Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:288, Did:0, useCase: 3

Elites komanda BK Ķekari meklē spēlētājus

Elites komanda BK Ķekari meklē spēlētājus
Treneris Bruno Kārlis ir gatavs jauniem sasniegumiem

Latvijā lielākās un populārākās līgas “DAL” Elites grupas (augstākā divīzija) Basketbola Klubs Ķekari sāk gatavošanos jaunajai sezonai un aicina spēlētājus uz atlases treniņiem, lai pretendētu uz vietu kādā no kluba komandām. Treniņi sāksies septembra pirmajā nedēļā Latvijas Nacionālās U-18 jauniešu izlases trenera Bruno Kārļa vadībā un turpināsies visu sezonu līdz pat 2013. gada maijam.

 Lai pieteiktos uz treniņiem un iegūtu plašāku informāciju, rakstiet uz - madara@kekari.lv, norādot savu vecumu, augumu, svaru, vēlamo pozīciju, iepriekšējās komandas, kurās spēlējis un nelielu, pavisam īsu aprakstu par savām stiprajām un vājajām pusēm. Jautājumu gadījumā var arīz zvanīt 29296254

BK Ķekari dibināts 2008. gadā un šogad tiks aizvadīta 5. sezona. Komanda savu popularitāti un atpazīstamību ieguva pateicoties savas komandas saliedētībai un iekšējai ķīmijai, komandas garam. Kā vienu no lielākajiem plusiem komandas esošie spēlētāji atzīst vadības īpašo attieksmi pret spēlētājiem. Klubā viss tiek nodrošināts tik tālu, ka spēlētājam atliek tikai izeit laukumā un spēlēt. Spēlētāji visa gada garumā, katrs individuāli tiek informēts gan par treniņu laikiem, gan spēlēm. Komandai regulāri tiek rīkoti kopīgi pasākumi - sezonas sākumā, sezonas beigās un arī sezonas laikā. Vasaras vidū visi komandas dalībnieki, ģimenes, fani un citi ar komandu saistītie cilvēki sanāk kopā uz vienu nedēļas nogali, lai cīnītos par "BK Ķekari sporta spēļu" uzvarētāju titulu. Ik gadu sporta spēles ir viens no gaidītākajiem notikumiem. Kā vēl viens no svarīgākajiem Ķekaru pasākumiem ir ikgadējais zibens turnīrs "Ķekaru kauss", kas norisinās nedēļu pirms DAL sezonas sākuma, piedaloties īpaši izvēlētām komandām.

Sākotnēji BK Ķekari tika veidoti no draugu loka ar domu, kopā labi pavadīt laiku, trenējoties un spēlējot basketbolu. Daudzi šo spēli uzsāka no pašiem pamatiem - no nulles. Ar katru gadu komandas sniegums uzlabojās, pastiprinoties sastāvam, kā arī piesaistot jauno un perspektīvo treneri Bruno Kārli. Sākot no Dubultmamatieru līgas pretendentu grupas zemākajām vietām, Ķekari aizcīnījās līdz pat 2. līgai.

2012./2013. gada sezonu BK Ķekari uzsāks ar divām komandām. Viena komanda plāno startēt DAL Elites grupā, otra - DAL 3. līgā. Kluba vadība aicina visus spēlēt gribošos un varošos basketbola spēlētājus pieteikties un pretendēt uz vietu Elites grupas komandā. Ja vēlies organizēti trenēties, spēlējot basketbolu cīnīties par augstām vietām, labi pavadīt laiku superforšā kolektīvā, tad raksti un sazināsmies!

Pirmais treniņš plānots 3. septembrī. Par laiku un vietu katrs pretendents tiks informēts individuāli.

BK Ķekari

madara@kekari.lv

29296254

  +2 [+] [-]

, 2012-08-24 18:05, pirms 12 gadiem
Lielisks humors Paldies par rakstu!

  +2 [+] [-]

, 2012-08-24 18:10, pirms 12 gadiem
Ja nosaukums nebuutu ''BK Ķekari'', tad nebuutu nekaa smiekliiga shajaa rakstaa.

     [+] [-]

, 2012-08-24 18:16, pirms 12 gadiem
Tante rakstīja: Lielisks humors Paldies par rakstu!
varbūt aizej uz treniņu, vai Tu esi tas īstais humors?

  -1 [+] [-]

, 2012-08-27 16:11, pirms 12 gadiem
Turpinām gaidīt pieteikumus. Jo īpaši garā gala spēlētājus.