Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:213, Did:0, useCase: 3

Autors: Franko

Vendi piekāpjas Taurus

Vendi piekāpjas Taurus
Vendu kapteinis J. Ābele

17. janvāra vakarā savu otro spēli divās dienās aizvadīja HK VENDI, UHL F līgas ietvaros OZO ledushallē uzņemot TAURUS. Komandas izspēlēja vairākas reizes atlikto pirmā apļa spēli. TAURUS sezonu iesāka kā pārliecinoši līgas līderi, apliecinot savu iepriekšējās sezonas D līgā spēlējušas komandas klasi. Sezonas turpinājums TAURUS gan neizdevās tik pārliecinošs un pirms šīs spēles komanda atradās vien piektajā vietā.

Jau ar pašu spēles sākumu iniciatīvu pārņēma TAURUS spēlētāji tā cenšoties apliecināt, ka šī brīža vieta turnīra tabulā ir vien nelabvēlīgu apstākļu sakritība un neatbilst komandas patiesajam varējumam. Jāatzīmē, ka pretinieku uzbrukuma potenciāls patiesi ir iespaidīgs. TAURUS demonstrēja F līgas līmenim ātru spēli, kurai VENDU spēlētājiem neizdevās rast pretargumentus. Pirmos vārtus VENDI zaudēja jau pirmās trešdaļas sākuma daļā, kad TAURUS realizēja savu pirmo vairākumu. VENDU vārtsargs tika pārspēts ar spēcīgu metienu no zilās līnijas, kuru pielaboja vārtu priekšā esošais spēlētājs. Pēc pirmā panākuma TAURUS turpināja aktīvu spēli, gūstot vēl divus bezatbildes vārtus.

Rezultātam kļūstot 0:3, viesu komanda sāka spēlēt paviršāk, uzskatāmi demonstrējot, kādēļ komanda, kura uzskatāma par vienu no līgas līderiem, līdzšinējās spēlēs ielaidusi 30 vārtus. Nepārliecinošā aizsargu saspēle savā zonā un pārlieku pašpārliecināto uzbrucēju nevēlēšanās atgriezties aizsardzībā ļāva VENDIEM izveidot vairākus bīstamus pretuzbrukumus. Kā loģisks iznākums šādai spēles gaitai bija VENDU atbildes vārti, kurus guva Matīss Miezis. Rezultāts līdz spēles beigām vairs nemainījās un VENDIEM nācās atzīt pretinieku pārākumu ar rezultātu 1:3.

Kopumā jāatzīst, ka VENDI šajā spēlē kopumā rādīja pat nedaudz labāku sniegumu nekā iepriekšējās dienas spēlē pret VILKIEM. Iepriecināja trešās maiņas progress, kas šoreiz tika apliecināts ar vārtu guvumu.

Nedaudz par pretiniekiem, ar kuriem VENDI aizvadīja pirmo savstarpējo spēli. TAURUS neapšaubāmi ir vieni no līgas līderiem un var diezgan droši prognozēt, ka komanda ieņems kādu no godalgotajām vietām turnīra noslēguma tabulā. Komanda spēlē ātru, azartisku un skatītājiem (arī pretspēlētājiem…) ļoti interesantu hokeju, kas reizē ir tās trumpis un trūkums. Spēles organizācijas ziņā šobrīd TAURUS tomēr nedaudz atpaliek no tādām komandām kā PĀRDAUGAVA un BŪVPAKALPOJUMS. Šo komandu trijnieks tad arī visdrīzāk sadalīs godalgotās vietas F līgas sezonas noslēgumā. Ir jānotiek nelielam brīnumam, lai TAURUS uzvarētu regulāro čempionātu, bet izslēgšanas spēlēs komanda noteikti pretendēs uz finālu. Pēc pēdējiem sastāva papildinājumiem par pārliecinošu F līgas favorītu šobrīd ir kļuvusi PĀRDAUGAVA, kura nav piedzīvojusi zaudējumus jau deviņās spēlēs pēc kārtas, bet … izslēgšanas spēlēs ne vienmēr uzvar favorīti…

Avots: hkvendi.lv

skatiens.lv: Kā skatīties video tiešraides

Maršruts: Pastaiga pa Ropažiem


Skatīt lielāku karti


Foto: Mareks Gaļinovskis (FotoManLV)

Noderīgi ieteikumi un iedvesmas deva tiem, kuri sporto

Tu ikdienā aktīvi sporto vai grasies sākt to darīt? Tad esi īstajā vietā! Šeit esam apkopojuši gan noderīgus rakstus par veselību, ekipējumu, uzturu, gan arī saturu, kas varētu Tevi iedvesmot.
Uz augstākā pakāpiena A.Jasāns un J.Ķemers. Foto: Xevents.

Rogainingā "Pilsētu leģendas" Liepājā 6h distancē viens punkts izšķir uzvarētāju likteni

Jau otro gadu Liepājā norisinājās populārā komandu orientēšanās jeb rogaininga seriāla “Pilsētu leģendas” posms, kas saucās “Liepājas Dienvidu fortu rogainings” un ko 20. aprīlī Jūrmalas parkā ar Liepājas valstspilsētas pašvaldības, Intervals.lv, Garmin, Isostar, Magnesia un Kokmuižas alus atbalstu rīkoja biedrība “Piedzīvojumu sacensību apvienība”. Tāpēc pagājušo sestdien Liepājas ielās un aiz pilsētas robežas bija sastopami daudz sportisku cilvēku ar kartēm. Ja divu un četru stundu distancēs uzvarētāji bija pārliecinoši, tad prestižākajā 6h “Garmin” distancē pirmās divas komandas šķīra nieka viens punkts, bet 3h MTBO distancē pārākumu apliecināja Eiropas čempionātā MTBO sprintā divdesmitniekā tikušais Mārtiņš Linde.
Vairāk nekā 600 lūši un buki startējuši pie slavenās Ēdoles pils. Foto: Jānis Ukass.

Bērziņš un Armane ar uzvarām atgriežas "Stirnu bukā", pirmie atkal Jocis, Žolneroviča, Lauska un Petrova

Vakar populārā un kupli apmeklētā taku skriešanas seriāla “Stirnu buks” 11. sezonas otrajā posmā Kuldīgas novada Alsungā visās distancēs kopā piedalījās vairāk nekā 3200 skrējēju. Ar uzvarām garākajā “Garmin Lūsis” distancē Stirnu bukā atgriezās pagājušās sezonas līderi Kristaps Bērziņš un Agate Armane, kuri pirms mēneša Saulkrastos nepiedalījās. Savukārt uzvaras garšu vēlreiz izbaudīja Latvijas rekordists vairākās distancēs Uģis Jocis, Eiropas junioru čempione Inna Žolneroviča, Klinta Lauska un Latvijas ātrākā juniore šogad telpās Alise Petrova.