Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Avots: "Clippers" aizsargam Beverlijam nāksies izlaist vairākas spēles

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Avots: "Clippers" aizsargam Beverlijam nāksies izlaist vairākas spēles
Patriks Beverlijs. Foto: Ringo Chiu/Zumapress.com/Scanpix

Losandželosas "Clippers" aizsargam Patrikam Beverlijam labās rokas locītavas sastiepuma dēļ nāksies izlaist vairākas spēles, Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) apskatniekam Adrianam Vojnarovskim pavēstīja līgai pietuvināts avots.

Pilnīgi skaidrs, ka Beverlijs nepiedalīsies gaidāmajā "Clippers" mačā šonakt viesos ar Sakramento "Kings". 31 gadu vecais saspēles vadītājs savainojumu guva Losandželosas kluba zaudējumā (107:120) pret Jūtas "Jazz", kad trešās ceturtdaļas ievadā caurgājienā uz sāncenšu grozu viņu apturēja Rūdijs Gobērs. Vēlāk gan Beverlijs mačā atgriezās ceturtajā ceturtdaļā, taču pēc tam viņa basketbolistam tika fiksēts nopietnāks savainojums.

"Mēs zinājām, ka tas nebija lūzums, taču pēc atgriešanās spēlē viņš [Beverlijs - aut. piez.] bez sāpēm nevarēja pat paņemt bumbu, tā kā tā nebija laba zīme," izteicās "Clippers" galvenais treneris Doks Riverss.

Beverlijs šosezon nospēlētajās 29 cīņās laukumā pavadījis caurmērā 28,9 minūtes, gūstot vidēji astoņus punktus, savācot sešas atlēkušās bumbas, kā arī iedodot 3,3 rezultatīvas piespēles un pārtverot 1,4 bumbas.

Losandželosas "Clippers" ar 34 spēlēs izcīnītām 23 uzvarām Rietumu konferences kopvērtējumā ieņem trešo pozīciju.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

     [+] [-]

, 2019-12-31 12:02, pirms 4 gadiem
Tīrākā karma, agri vai vēlu tas būtu noticis.Daži stāri tieši pēc viņa izgājieniem dabūja traumas(Westbrook, James)

     [+] [-]

, 2019-12-31 20:35, pirms 4 gadiem
Aatru atveseljosanos👍💪