Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:213, Did:0, useCase: 3

Autors: kurkins

Regbijs

Sportacentrs.com paši labākie ? ? ? ?

Nu bļin, kauns veči.
Nedēļas nogalē notika trīs(!) Latvijas Čempionāta spēles regbijā un neviena rezultāta nav, nevienas ziņas. Uz divām spēlēm(Platonē un Ozolnikos) mierīgi varēja tikt, trešā vispār bija svētdienā Valdlaučos. UN protams, sportacentram tas takš neinteresē.

Fuj


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2010-05-24 10:36, pirms 14 gadiem
Nu ja sportacentrs vēlas, varu arī tiasīt rakstu par un ap notikumiem Latvijas regbijā.
Bet ne jau no manas puses jābūt iniciatīvai.
, 2010-05-24 11:22, pirms 14 gadiem
kurkins rakstīja: Nu ja sportacentrs vēlas, varu arī tiasīt rakstu par un ap notikumiem Latvijas regbijā.
Bet ne jau no manas puses jābūt iniciatīvai.
Ja runā par šādiem "mazajiem" (Latvijas kontekstā) sporta veidiem, tieši no sporta veidu darboņu puses ir jābūt iniciatīvai - jāreklamē savs sporta veids, nevis jācer, ka kāds pēkšņi sāks baigi interesēties (uz vispārējās vienaldzības fona) un drukāt.
Ne jau medijiem ir vajadzīgi šādi pasākumi (ir tāpat par ko rakstīt), bet sporta veidiem ir vajadzīga reklāma.
, 2010-05-24 15:35, pirms 14 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Ja runā par šādiem "mazajiem" (Latvijas kontekstā) sporta veidiem, tieši no sporta veidu darboņu puses ir jābūt iniciatīvai - jāreklamē savs sporta veids, nevis jācer, ka kāds pēkšņi sāks baigi interesēties (uz vispārējās vienaldzības fona) un drukāt.
Ne jau medijiem ir vajadzīgi šādi pasākumi (ir tāpat par ko rakstīt), bet sporta veidiem ir vajadzīga reklāma.
Mazais??? Miņina kungs laikam nav informēts, ka ar regbiju nodarbojas krietni vairāk sportistu nekā, piem. tenisā, pludmales volejbolā u.c. sporta veidos no tiem par kuriem ir tagad raksti. Vienkārši ir mazliet jāpagaida, jo beidzot ir pārvēlēta jauna valde federācijā, kas, cerams, attīstīs šo sporta veidu.
, 2010-05-24 16:40, pirms 14 gadiem
daywalker rakstīja: Mazais??? Miņina kungs laikam nav informēts, ka ar regbiju nodarbojas krietni vairāk sportistu nekā, piem. tenisā, pludmales volejbolā u.c. sporta veidos no tiem par kuriem ir tagad raksti. Vienkārši ir mazliet jāpagaida, jo beidzot ir pārvēlēta jauna valde federācijā, kas, cerams, attīstīs šo sporta veidu.
"Mazais sporta veids" vairāk pēc kopējās popularitātes (spēlē paši, skatās utt.). Piekritīsi taču, ka sakarā ar dažādiem panākumiem par tenisu neviens neteiks "mazais sporta veids", pludmales volejbols tāpat savu vietu "rangā" ir iekarojis.
Pagaidām, šajā ziņā, regbijs Latvijā ir kkur tur pat kur beisbols.
, 2010-05-24 16:45, pirms 14 gadiem
Njā, skaidri redzams, ka Hokeja specs VISPĀR NEKO NEZIN par to, kas notiek Rebijā Latvijā, kādas tam ir tradīcijas un cik cilvēku un jaunieši kopumā nodarbojas ar šo sporta veidu
Kā vispār var salīdzināt ar tādu superīgo sporta veidu kā beisbols ? Kauns ir ?

Skrien vien, Juri, uz hokeja halli atpakaļ, speco tur.

Jāparunā būs ar Federācijas cilvēkiem. Jākustina kaut kas uz priekšu būs.
, 2010-05-24 17:32, pirms 14 gadiem
Juris Miņins rakstīja: "Mazais sporta veids" vairāk pēc kopējās popularitātes (spēlē paši, skatās utt.). Piekritīsi taču, ka sakarā ar dažādiem panākumiem par tenisu neviens neteiks "mazais sporta veids", pludmales volejbols tāpat savu vietu "rangā" ir iekarojis.
Pagaidām, šajā ziņā, regbijs Latvijā ir kkur tur pat kur beisbols.
Juri, Tev nav taisnība, šogad Latvijas čempī spēlē daudz komandas, ar beisbolu nesalīdzināt. Skaidrs, ka nav lielas naudas šai sportā. Bet par tradīcijām un panākumiem(lv izlase pasaules kausā regbijā-7) Tu maldies. Vienkārši ieprēkšējā federācijas vadība, visu ir ielaidusi. Turklāt, bijušais galva man liekas ka darbojas arī Tava mīļajā hokeja federācijā.
, 2010-05-24 17:56, pirms 14 gadiem
daywalker
kurkins

Ai, kā jūs maldaties un pārfanojaties par savu sporta veidu. Bet nu labi, kas sunim asti cels... .
Ko ar vārdiem "mazais sporta veids" biju domājis paskaidroju, ja jūs uzskatāt, ka Latvijā par regbiju kopējā interese ir lielāka nekā par iepriekšminētajiem sportiem, lūdzu, tikai es neesmu dzirdējis nevienu, kurš runātu par to kā Eži saliek Aļņus vai Fēniksu, bet par tenisistu un bīčistu panākumiem, kad viņiem ir sezona, runā visai daudz un dikti.

Vot, jūs par beisbolu tā nicīgi runājat, bet čempionāts tur notiek divās līgās, piedalās komandas starptautiskos mačos, tiek rīkoti visādi kvalifikācijas celšanas pasākumi (treneru, spēlētāju, jaunie censoņi piedalās MLB rīkotās nometnēs utt.).

P.S. Par regbija tradīcijām varat pastāstīt kaimiņu Zuzei, moš viņa nezin. Kā jau teicu - manā sporta veidu prioritāšu rangā regbijs ir viens no TOP sporta veidiem, ta ka esiet mierīgi.
P.P.S.
"Mīļā hokeja federācija"? Baidos sarūgtināt jūs, bet nav man viņa mīļa.
, 2010-05-24 23:44, pirms 14 gadiem
Un es savukārt neesmu dirdjis, ka Ivanovs saliek Bērziņu tenisā, lv čempī. Neviens nekādu asti neceļ. Ja jau tas ir top veids, tad kāpēc lai par to nerakstītu???
esmu runājis
Foto: Mareks Gaļinovskis (FotoManLV)

Noderīgi ieteikumi un iedvesmas deva tiem, kuri sporto

Tu ikdienā aktīvi sporto vai grasies sākt to darīt? Tad esi īstajā vietā! Šeit esam apkopojuši gan noderīgus rakstus par veselību, ekipējumu, uzturu, gan arī saturu, kas varētu Tevi iedvesmot.
Uzvarētājs R.Kalniņš (vidū) ar rīkotājiem Bondariem, talismanu Lūsiju, Jēkabpils SC vadītāju J.Bobrovu un sacensību komentētāju. Foto: Lāsma Irša
2

Rekordists Kalniņš ar 33 stundām jeb 221km arī šogad uzvar “Backyard Ultra” Jēkabpilī

Otro gadu pēc kārtas par Backyard Ultra "Lūša pēdās 2024" Jēkabpilī uzvarētāju vairāk nekā 130 dalībnieku vidū kļuvis rekordists no Valmieras Ritvars Kalniņš (Skrienam kopā/Kronus/Valmiera), kuram šoreiz sīvāko konkurenci sastādīja Igaunijas pārstāvis.
Pagājušā gada uzvarētājs Ritvars Kalniņš saņem kausu no Jēkabpils mēra Raiva Ragaiņa, kurš arī piedalījās, un Jēkabpils SC vadītāja vietnieces Aivas Jakubovskas.Foto: Lāsma Irša

Rīt otro reizi Jēkabpilī notiks lielais izturības skrējiens "Backyard Ultra Lūša pēdās"

Sestdien, 13. aprīlī, kad pēc pieciem vakarpusē Jēkabpils "Lūši" Latvijas volejbola čempionāta finālā turpinās ceļu pretī titula atgūšanai, tikmēr vairākas stundas iepriekš, plkst. 11.00., turpat netālu Jēkabpils Mežaparkā pulcēsies izturīgākie skrējēji, lai sevi izaicinātu Latvijas otrajā “backyard ultra” (BYU) skrējienā “Lūša pēdās”, kur pērn uzvarētāja laiks bija 46 stundas.