Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:213, Did:0, useCase: 3

RTU Futbola Centrs - kur-treneties.lv 2012.gada komanda

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

RTU Futbola Centrs - kur-treneties.lv 2012.gada komanda
RTU Futbola Centra komanda ar iegūto uzvarētāju kausu!

Apsveicam RTU Futbola centrs komandu ar iegūto 1. vietu, balvā saņemot, dāvānu karti 300 Ls vērtībā no sporta veikala SPORT2000, kur-treneties.lv 2012. gada komandas konkursā. Par interaktīvāko komandu sīvā konkurencē tika atzīta ARX basketbola komanda, kura saņems jaunas sporta formas no ADIDAS.

Visu jūliju kur-treneties.lv portālā norisinājās konkurss sporta komandām un organizācijām no visas Latvijas, kur komandām, lai kvalificētos konkursam vajadzēja reģistrēties kur-treneties.lv portālā, pievienot aprakstu par tēmu: „Kāpēc esam tie foršākie un sportiskākie”, pievienot interaktīvu video un/vai foto materiālu, kur redzami visi komandas dalībnieki un savākt visvairāk balsu kur-treneties.lv portālā.

Aktivitāte sarosījās konkursam tuvojoties beigām, kad balsu pārākumu guva RTU Futbola centrs un BIGFOOTS florbola komandas. Tuvu konkursa beigām BIGFOOTS pat bija izrāvies vadībā, bet RTU nepadevās un tomēr ieguva balsu pārākumu, sasniedzot pat 1160 balsis.

RTU futbola komanda palika nepārspēta balsu vākšanā un parādīja savu sportisko sacensības garu, mudinot draugus un paziņas par viņiem balsot pēdējās dienās pat līdz sešiem rītā. Komandas galvenais treneris Ervīns Pērkons kur-treneties.lv atzina, ka puiši cīnījās godam un ir pelnījuši uzvaru. Par SPORT2000 dāvāto dāvanu karti komanda iegādāsies jaunas formas un siltās jakas ziemas sezonai.

Kopumā konkursā piedalījās 16 komandas no Rīgas, Baldones, Balviem, Jēkabpils, Amatas, Ventspils, Valmieras, Siguldas, Vangažiem un Inčukalna. Tika pārstāvētas sekojošas komandas un sporta veidi (sarindotas pēc iegūtās vietas):

1. Vieta: RTU Futbola centrs – Futbols
Interaktīvākā komanda: ARX – Basketbols (balsojumā ieguva 4.vietu)
2. Vieta: Rīgas BIGFOOTS – Florbols
3. Vieta: Ķekari – Basketbols
Jēkabpils SS – Futbols
Jēkabpils Sporta skola – Handbols
Sporta klubs Super Nova – Futbols
JDFS Alberts – Futbols
Ašais – Vieglatlētika
Riga Mad Dogs – Amerikāņu futbols
Balvu Sporta centrs – Futbols
Volejbola klubs „Ventspils” – Volejbols
Ventspils frisbija klubs – Frisbijs
Reimandova tradicionālā karate klubs – Karate
Regbija klubs Baldone – Regbijs
Valmieras futbola klubs – Futbols

Visus komandu aprakstus, video un foto galerijas var apskati ŠEIT

Paldies komandām par interesanto saturu, sportiskajiem un panākumiem bagātajiem video un foto materiāliem. Novēlam panākumus sportiskajās gaitās un aktīvu darbošanos arī turpmāk! Izmantojiet kur-treneties.lv portāla interaktīvo vidi, lai pastāstītu par savām gaitām arī citiem lasītājiem. Kur-treneties.lv ir jauns un vienots informācijas tīkls par sporta organizācijām visā Latvijā. Portāla mērķis ir veicināt efektīgu informācijas plūsmu par visa veida sporta organizācijām – gan lielām, gan mazām, gan galvaspilsētā, gan novados. Kur-treneties.lv ir apvienoti visi Latvijas reģioni, kuros pakāpeniski tiek pievienotas visas Latvijas sporta organizācijas, tai skaitā sporta skolas, klubi, federācijas un citas organizācijas, kuras aktīvi nodarbojas ar sportu, un vēlas piesaistīt sportot gribētājus. Portāls izceļas ar to, ka ikviena sporta organizācija, kura pievienojas un izveido savu profilu var jebkurā sev ērtā brīdī publicēt tai svarīgu informāciju par sacensībām, akcijām, treniņu programmām un citām aktualitātēm, administrējot savu organizācijas profilu pati. Veidosim portāla saturu un popularizēsim Latvijas sportu kopā!