Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:215, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Eisaks

SC "Grobiņa" spēlē neizķirti ar FK "Tukuma Brāļi/KFC"

SC "Grobiņa" spēlē neizķirti ar FK "Tukuma Brāļi/KFC"
FK „Tukuma Brāļi/KFC”
Foto: Levi

11. jūnijā Grobiņā notika Latvijas futbola čempionāta 2. līgas Kurzemes zonas trešās kārtas spēle, kur vietējā SC "Grobiņa" uzņēma FK "Tukuma Brāļi/Kurzemes Futbola Centrs" komandu. Spēle noslēdzās ar draudzīgu neizšķirtu 2:2, ziņo lff.lv

Spēle bija diezgan asa, pat varētu teikt agresīva par ko liecināja spēlētēju brīdinājumi par nesportisku uzvedību un rupju spēli. Kā arī vārti ātri tika gūti. Pirmo golu spēles astotajā minūtē iesita Kārlis Pļaviņš, izvirzot SC "Grobiņa" komandu vadībā.

Taču pēc divām minūtēm viesiem izdevās izlīdzināt rezultātu. Bumbu "Tukuma Brāļu" labā vārtos raidīja Egīls Karlsons. Pirmais puslaiks tā arī noslēdzās ar rezultātu 1:1.

Otrā puslaika sākumā atkal aktīvāki bija mājinieki, kuri visiem spēkiem centās gūt vartus. Grobiņnieku ofensīva vainagojās ar panākumu sešdesmitajā minūtē, kad vārtus guva Māris Gaučis. Tiesa, grobiņnieku prieki bija īsi - spēles sešdesmit septītajā minūtē tukumniekiem atkal izdevās panākt izlīdzinājumu un rezultātu 2:2 noturēt ari līdz spēles beigām.

Turnīra tabula

Nr.KomandaSpēlesUzvarasNeizšķirtiZaudējumig.z.v.v.a.pt.
1.SC „Grobiņa”32106:2+ 46
2.FK „Tukuma Brāļi/KFC”31207:5+ 24
3.FK „Mērsrags”20113:6- 31
4.FK „Kuldīga”20020:3- 30

Rezultatīvākie spēlētāji

Nr.SpēlētājsVārti
1.Edgars Jēgers (KFC/TB)3
2.Ivo Linde (FK Mērsrags)2
3.Māris Gaučis (SC Grobiņa)2
4.Kārlis Pļaviņš (SC Grobiņa)2
5.Oskars Neilands (KFC/TB)1
6.Artūrs Linde (FK Mērsrags)1
7.Ivo Pētersons (KFC/TB)1
8.Renārs Krūmiņš (KFC/TB)1
9.Aivars Cērps (SC Grobiņa)1
10.Egīls Karlsons (KFC/TB)1

SC "Grobiņā" - FK „Tukuma Brāļi/KFC” – 2:2

Vārti: Pļaviņš 8', Gaučis 60' - Karlsons 10', Jēgers 67'
Brīdinājumi: Gaučis 80' - Pļaviņš 44', Jēgers 80', Ķere 84'
"Kuldīga” : Liepa, Gaučis, A. Simsons, Stankus, Neimanis, G. Simsons (Jaunslunis 80'), Ostelis, Cērps, Kozlovskis (Lipkins 46'), Ķemeris, Pļaviņš (Putniņš 70')
" Tukuma Brāļi/KFC": Mizga, Gailītis (Kadaks 46'), Zaķis, Sprigulis, Struks (S. Cīrulis 51'), Jēgers, Pļaviņš (Šmidlers 55'), Voicišs (Akmens 46'), Karlsons, Dakters (Trampedahs 46'), Krūmiņš (Ķere 59')
Galvenais tiesnesis: Igors Tagijevs
Asistenti: Artūrs Jegorovs, Signijs Spiciņš

Izmantotie resursi:
LFF: LATVIJAS FUTBOLA FEDERĀCIJA | Galvenie...


Ogres novada pašreizējā čempione "Osports/ONSC". Foto: Ritvars Raits

Sākusies pieteikšanās Ogres atklātajam čempionātam telpu futbolā

Ogrē un tās apkārtnē telpu futbols vienmēr ir bijis cieņā. Arī ar 2020./2021.gada sezonas tuvošanos tiek izsludināta pieteikšanās Ogres novada atklātajam telpu futbola čempionātam. Lai čempionāts būtu pēc iespējams augstākā līmenī un interesantāks, turnīra rīkotāji aicina pieteikties komandas ne tikai no pašu novada, bet arī no tuvākām un tālākām kaimiņu pašvaldībām. Turnīra sākums paredzēts ar 24./25.oktobra nedēļas nogali.
1

Ghetto Games 12. sezona šogad sāksies 21. martā Barselonā

Grandiozu nospiedumu ielu sporta vēsturē plāno atstāt viena no lielākajām ielu sporta un kultūras organizācijām “Ghetto Games”, kas kopā ar vēl desmit valstu partneru līdzdalību organizēs pirmo ielu futbola Eirolīgas tūri. Atklāšanas posms jau 21. martā Barselonā. Savukārt Rīgā, ar grandiozu Eirolīgas finālturnīru 13.maijā, tiks atklāta jaunā “Ghetto Games” sezona Latvijā.
"Streka". Foto: Ritvars Raits

Ogres čempionāta laureātes - "Streka", "Dinamo Ogre" un "Techniba"

Noslēdzies Ogres novada atklātais čempionāts futbolā (7:7), kas visu vasaru risinājās Ogres 1. vidusskolas stadionā. Par čempioni kļuva Rembates komanda "Streka", vicečempiones godā "Dinamo Ogre", bet bronzas medaļas izcīnīja vēl viena Ogres komanda - "Techniba". Balvu kā turnīra korektākā komanda saņēma Rīgas vienība "Antidopings".