Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:288, Did:0, useCase: 3

Autors: BK Ķekari

Jau šo sestdien, Ķekaru kauss 2012

Šo sestdien, 29. septembrī, jau trešo gadu norisināsies zibens turnīrs „Ķekaru kauss”, Diagnostikas centrā. Šogad turnīram ir pamainījušās dalībkomandas un norises vieta. Tomēr, intriga ir saglabājusies – vai pagājušā gada čempioni Lapenieki noturēsies tronī? Vai beidzot kāda no BK Ķekari komandām uzvarēs. Vai varbūt kausu virs galvām cels jaunpienācēji, spēcīgā LU-2 komanda? Turnīrs solās būt ļoti interesants. Nāc un atbalsti savu favorītu!

 

 

Spēles ilgums: 4x7minūtes. Sekojoša izspēles kārtība:

10:15 BK Ķekari 2 – LU-2

11:00 Lapenieki – BK Ķekari

11:45 BK Ķekari 2 – Lapenieki

12:30 LU-2 – BK Ķekari

13:15 BK Ķekari 2 – BK Ķekari

14:00 LU2 – Lapenieki

Visi dalībnieki Ķekaru kauss 2011

Turnīra dalībkomandu sastāvs šogad ir pamainījies – iepriekšējo divu gadu ierasto komandas loku pametuši Polārā zvaigzne (komanda vairs nepastāv)  un Leifheit (atteicās sastāva problēmu dēļ). To vietu ir ieņēmuši ļoti spēcīgā Basketbola Kluba Latvijas Universitāte fārmklubs LU-2 un BK Ķekari fārmklubs – BK Ķekari 2. Pagājušā gada Ķekaru kauss 2011 čempioni Lapenieki būs ierindā, gatavi aizstāvēt savu kroni. Un, protams, startēs arī BK Ķekari pirmā komanda, kas šogad centīsies sevi pierādīt DAL Elites grupas sacensībās. Turnīra sākums plkst. 10:00.

Ķekaru kauss 2011. ieguvēji Lapenieki. Ja pagājušo gadu rakstījām, ka Lapenieki 2010./2011. gada DAL sezonu noslēdza ar pirmo vietu 3.līgā, tad nu jau komandas bagāžā ir arī 1. vieta DAL 2. Līgā 2011./2012. gada sezonā. Kopumā komandai ir tikai un vienīgi pirmās vietas savās līgās DAL , kurās ir startējuši, kas ir ļoti augstu vērtējams rādītājs. Joprojām jauna un ambicioza komanda. Iepriekšējo sezonu rezultatīvākā spēlētāja Kārļa Ozoliņa lomu šogad pārņēmis Artūrs Upatnieks (vidēji 18.05 punkti, iepriekš 14.57 p.), tomēr Kārlis Ozoliņš, lai arī savstarpējā konkurencē noslīdējis uz otro vietu, ir pat uzlabojis savus sezonas rādītājus (vidēji spēlē 16.57 p., iepriekš - 16,20 punkti). Kopumā komandā visi spēlētāji ir līdzvērtīgi un savas uzvaras izcīna tieši ar veiksmīgo komandas darbu, nevis individuālu līderu veikumu.

Lapenieki - Ķekaru kauss 2011 uzvarētāji

Komanda LU-2 ir profesionālākā komanda gan šogad Ķekaru kausā 2012, gan visā Ķekaru kausu vēsturē. LU-2 ir Latvijas Basketbola līgas komandas BK Latvijas Universitāte fārmklubs, kas attiecīgi piešķir kvalitātes zīmi, jo daudziem puišiem ir iespēja trenēties kopā ar lielo komandu. Galvenais treneris ir Gunārs Gailītis, kas arī ir uzskatāms par šīs komandas spēcīgāko ieroci. Iepriekšējo sezonu LU-2 startēja DAL Elites grupā, kurā ierindojās pēdējā - 12. vietā. Pagājušā gada komandas rezultatīvākais spēlētājs Rūdolfs Rozītis (17.67 punkti vidēji spēlē) šogad pārstāv BK Ķekari komandu. Tāpēc, visas iespējas šogad pārņemt līdera lomu būs Atim Slišānam, kurš bija otrais rezultatīvākais komandā ar vidēji 12.50 punktiem. Tā kā komanda sastāv no Augstskolas studentiem, tad prognozēt sastāvu un tā stiprumu ir ļoti grūti.

LU-2

Komandas BK Ķekari un BK Ķekari 2 izveidojušās no pagājušā gada komandas BK Ķekari, kas DAL 3. līgā izcīnīja 2. vietu un tiesības spēlēt DAL 2. līgā. Komandas sastāvs tika sadalīts 2 daļās, piemeklējot klāt papildus spēkus, un izveidotas divas komandas. BK Ķekari startēs DAL Elites grupā, ar mērķi saglabāt savu vietu šajā līgā un BK Ķekari cīnīsies starp 17 komandām DAL 2. līgā. Lai arī kodols abām komandām saglabājies no iepriekšējām sezonām, ļoti grūti prognozēt līderus vai spēlētājus, kas izcelsies. Vienīgā lielā izmaiņa – BK Ķekari centrs Artūrs Škute ir sasniedzis jaunas virsotnes un ar visas komandas svētību devies mēģināt spēkus Latvijas augstākajā līmenī – LBL, uz klubu BK Jēkabpils. Tāpēc solās būt gan interesants turnīrs „Ķekaru kauss 2012”, gan visa 2012./2013. DAL sezona.

BK Ķekari 2

Tāpat kā iepriekšējos turnīros, arī šogad netiks izspēlētas naudas balvas, turnīra uzvarētājs saņems ceļojošo kausu un pozitīvas emocijas.

Tiekamies visi 29. septembrī, Diagnostikas sporta centrā plkst. 10:00.

Avots:
BK Ķekari

Ķekaru kauss 2012 uzvarētājs būs

  • 6

  • 16

  • 3

  • 7



Kaspars Kambala. Foto: Ogres basketbola čempionāts
22

Kaspars Kambala atgriezīsies basketbola laukumā

Eirolīgas rekordists vienā spēlē gūtajos punktos Kaspars Kambala plāno atgriezties basketbola laukumā - 40 gadus vecais sportists pieteikts Ogres basketbola čempionāta komandas "Ogres milži" sastāvā.
"Viss.lv/Kandava" – divkārtējie Latvijas čempionu kausa basketbolā ieguvēji 
Organizatoru foto
1

"Viss.lv/Kandava" – divkārtējie Latvijas čempionu kausa basketbolā ieguvēji

Pagājušajā nedēļas nogalē Saldū Čempionu kausa finālā tika noskaidrota Latvijas labākā amatieru basketbola komanda. Fināla spēlē sīvā cīņā otro gadu pēc kārtas Latvijas čempionu kausu izcīnīja „Viss.lv/Kandava”, kas papildlaikā ar 81:78 pārspēja rīdziniekus „Rumba/LSPA”.
Kopbilde pēc mača "Prezidents pret prezidentu"
Foto: Ritvars Raits

Komanda "Ogres Milži" ar 1. numuru piesaka Vējoni

Ogres novada atklātā čempionāta basketbolā 2.līgā spēlēs 12 vienības. Kā pēdējā tika pieteikta komanda "Ogres Milži", kuras sastāvā ir daži ļoti pazīstami uzvārdi, tiesa – vairāk politiķu aprindās.