Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:110, Did:0, useCase: 3

Autors: Lauris Bērziņš

Perija pārsvars minimāls

Perija pārsvars minimāls
Džo Perijs
Foto: Lauris Bērziņš,
eSports.lv

2008. gada pasaules čempionāta snūkerā otrā pusfinālmača pirmo sesiju aizvadījuši Džo Perijs un Alisters Kārters. Pēc tās ar rezultātu 5:3 vadībā izvirzījies Perijs.

Mačs starp Kārteru un Periju iesākās pēc pirmā pusfināla (O'Salivans pret Hendriju – aut.) scenārija. Pirmajos trijos freimos pārāks bija Perijs, bet tad vienu Kārters atspēlēja. Perijs nespēlēja izcili, taču Kārteram sesijas pirmajā pusē pagalam neveicās, līdz ar to viņš neko pagaidām nespēja likt pretim savam sāncensim.

Ar 70 punktu breiku mača 5. freimā Kārters samazināja atstarpi kopējā rezultātā līdz 3:2, savukārt Perijs atbildēja ar 84 un 72 punktu sērijām divos nākamajos freimos, panākot 5:2. Pēdējā šīs sesijas freimā ar 68:25 pārāks gan izrādījās Kārters.

Perijs un Kārters cīņu turpinās piektdien, (2. maijā) plkst. 14:30 pēc Latvijas laika, bet vēl divas spēļu sesijas attiecīgi plkst. 12:00 un 21:00 aizvadīs Stīvens Hendrijs un Ronijs O'Salivans.

2007./08. gada sezonas "Main Tour".
2008. gada pasaules čempionāts snūkerā.
Pusfināls (rezultāti pēc pirmās spēļu sesijas)

Džo Perijs – Alisters Kārters 5:3


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Artemijs Žižins. Foto: World Snooker Federation

Latvijas snūkerists Žižins zaudē Eiropas meistarsacīkšu astotdaļfinālā

LETA. Latvijas sportists Artemijs Žižins piektdien Bosnijā un Hercegovinā Eiropas snūkera čempionātā piedzīvoja neveiksmi astotdaļfinālā.
Foto: European Billiards and Snooker Association

Žižins Eiropas snūkera čempionātā sasniedz astotdaļfinālu

LETA. Latvijas sportists Artemijs Žižins ceturtdien Bosnijā un Hercegovinā Eiropas snūkera čempionātā sasniedza astotdaļfinālu.
Rodions Judins. Foto: Riga Masters

Judinam, Kalniņam un Žižinam uzvaras Eiropas snūkera čempionāta trešajās spēlēs

LETA. Latvijas sportisti Rodions Judins, Artemijs Žižins un Filips Kalniņš trešdien Bosnijā un Hercegovinā izcīnīja uzvaru Eiropas snūkera čempionāta mačos.