Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:215, Did:0, useCase: 3

Autors: Ritvars Raits

Foto: Apbalvo Ogres čempionāta telpu futbolā laureātus

Finišējis Ogres novada atklātais čempionāts telpu futbolā un apbalvotas trīs labākās komandas gan 1. līgā, gan arī 2. līgā. Jūsu uzmanībai fotoieskats turnīra laureātu apbalvošanas ceremonijā. Foto: Ritvars Raits


Ogres novada pašreizējā čempione "Osports/ONSC". Foto: Ritvars Raits

Sākusies pieteikšanās Ogres atklātajam čempionātam telpu futbolā

Ogrē un tās apkārtnē telpu futbols vienmēr ir bijis cieņā. Arī ar 2020./2021.gada sezonas tuvošanos tiek izsludināta pieteikšanās Ogres novada atklātajam telpu futbola čempionātam. Lai čempionāts būtu pēc iespējams augstākā līmenī un interesantāks, turnīra rīkotāji aicina pieteikties komandas ne tikai no pašu novada, bet arī no tuvākām un tālākām kaimiņu pašvaldībām. Turnīra sākums paredzēts ar 24./25.oktobra nedēļas nogali.
1

Ghetto Games 12. sezona šogad sāksies 21. martā Barselonā

Grandiozu nospiedumu ielu sporta vēsturē plāno atstāt viena no lielākajām ielu sporta un kultūras organizācijām “Ghetto Games”, kas kopā ar vēl desmit valstu partneru līdzdalību organizēs pirmo ielu futbola Eirolīgas tūri. Atklāšanas posms jau 21. martā Barselonā. Savukārt Rīgā, ar grandiozu Eirolīgas finālturnīru 13.maijā, tiks atklāta jaunā “Ghetto Games” sezona Latvijā.
"Streka". Foto: Ritvars Raits

Ogres čempionāta laureātes - "Streka", "Dinamo Ogre" un "Techniba"

Noslēdzies Ogres novada atklātais čempionāts futbolā (7:7), kas visu vasaru risinājās Ogres 1. vidusskolas stadionā. Par čempioni kļuva Rembates komanda "Streka", vicečempiones godā "Dinamo Ogre", bet bronzas medaļas izcīnīja vēl viena Ogres komanda - "Techniba". Balvu kā turnīra korektākā komanda saņēma Rīgas vienība "Antidopings".