Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:213, Did:0, useCase: 3

Autors: Ilvars Grīslis

Amatieru konkurencē triumfē Zāģeris

Aizvadītajā nedēļas nogalē Rēzeknē risinājās trešais spēka vīru čempionāta posms amatieru ieskaitē. Uz starta stājās 16 dalībnieku, un sacensībās, neraugoties uz stipro lietu, triumfēja Dainis Zageris.

Pirms sacensībām galvenais jautājums bija, vai kāds varēs mest izaicinājuma cimdu pirmo divu posmu uzvarētājam Dainim Zāģerim. Pirmajos vingrinājumos sīvu konkurenci viņam sastādīja Aivars Šmaukstelis. Fermera pastaigā un kāša nešanā viņš pat uzrādīja labāko rezultātu.

Taču par klupšanas akmeni Aivaram kļuva krucifiksa vingrinājums, kurā viņš uzrādīja tikai 15 rezultātu. Tas arī izšķīra pirmās vietas likteni. Par posma uzvarētāju atkal kļuva Dainis Zāģeris. Otrais palika jau pieminētais Aivars Šmaikstelis, bet trešais – Ritvars Noviks. No otrās vietas viņš atpalika tikai par 1 punktu. Jāatzīmē arī atzīstama Ritvara stabilitāte. Nevienā no vingrinājumiem viņš nenokrita zemāk par ceturto vietu.

Sīkāk ar sacensību rezultātiem un foto galeriju var iepazīties mājas lapā sacensibas.lv.

Informāciju sagatavoja:
Sporta attīstības centrs sadarbībā ar Latvijas Spēka Atlētu federāciju


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2008-07-07 15:27, pirms 16 gadiem
malacis Daini mes par tevi !!
, 2008-07-07 15:37, pirms 16 gadiem
Redzēju arī šito.
Arī patika ;D
, 2008-07-07 16:06, pirms 16 gadiem
malacis...kādreiz kopā futeni kapājām arī labi vārtos kapāja...
Apsveicu...
, 2008-07-07 17:57, pirms 16 gadiem
vins veel tagad futeni kapaa!! kurs ta cits vareeja veel vinneet,ja ne Dainjels
, 2008-07-07 22:12, pirms 16 gadiem
stipri tie kandavas tekjinieki
, 2008-07-21 12:52, pirms 16 gadiem
spelejam viena komandaa,.,.zweers
, 2008-12-11 11:01, pirms 15 gadiem
a kaa vispaar var pieteikties amatieru cempim- ja vispaar taa var no malas pieteikties un starteet? vai ir jaizziet kadi testi vai ka savadaak?
Foto: Mareks Gaļinovskis (FotoManLV)

Noderīgi ieteikumi un iedvesmas deva tiem, kuri sporto

Tu ikdienā aktīvi sporto vai grasies sākt to darīt? Tad esi īstajā vietā! Šeit esam apkopojuši gan noderīgus rakstus par veselību, ekipējumu, uzturu, gan arī saturu, kas varētu Tevi iedvesmot.

Latvijas burātāji uzvar starptautiskā regatē “Skradin Cup”

Kapteiņa Artūra Mecberga komanda ar jahtu “Dufour 41” uzvarējusi starptautisko regati “Skradin Cup’24” (Horvātijā). Četrās sacensību dienās ļoti mainīgos laika apstākļos (no pilnīga bezvēja līdz vētras stipruma brāzmām, no mierīgas līdz bangojošai jūrai), tika veiktas četras sacīkstes.
Uz augstākā pakāpiena A.Jasāns un J.Ķemers. Foto: Xevents.

Rogainingā "Pilsētu leģendas" Liepājā 6h distancē viens punkts izšķir uzvarētāju likteni

Jau otro gadu Liepājā norisinājās populārā komandu orientēšanās jeb rogaininga seriāla “Pilsētu leģendas” posms, kas saucās “Liepājas Dienvidu fortu rogainings” un ko 20. aprīlī Jūrmalas parkā ar Liepājas valstspilsētas pašvaldības, Intervals.lv, Garmin, Isostar, Magnesia un Kokmuižas alus atbalstu rīkoja biedrība “Piedzīvojumu sacensību apvienība”. Tāpēc pagājušo sestdien Liepājas ielās un aiz pilsētas robežas bija sastopami daudz sportisku cilvēku ar kartēm. Ja divu un četru stundu distancēs uzvarētāji bija pārliecinoši, tad prestižākajā 6h “Garmin” distancē pirmās divas komandas šķīra nieka viens punkts, bet 3h MTBO distancē pārākumu apliecināja Eiropas čempionātā MTBO sprintā divdesmitniekā tikušais Mārtiņš Linde.