Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:288, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Pilsētas basketbola čempionātā tiks noskaidroti jaunie čempioni

Pilsētas basketbola čempionātā tiks noskaidroti jaunie čempioni
Foto: AP/Scanpix

Sestdien, 21. aprīlī, Liepājas Olimpiskajā centrā tiks aizvadītas noslēdzošās cīņas Liepājas pilsētas basketbola čempionātā. Cīņā par bronzas godalgām laukumā dosies „Red Sun Buffet” – „RM Siltums” komandas, bet finālā šķēpus krustos „Ģeodēzists.LV” un „LSSS”. Sākums no pulksten 11:30.

Pusfināla sērijā līdz vienas komandas divām uzvarām triumfēja „Ģeodēzists.LV” un „LSSS” komandas. Mērnieki divu spēļu summā pārspēja Siltums basketbolistus ar 16 punktu starpību (144:128). Savukārt, „LSSS” pēc zaudējuma pirmajā spēlē, otrajā spēlē sakāva bufetes basketbolistus ar uzviju un divu spēļu summā triumfēja ar 30 punktu pārsvaru (166:136).

Kā pirmie sestdien laukumā dosies pusfināla spēļu zaudētāji – „Red Sun Buffet” un „RM Siltums” basketbolisti. Abu komandu spēlē regulārajā čempionātā pārāki bija „Red Sun Buffet”, kuri pārspēja Siltums basketbolistus ar rezultātu (59:42), uzvaru nodrošinot pēdēja ceturtdaļā, kad „RM Siltums” palika uz nulles.

Savukārt, finālā šķēpus krustos regulārā čempionāta uzvarētāji „Ģeodēzists.LV” un „LSSS” komandas. Mērnieki līdz šim 11 aizvadītajās spēlēs zaudējuma rūgtumu vēl nav izjutuši. Savukārt, „LSSS” 11 spēlēs ir piedzīvojusi trīs zaudējumus, divus no tiem piedzīvojot izslēgšanas spēlēs, bet vienu no tiem savstarpējā regulārā čempionāta spēlē ar „Ģeodēzists.LV” komandu, kur mērnieki triumfēja ar rezultātu 66:47.

Uzreiz pēc fināla spēles notiks arī apbalvošanas ceremonija, kurā tiks apbalvotas ne tikai labākās čempionāta komandas, bet individuālās balvas saņems arī čempionāta rezultatīvākais spēlētājs, labākais trīspunktu metējs un vērtīgākais izslēgšanas spēļu spēlētājs. Tāpat čempionāta organizatori ir parūpējušies par gardumiem, kurus būs sarūpējuši turnīra atbalstītāji „Čilli Pica” un „Coca Cola”.

Čempionātu atbalsta: Liepājas pilsētas Domes Sporta pārvalde, Liepājas Olimpiskais centrs, Rabat.lv, Nike, Sportland, Čilli Pica un Coca Cola.

Spēļu kalendārs (21. aprīlis):

11:30 "Red Sun Buffet" - "RM Siltums” (spēle par 3.vietu)
13:00 "Ģeodēzists.LV" - "LSSS" (fināla spēle par 1.vietu)

Norises vieta: Arēna, sporta zāle Nr. 1
Ieeja skatītājiem: bezmaksas

Informāciju sagatavoja
Mārtiņš Kozlovskis
LOC sporta projektu vadītājs


Kaspars Kambala. Foto: Ogres basketbola čempionāts
22

Kaspars Kambala atgriezīsies basketbola laukumā

Eirolīgas rekordists vienā spēlē gūtajos punktos Kaspars Kambala plāno atgriezties basketbola laukumā - 40 gadus vecais sportists pieteikts Ogres basketbola čempionāta komandas "Ogres milži" sastāvā.
"Viss.lv/Kandava" – divkārtējie Latvijas čempionu kausa basketbolā ieguvēji 
Organizatoru foto
1

"Viss.lv/Kandava" – divkārtējie Latvijas čempionu kausa basketbolā ieguvēji

Pagājušajā nedēļas nogalē Saldū Čempionu kausa finālā tika noskaidrota Latvijas labākā amatieru basketbola komanda. Fināla spēlē sīvā cīņā otro gadu pēc kārtas Latvijas čempionu kausu izcīnīja „Viss.lv/Kandava”, kas papildlaikā ar 81:78 pārspēja rīdziniekus „Rumba/LSPA”.
Kopbilde pēc mača "Prezidents pret prezidentu"
Foto: Ritvars Raits

Komanda "Ogres Milži" ar 1. numuru piesaka Vējoni

Ogres novada atklātā čempionāta basketbolā 2.līgā spēlēs 12 vienības. Kā pēdējā tika pieteikta komanda "Ogres Milži", kuras sastāvā ir daži ļoti pazīstami uzvārdi, tiesa – vairāk politiķu aprindās.