Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:215, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Par Liepājas telpu futbola vicečempioni kļūst "Kurzemes Vārds/Liepājas Papīrs"

Par Liepājas telpu futbola vicečempioni kļūst "Kurzemes Vārds/Liepājas Papīrs"
Foto: AFP/Scanpix

Aizvadītajā nedēļas nogalē, 28. un 29. janvārī, Liepājas Olimpiskajā centrā tika aizvadītas vienas no noslēdzošajām cīņām Liepājas pilsētas telpu futbola čempionātā. Pie divām uzvarām tika „Full Force” vienība, bet „KV/LP” futbolisti pārspējot „Klasiku” komandu nodrošināja sev šā gada vicečempiona titulu.

Sestdien kā pirmie laukumā devās čempionāta vicelīderi "Kurzemes Vārds/Liepājas Papīrs" un 4. vietas īpašnieki „Klasiku” vienības. Lai nodrošinātu sev sudraba medaļas, „KV/LP” futbolistiem bija nepieciešama uzvara, jo turpat uz pēdām sekoja tuvākie konkurenti „Grobiņas” futbolisti. Avīžnieki/poligrāfiķi savu iespēju garām nepalaida un gūstot vienīgos vārtus spēles beigās nodrošināja sev ne tikai uzvaru mačā, bet arī vicečempiona titulu.

Līdz ar to, nākošai spēlei starp „Grobiņas” un „Varavīksnes” komandām bija tikai otršķirīga nozīme. Spēle kopumā aizritēja līdzīgi, taču nedaudz meistarīgāki izrādījās varavīksnieši, kuri trīs vārtu guva tieši otrajās 20 minūtēs un izcīnīja uzvaru ar rezultātu 4:2. Par mača labāko spēlētāju atzina Nauri Dobeli no uzvarētāju komandas.

Vēl šajā nedēļas nogalē pie uzvarām tika tādas komandas kā „TKLS”, „Full Force”, „Sport 2000” un „Compaq peat Adrenaline”, kuras savas cīņas aizvada B divīzijas ietvaros.

Nākošās, un tajā pašā laikā arī vienas no pēdējām spēlēm, tika aizvadītas jau svētdien, 5. februārī, kad kopumā tiks izspēlētas četras spēles. Divas no cīņām norisināsies A divīzijas ietvaros no 5. līdz 8. vietai, bet noslēdzošās divas cīņas tiks aizvadītas B divīzijas ietvaros.

Plānots, ka 11. februārī tiks nospēlētas pēdējās divas čempionāta spēles un uzreiz pēc šīm cīņām organizatori ir nolēmuši izspēlēt „Zvaigžņu spēli”, kurā piedalīsies čempionāta labākie spēlētāji.

Spēļu rezultāti (28. janvāris):

"KV/LP" - "Klasiku" 1:0
SFK "Varavīksne" - "Grobiņa" 4:2
TKLS" - "Jensen Metals" 3:1
"Full Force" - "SLV Pluss" 5:0

Spēļu rezultāti (29. janvāris):

"Sport 2000" - "TKLS" 6:1
"Full Force" - "Jensen Metals" 4:3
"SLV Pluss" - "Compaq peat Adrenaline" 3:6

Spēļu kalendārs (5. februāris):

10:00 "Tosmare" - "UPTK"
11:00 "Nīca" - "Medze"
12:00 "Sport 2000" - "SLV Pluss"
13:00 "Compaq peat Adrenaline" - "Jensen Metals"

Norises vieta: LOC sporta zāles Nr. 2.,3.

Ieeja skatītājiem: bezmaksas!

Informāciju sagatavoja
Mārtiņš Kozlovskis
LOC sporta projektu vadītājs
Mārtiņš Sīlis
LOC Mārketinga vadītājs


Ogres novada pašreizējā čempione "Osports/ONSC". Foto: Ritvars Raits

Sākusies pieteikšanās Ogres atklātajam čempionātam telpu futbolā

Ogrē un tās apkārtnē telpu futbols vienmēr ir bijis cieņā. Arī ar 2020./2021.gada sezonas tuvošanos tiek izsludināta pieteikšanās Ogres novada atklātajam telpu futbola čempionātam. Lai čempionāts būtu pēc iespējams augstākā līmenī un interesantāks, turnīra rīkotāji aicina pieteikties komandas ne tikai no pašu novada, bet arī no tuvākām un tālākām kaimiņu pašvaldībām. Turnīra sākums paredzēts ar 24./25.oktobra nedēļas nogali.
1

Ghetto Games 12. sezona šogad sāksies 21. martā Barselonā

Grandiozu nospiedumu ielu sporta vēsturē plāno atstāt viena no lielākajām ielu sporta un kultūras organizācijām “Ghetto Games”, kas kopā ar vēl desmit valstu partneru līdzdalību organizēs pirmo ielu futbola Eirolīgas tūri. Atklāšanas posms jau 21. martā Barselonā. Savukārt Rīgā, ar grandiozu Eirolīgas finālturnīru 13.maijā, tiks atklāta jaunā “Ghetto Games” sezona Latvijā.
"Streka". Foto: Ritvars Raits

Ogres čempionāta laureātes - "Streka", "Dinamo Ogre" un "Techniba"

Noslēdzies Ogres novada atklātais čempionāts futbolā (7:7), kas visu vasaru risinājās Ogres 1. vidusskolas stadionā. Par čempioni kļuva Rembates komanda "Streka", vicečempiones godā "Dinamo Ogre", bet bronzas medaļas izcīnīja vēl viena Ogres komanda - "Techniba". Balvu kā turnīra korektākā komanda saņēma Rīgas vienība "Antidopings".