Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:215, Did:0, useCase: 3

Autors: Ritvars Raits

Čempionāta 2. kārtā pirmos punktus zaudēs "Streka" vai "FK Sigulda"

Čempionāta 2. kārtā pirmos punktus zaudēs "Streka" vai "FK Sigulda"
Uzvaras vārtus guvis Svajunas Fokas (FK Partizāns). Foto: Ritvars Raits

3. novembrī tiks aizvadītas Ogres novada atklātā čempionāta telpu futbolā 2. kārtas spēles. Šobrīd punktus vēl nav zaudējušas tikai četras komandas - "Dinamo Ogre", kas pirmo kārtu izlaida, kā arī Rembates "Streka", "FK Sigulda" un Ogres "Osports/ONSC", kas turnīru sāka ar uzvarām. "Streka" un "Sigulda" šodien mērosies spēkiem savā starpā.

Čempionāta 2. kārtu ar savstarpēju maču pulksten 13.00 atklās "Birzgale" un Ogres "FK Fortūna". Birzgalieši čempionātu sākuši ar zaudējumu "Strekai" (1:5), bet "FK Fortūna" ar 2:7 atzina citas Ogres komandas - "SKO" pārākumu. Pulksten 14.00 laukumā dosies "Streka" un "FK Sigulda". Siguldieši Ogres čempionātā debitēja ar uzvaru (3:1) pār lauberiešu, lielvārdiešu un skrīveriešu apvienoto komandu "FK LLS". Pulksten 15.00 notiks spēle, kurā tiksies "SK Pārogre" un Ogresgala "OCSK". Pārogrieši pirmajā kārtā tikās ar Rīgas "FK Partizāns". Mača pēdējā minūtē rezultāts vēl bija neizšķirts, bet 15 sekundes pirms finālsvilpes uzvaras vārtus rīdzinieku labā guva Svajunas Fokas – 4:3. Rubīna kausa īpašniece "OCSK" jau pirmajā kārtā sacentās ar pašreizējo čempioni "Osports/ONSC" un bija spiesta atzīt ogrēniešu pārākumu, piekāpjoties ar 0:3. Pulksten 16.00 jauno sezonu ar savu pirmo spēli uzsāks komanda "Dinamo Ogre", kam pretī stāsies "FK Partizāns". Pulksten 17.00 turnīra otro kārtu noslēgs "SKO" un "FK LLS".

Turnīra pirmajā kārtā pa diviem vārtiem guva pieci futbolisti: Artūrs Fjodorovs (SKO), Emīls Kārkliņš (SKO), Kirils Mišurovs (FK Fortūna), Artis Bariņš (Streka) un Elmārs Peļņa (FK Sigulda).

Ogres čempionāts telpu futbolā, 2. kārta (Ogres stadiona hallē)

3. novembris
13.00 «Birzgale» - «FK Fortūna»
14.00 «Streka» - «FK Sigulda»
15.00 «SK Pārogre» - «OCSK»
16.00 «Dinamo Ogre» - «FK Partizāns»
17.00 «SKO» - «FK LLS»

Visas spēles notiek Ogres stadiona hallē. Laipni gaidīti līdzjutēji!


Ogres novada pašreizējā čempione "Osports/ONSC". Foto: Ritvars Raits

Sākusies pieteikšanās Ogres atklātajam čempionātam telpu futbolā

Ogrē un tās apkārtnē telpu futbols vienmēr ir bijis cieņā. Arī ar 2020./2021.gada sezonas tuvošanos tiek izsludināta pieteikšanās Ogres novada atklātajam telpu futbola čempionātam. Lai čempionāts būtu pēc iespējams augstākā līmenī un interesantāks, turnīra rīkotāji aicina pieteikties komandas ne tikai no pašu novada, bet arī no tuvākām un tālākām kaimiņu pašvaldībām. Turnīra sākums paredzēts ar 24./25.oktobra nedēļas nogali.
1

Ghetto Games 12. sezona šogad sāksies 21. martā Barselonā

Grandiozu nospiedumu ielu sporta vēsturē plāno atstāt viena no lielākajām ielu sporta un kultūras organizācijām “Ghetto Games”, kas kopā ar vēl desmit valstu partneru līdzdalību organizēs pirmo ielu futbola Eirolīgas tūri. Atklāšanas posms jau 21. martā Barselonā. Savukārt Rīgā, ar grandiozu Eirolīgas finālturnīru 13.maijā, tiks atklāta jaunā “Ghetto Games” sezona Latvijā.
"Streka". Foto: Ritvars Raits

Ogres čempionāta laureātes - "Streka", "Dinamo Ogre" un "Techniba"

Noslēdzies Ogres novada atklātais čempionāts futbolā (7:7), kas visu vasaru risinājās Ogres 1. vidusskolas stadionā. Par čempioni kļuva Rembates komanda "Streka", vicečempiones godā "Dinamo Ogre", bet bronzas medaļas izcīnīja vēl viena Ogres komanda - "Techniba". Balvu kā turnīra korektākā komanda saņēma Rīgas vienība "Antidopings".