Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:215, Did:0, useCase: 3

Autors: Mārcis Martini

Mītava Open 2009 Latgales posmā uzvar komanda "Vels"

Mītava Open 2009 Latgales posmā uzvar komanda "Vels"
Latgales posma uzvarētāji, komanda "Vels' kopā ar Prāta Vētras puišiem.

Atklātā amatieru čempionāta mini futbolā Mītava Open 2009 Latgales posmā, kas notika sestdien, 25. jūlijā Līvānos, komandas demonstrēja augsta līmeņa spēli un pārtrauca liepājnieku uzvaras gājienu čempionāta rezultātu tabulās. Pirmo vietu un zelta medaļas Līvānu stadionā ieguva komanda "Vels", kas spraigā un aizraujošā spēlē uzveica komandu "Barons" (2. vieta).

Bronzas medaļas un posma 3. vieta tika komandai “Daugava City United”. Komandas čempionātā ir debitantes - pirmo trīs vietu ieguvējiem Latgales posms bija pirmais Mītava Open ietvaros, savukārt 4. vietas ieguvējiem - „Cerber/ Security” tas bija otrais.

Grupas Prāta Vētra dalībnieks un Mītava Open idejas autors Kaspars Roga saka: "Latgales posma komandas parādīja labu spēli- domāju, ka Līvānos mēs noteikti atgriezīsimies vēl! Arī lietus mūs sveica tikai apbalvošanas ceremonijas pašās beigās. Nākošajā sestdienā visus futbola amatierus un līdzjutējus gaidīsim Gulbenē - priekšpēdējā posmā pirms lielā fināla Skonto futbola stadionā."

Čempionāta organizatori saka īpašu paldies Līvānu novada domei par atsaucību un viesmīlīgo čempionāta Latgales posma uzņemšanu Līvānos.

Šobrīd ir zināmas 16 komandas no 24, kas piedalīsies čempionāta finālā Skonto futbola stadionā. Nākošās četras finālkomandas tiks noskaidrotas Gulbenē, sestdien, 1. augustā, un Rīgā - 8. augustā. Jau ziņots, ka par balvu fondu - Ls 3000 (pēc nodokļu nomaksas) sacentīsies katra posma 4 labākās komandas. Komanda, kas čempionāta finālturnīrā 15. augustā iegūs pirmo vietu, saņems balvu- Ls 1500, otrās vietas ieguvēji - Ls 1000, savukārt trešā vieta - Ls 500.
Čempionātu Mītava Open 2009 organizē grupa Prāta Vētra sadarbībā ar SIA Unititled. Spēļu norisi atbalsta: sporta apģērbu un aksesuāru izplatītājs Sporta punkts, iepirkšanās centrs Olympia, Skonto stadions.

Informatīvie atbalstītāji: Latviešu Radio, Kas Jauns, Neatkarīgā Rīta Avīze, Telegraf, eSports.lv, tvnet.lv, orb.lv, fhm.lv, Bad Dog.

Informāciju sagatavoja: Sigita Kaņepe, Prāta Vētras menedžments.


, 2009-07-28 00:10, pirms 15 gadiem
mačošanās bija laba, pats redzēju!
Ogres novada pašreizējā čempione "Osports/ONSC". Foto: Ritvars Raits

Sākusies pieteikšanās Ogres atklātajam čempionātam telpu futbolā

Ogrē un tās apkārtnē telpu futbols vienmēr ir bijis cieņā. Arī ar 2020./2021.gada sezonas tuvošanos tiek izsludināta pieteikšanās Ogres novada atklātajam telpu futbola čempionātam. Lai čempionāts būtu pēc iespējams augstākā līmenī un interesantāks, turnīra rīkotāji aicina pieteikties komandas ne tikai no pašu novada, bet arī no tuvākām un tālākām kaimiņu pašvaldībām. Turnīra sākums paredzēts ar 24./25.oktobra nedēļas nogali.
1

Ghetto Games 12. sezona šogad sāksies 21. martā Barselonā

Grandiozu nospiedumu ielu sporta vēsturē plāno atstāt viena no lielākajām ielu sporta un kultūras organizācijām “Ghetto Games”, kas kopā ar vēl desmit valstu partneru līdzdalību organizēs pirmo ielu futbola Eirolīgas tūri. Atklāšanas posms jau 21. martā Barselonā. Savukārt Rīgā, ar grandiozu Eirolīgas finālturnīru 13.maijā, tiks atklāta jaunā “Ghetto Games” sezona Latvijā.
"Streka". Foto: Ritvars Raits

Ogres čempionāta laureātes - "Streka", "Dinamo Ogre" un "Techniba"

Noslēdzies Ogres novada atklātais čempionāts futbolā (7:7), kas visu vasaru risinājās Ogres 1. vidusskolas stadionā. Par čempioni kļuva Rembates komanda "Streka", vicečempiones godā "Dinamo Ogre", bet bronzas medaļas izcīnīja vēl viena Ogres komanda - "Techniba". Balvu kā turnīra korektākā komanda saņēma Rīgas vienība "Antidopings".