Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:213, Did:0, useCase: 3

Autors: Chibrix

Pilsetā runā!!!

Pilsētā runā par nesen notikušu gadijumu kur kadi Lv sportisti un vinju Tumšādainie komandas biedri panjemti ciet!!!Lieliem kukuljiem iespejams tiek slepti matreali lai negrautu sportistu un valsts,Komandas prestižu!!!
Taja komanda esot vismaz viens Latviets!!!

VAI AR KADS ZIN PATIESIBUBPAR PATIESO NOTIKUMU?


, 2017-01-17 07:48, pirms 7 gadiem
Traki mums izgāja tai Abrene,tumšādaino Vladimiru,trim lieliem lāču rupjmaizes kukuļiem paņēma priekšā turpat aiz pieturas,klibo Fredi uztrieca kokā un sakūra uguni apakšā,Toļiks,ar visu lieko,brūno smagumu biksēs aizskrējā ātrāk par Boltu..
Foto: Mareks Gaļinovskis (FotoManLV)

Noderīgi ieteikumi un iedvesmas deva tiem, kuri sporto

Tu ikdienā aktīvi sporto vai grasies sākt to darīt? Tad esi īstajā vietā! Šeit esam apkopojuši gan noderīgus rakstus par veselību, ekipējumu, uzturu, gan arī saturu, kas varētu Tevi iedvesmot.
Foto: Salaspils Sporta nams.

Pēc 2 nedēļām jubilejas 10. Salaspils pusmaratons ar vadošajiem skrējējiem un atbalstu Ukrainai

Svētku noskaņās, savu pastāvēšanas desmitgadi, šī gada 11. maijā atzīmēs “Ezerkauliņi” Salaspils pilsētas pusmaratons. Kā ierasts, Salaspils pilsētas ielas visas dienas garumā pieskandinās bērnu distanču, 5km, 10km un galvenās distances – pusmaratona – skrējēji, piedaloties vairākiem vadošajiem Latvijas skrējējiem. Kā jaunums šogad ir ieviests jūdzes skrējiens, kas būs veltīts Salaspils sadraudzības pilsētas Bobrovicjas Ukrainā atbalstam.

Pēc daudziem gadiem Rojā atjaunos Latvijas čempionātu 24h skrējienā, turklāt bronzas statusā

Šā gada 24. maijā Rojā Ultramaratona festivāla ietvaros notiks Latvijas čempionāts 24h skrējienā, pēc vairāk nekā 20 gadiem atjaunot valsts čempionātu šajā ultra distancē. Organizatori ir parūpējušies arī par īpašu atzīmējamu lietu, proti, šim ultramaratona čempionātam ir piešķirts Starptautiskās ultramaratona skrējēju asociācijas bronzas zīme (IAU Bronze Label).