Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:215, Did:0, useCase: 3

Jūrmala smagā cīņā uzvar Tukuma Brāļus

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Jūrmala smagā cīņā uzvar Tukuma Brāļus
Mārcis Bērziņš (pa labi)
Foto: Levi

Vakar Slokas stadionā notika Latvijas futbola čempionāta 2. līgas Zemgales zonas spēle starp vietējo FK „Jūrmalas PFS” komandu un FK „Tukuma Brāļi”. Spraigā mačā ar rezultātu 4:3 uzvaru guva mājinieki.

Spēle iesākās „Tukuma Brāļu” zīmē, kuri veiksmīgi kontrolēja bumbu, taču tiem neizmantoja nevienu vārtu gūšanas momentu. Savukārt jūrmalnieki, kuri spēles sākumā vairāk aizsargājās savā laukuma pusē, sešpadsmitajā minūtē spēja izdarīt pretuzbrukumu un izvirzījās vadībā ar 1:0.
Pēc nepilnas minūtes pateicoties Anatolija Boiko gūtajiem vārtiem rezultāts jau bija 2:0 mājinieku labā. Ar šādu rezultātu beidzās arī pirmais puslaiks.
Otrajā puslaikā daudz prasmīgāk bumbu kontrolēja laukuma saimnieki, lai gan tukumniekiem izdevās pāris reizi izdarīt bīstamus uzbrukumus, taču vārtus tie nespēja iesist. Pie tam spēles sešdesmit piektajā minūtē tukumnieki palika mazākumā, jo tika notraumēts Reinis Bērziņš, bet trenerim vairs nebija maiņu, ko laist laukumā. Tikai spēles septiņdesmit trešajā minūtē „Tukuma Brāļiem” viņu pūles atmaksājās un rezultāts bija 2:1 jūrmalnieku labā. Tiesa, tukumniekiem prieks bija īss, jo pēc nepilnām divām minūtēm atkal divu vārtu pārsvaru atguva „Jūrmalas PFS” komanda.

Lai arī daudziem likās, ka spēles liktenis ir izšķirts „brāļi” spēja saņemt sevi rokās un nepilnās sešās minūtēs pēc Mārča Bērziņa diviem gūtajiem vārtiem izlīdzināt rezultātu.

Jūrmalnieki bija apbēdināti pēc tāda likteņa pavērsiena tāpēc spēles pēdējās minūtēs gandrīz visa komanda pieslēdzās uzbrukumam. Šī taktika atmaksājās un tika gūti uzvaras vārti. Spēle noslēdzās ar 4:3 jūrmalnieku labā.

„Spēle bija smaga. Varējām uzvarēt, taču veiksme šoreiz nebija mūsu pusē. Esmu apmierināts ar puišiem, jo visus trīs vārtus guvām mazākumā. Jūrmalniekiem ir jauna un perspektīva komanda, un domāju, ka no šīs komandas nākotnē varētu izaugt labi futbolisti,” pēc spēles savos komentāros dalījās FK „Tukuma Brāļi” spēlējošais treneris Kristaps Dišlers.

FK „Jūrmalas PFS” - FK „Tukuma Brāļi” –4:3

Vārti: Boiko 16’, Puškovs 17’, Geiko 75’, Krasnočubs 88’ – Zaķis 73’, M.Bērziņš 43’, 48’
Brīdinājumi: Krasnočubs 42’, Puškovs 90+2’ – Sprigulis 62’, Jirgens 75’
"Jūrmalas PFS": Gušins (Godkalns 89’), Boiko, Lukaševics, Pizijevs, Ivanovs (Rubcovs 14’), Rubiks, Vilsons, Brakovskis (Breivdorjus 40’), Geiko, Puškovs, Krasnočubs.
"Tukuma Brāļi” : Stivrinieks, Dišlers (J.Eisaks 32’), Zaķis, A.Eisaks, Trampedahs (Menģelis 62’), M. Bērziņš, R. Bērziņš, J. Lagzdiņš, Sprigulis, Jēgers, Lavrinovičs (Jirgens 58’).
Galvenais tiesnesis: Dainis Vītols
Asistenti: Vitālijs Maksimovs, Andrejs Zaharčukovs

     [+] [-]

, 2010-07-01 11:23, pirms 14 gadiem
paldies par rakstu.