Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:288, Did:0, useCase: 3

DAL: "Corporate Solutions" rekordu medības pret "Arčeru"

Renārs Buivids
Renārs Buivids

Dubultamatieru Basketbola līgas 35+ grupas ceturtdienas spēlē "Corporate Solutions" ar 97:37 pārliecinoši uzveica turnīra pastarīti "Arčeru", sasniedzot vairāku līgas šīs sezonas rekordus.

Lai arī "Corporate Solutions" palika viena precīza trīspunktnieka attālumā no gūtajiem 100 punktiem, taču līgas rezultativitātes rekords tik un tā sasniegts - 97 punkti. Līdz ar to fiksēti vēl DAL 35+ rekordi - uzvara ar lielāko punktu starpību (+60), kā arī mazākais ielaisto punktu skaits - 37.

Individuāli izcēlās Ivo Pūce, kurš realizēja piecus trīspunktniekus. Līdz šim līgā neviens vairāk par četriem vienā mačā nebija realizējis. Komanda kopumā trāpīja 12 trīspunktniekus. Arī tas ir jauns DAL 35+ sezonas rekords.

Iespējams, ka savdarbīgs rekords ir arī spēles pirmajās septiņās minūtēs fiksētais rezultāts - 21:0. Pirmo ceturtdaļu "Runči" uzvarēja ar 24:4, bet mača turpinājumā pie iespējām gūt punktu tika arī "Arčers" basketbolisti, 40 minūtēs kopumā tiekot pie 37 punktiem.

"Corporate Solutions" rindās rezultatīvākie bija Normunds Feierbergs un Ivo Pūce, kuri guva attiecīgi 27 un 26 punktus, bet Dina Stašāna rēķinā 19 punkti. Renārs Buivids un Viktors Kulačkovskis guva pa deviņiem punktiem, Gundaram Stūrim - četri, Aivaram Purmalim - trīs, bet Edgara Lapas produktīvo darbību šoreiz neizvērstais protokols neataino.

"Corporate Solutions" nākamo spēli aizvadīs 23. novembrī, kad viesos BA "Turība" sacentīsies ar "Latvijas Valsts mežiem".

Izmantotie resursi:
"Corporate Solutions"