Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Golden Knights" sagrauj "Coyotes", tiekot pie punktiem 6. spēlē pēc kārtas

Ints Megnis
Ints Megnis

"Golden Knights" sagrauj "Coyotes", tiekot pie punktiem 6. spēlē pēc kārtas
Vegasas "Golden Knights" hokejisti priecājas par vārtu guvumu spēlē ar Arizonas "Coyotes". Foto: AP/Scanpix

Pie punktiem sestajā Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēlē pēc kārtas svētdien tika pagājušās sezonas fināliste Vegasas "Golden Knights", kas dienas vienīgajā mačā ar rezultātu 5:1 (1:0, 1:1, 3:0) viesos sagrāva Arizonas "Coyotes".

Vegasas rindās vārtus guva pieci dažādi spēlētāji - Brendons Pirri, Pols Štjastnijs, Reilijs Smits, Koudijs Īkins un Raiens Kārpenters. Turklāt pirmie divi izpildīja arī pa rezultatīvai piespēlei. Vārtos Marks Andrē Flerī atvairīja 29 pretinieku metienus.

Pirri karjerā ir daudz ceļojis, bet pašlaik viņš aizvada vienu no veiksmīgākajiem nogriežņiem - kopš 20. decembra, kad viņš tika izsaukts no fārmkluba, pieredzējušais uzbrucējs sešās spēlēs iemetis piecus vārtus un veicis vienu rezultatīvu piespēli. Savukārt "Golden Knights" šajā laikā guvusi četras uzvaras, bet divos mačos zaudējusi pagarinājumā.

"Coyotes" komandā vienīgos vārtus mačā lielā vairākuma laikā guva Alekss Galčeņuks. Cīņas laikā izcēlās arī Niks Šmalcs, bet viņa vārtu guvums aizmugures dēļ tika atcelts pēc treneru izaicinājuma.

Ar 50 punktiem 42 spēlēs "Golden Knights" ieņem otro vietu savā divīzijā, bet tikpat punktu ir arī Kalgari "Flames". Vegasas komanda kļuvusi par pirmo NHL vēsturē, kas savās pirmajās divās sezonās līdz 1. janvārim gūst vismaz 50 punktus.

  -1 [+] [-]

, 2019-01-01 05:25, pirms 5 gadiem
Vegas komanda reizēm mani saviļņo. Sezonas sākumā neiet, tad aiziet bomba un Āmen..