Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1905, Did:0, useCase: 3

Autors: Kristaps Baltiņš

Andrejs Sūrums atklāj Outdoor Fitness sezonu

Viens no populārākajiem un talantīgākajiem MMA cīņas mākslas treneriem Andrejs Sūrums, atklāj Outdoor Fitnesa sezonu sākot ar 3 aprīli, Rīgā (Vecmīlgrāvī), 31.Vidusskolas stdionā.

Viens no populārākajiem un talantīgākajiem MMA cīņas mākslas treneriem Andrejs Sūrums, atklāj Outdoor Fitnesa sezonu sākot ar 3 aprīli, Rīgā (Vecmīlgrāvī) 31.Vidusskolas stadionā, katru pirmdienu un trešdienu plkst.19.00 - 20.00 norisināsies vispārējās fiziskās sagatavotības nodarbības. Kurās tiek aicināti visi interesenti sākot no 10 - 55 gadu vecuma ar mērķi saliedēt iedzīvotājus, uzturēt - uzlabot veselības stāvokli un vispārējo fizisko sagatavotību, kā arī aizpildīt lietderīgi brīvo laiku un ar prieku nodoties sportiskajām aktivitātēm lieliskā gaisotnē. Nodarbībās tiek iekļauti vingrinājumi - Spēkam, Izturībai, Ātrumam, Veiklībai un Koordinācijai. Līdz ar to, apmeklējot nodarbības, viennozīmīgi uzlabosies vispārējais veselības stāvoklis un fiziskā sagatavotība. Seko pirmajai atklāšanas nodarbībai šeit : https://www.facebook.com/events/658...

Info :

T.25295087

MMAFITNESS@INBOX.LV

mmafitness.lv – Cīņas māksla un Fitness...


2

Sportacentrs.com TV skaties raidījumu makšķerniekiem – "Copes garša"!

Cope ir hobijs, bauda, prieks, emociju gamma no veiksmes līdz neveiksmei un atkal otrādi. Tā ved ārpus mājas, dabā, tā sagādā piedzīvojumus vienatnē vai kopā ar draugiem, tā rosina sajūtas, atpūtina ķermeni un prātu un bagātina dzīves "garšu"! Pievienojies mums Sportacentrs.com TV ekrānos katru otrdienu 21:30!
Foto: GUNSnLASERS
1

Airsoft - kārtīgs sporta veids vai tikai hobijs?

Airsoft (tiek dēvēts arī par straikbolu) kļūst arvien populārāks. Par to liecina gan lielais regulāro spēlētāju skaits, gan arī interesantu pieaugums un valdības ieceres ierobežot šīs izklaides pieejamību Latvijā. Kādēļ tā?
Foto: liepaja.lv
1

“Liepājas pusmaratonam” iespaidīgs balvu fonds

Jau šosvētdien, 5. jūnijā, notiks viens no gada vērienīgākajiem sporta notikumiem Liepājā – "Liepājas pusmaratons". Reģistrēties kādā no distancēm internetā iespējams vēl līdz 2. jūnijam. Skrējēji varēs gan sajust sportisku azartu, gan izbaudīt Latvijas vējainākās pilsētas ainavu un cīnīties par vērienīgu balvu fondu.