ko iet runa. Man personīgi nav nekādu problēmu parorientēties uz tādu spēli un koncentrēties tikai uz spēka spēli, varu mierīgi izplūkties, bet šādas spēles man nekad nesagādā baudu. Uzskatu, ka līgai un tiesnešiem ir vairāk jāpievērš uzmanība to spēlētāju bargākajai sodīšanai, kuri taisa sūdus regulāri un ir pilnīgi atsaldēti. Tas varētu situāciju kopumā uzlabot.
Par tiem tiesnešiem es Tev piekrītu, bet 15 gadu laikā nekas nav mainijies, un diezvai kas arī manīsies, jo formāli nežēlīgs spēka paņēmiens apmalē no tiesnešu viedokļa ir tikai spēka paņēmiens, tas nekas, ka čalim mugura "izģērbjas", un hoķim gandrīz jāsaka ardievas!Tā lūk! Man nav problēmu ar spēka spēli, bet tomēr ar katru gadu saprotu, ka veselība ar katru gadu vairāk nepaliek, un pie veterāniem negribas, jo tomēr uzšķelt - tā ir manta!

     [+] [-]

, 2011-09-06 10:47, pirms 13 gadiem
titanic rakstīja: Raksts principā ne par ko. Varējāt vienk. ielikt linku uz mājas lapu un viss. :-) Visi te baigi uztraucās par spēka spēli. Ja Tu baidies dabūt iekšās, tad spēlē šahu un liec draugos bildes! Es neredzu iemeslu tam, lai spēka spēle tiktu izslēgta no amatieru hokeja. Ja Tu visu mūžu spēlē hokeju tā klasiskajā izpausmē, tad man tas būtu tas pats, kā ripas vietā turpmāk izmantot tenisa bumbiņu. Ir taču veterānu līgas, kur dominē kombicionālais hokejs, tur pat šķelt nedrīkst. Vienmēr ir izvēle. Bet, lai izvairītos no traumām, man liekas, ka būtiskāk būtu pievērst uzmanību soda sankcijām tiem spēlētājiem, pat komandām, kuras iziet uz ledus un Tu saproti, ka viņš pat uz ripu neskatās, bet meklē mazāko iespēju, lai iedotu iekšās. Nesaukšu uzvārdus un konkrētas komandas, jo visi jau tāpat zin par ko iet runa. Man personīgi nav nekādu problēmu parorientēties uz tādu spēli un koncentrēties tikai uz spēka spēli, varu mierīgi izplūkties, bet šādas spēles man nekad nesagādā baudu. Uzskatu, ka līgai un tiesnešiem ir vairāk jāpievērš uzmanība to spēlētāju bargākajai sodīšanai, kuri taisa sūdus regulāri un ir pilnīgi atsaldēti. Tas varētu situāciju kopumā uzlabot.
Tas ir viens no pamat uzstādījumiem EHL - Tiesnešu objektivitāte, mēs panāksim ka tiesnesis uz EHL spēli nākjs ar atbildības sajūtu un ka viņam šī spēle ir vajadzīga, nevis ar tadu attieksmi ka nāca daži kadri pagājušo sezonu - loxi kas nemak pat slidod grib lai es te viņiem pakaļ skraidu, tā vienkārši nebūs, protams ka neviens nevar garantēt ka čalim sieva no rīta nav devusi, vai ceļu policists sabojāja garīgo pirms spēles, bet tas ir cilvēcīgais faktors kas jāņem vienmēr vērā, bet jā over all - tie ir pamat uzstādījumi, Tiesneši, kalendārs, sodi un sezonas beigas noteiktā datumā , kā arī play off izspēles beigas noteiktos datumos, lai cilvēki jūnijā var braukt uz pludmali nevis izspēlēt kaut kādas nenotikušas spēles, vai vēl labāk izspēlēt pagājušās sezonās nenotikušās spēles tagad - septembrī oktobrī - tas ir absolūts nonsens kas notiek citās līgās!

     [+] [-]

, 2011-09-06 11:01, pirms 13 gadiem
vitamins69 rakstīja: Man prieks, ka Tu tik pašpārliecināts! Man bail nekad nav bijis, to zin visi, kas mani pazīst, ceļu nevienam negriežu, bet dēļ visādiem dalbajobiem arī tās nevajadzīgās traumas rodas, no visiem idiņiem neizvairīsies, jo tie no muguras arī var uzskriet virū!! Rodas sajūta, ka tevi baro senči, jo tad Tu apzinātos, ka ar ilgsošu ārstēšanos var arī zaudēt darbu, nemaz nerunājot par naudu, un galu galā sapist līdz ručkai veselību! Mēs neesam profesionāļi, kuriem ir apdrošināšanas un galā viņi par to saņem naudu, bet mēs par to paši maksājam! Neesmu mazohists, sorry! Lai veicas, terminātor!
Nu apdrošināšanu es sev gan esmu nopircis.