Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Ērglis dodas pie līdzjutējiem

Ints Megnis
Ints Megnis

Amerikāņu futbola studentu līgas spēlē sestdien divi fani tikuši pie negaidītas pieredzes - viņiem virsū uzlidojis milzīgs ērglis.

Baltgalvas ērglim vārdā Klārks bija plānots lidot 90 000 skatītājus sapulcējušajā stadionā apkārt laukumam brīdī, kad skanēja himna pirms spēles starp "Notre Dame Fighting Irish" un "Clemson Tigers" komandām, tomēr viņš devās taisni pie "Notre Dame" līdzjutēja Alberta Armasa un uzlaidās viņam uz pleca.

42 gadus vecais Armass atzīst, ka bijis nobijies, tomēr apkārt esošie līdzjutēji, un viņa 13 gadus vecais dēls, kurš biļetes saņēma dāvanā Ziemassvētkos, piedzīvoja 20 jautrības sekundes.

Tomēr Armass nebija vienīgais Klārka draugs - brīdi vēlāk milzīgais ērglis nolaidās uz cita "Notre Dame" līdzjutēja Tvina Njana rokas.

"Kad redzēju, ka putns nolaižas [uz Armasa], nodomāju, ka viņš laikam ir ļoti noguris. Tāpēc izstiepu savu roku, lai redzētu, kas notiks. Un viņš nolaidās uz manis. Tas bija lieliski, es nespēju tam noticēt," Njans teica "Sports Illustrated", atklājot, ka viņa sieva Kima tobrīd bija devusies uz tualeti, palaižot garām visu jautrību.

Putna neplānotajā brīvsolī neviens netika ievainots un brīdi vēlāk Klārks tika veiksmīgi notverts. Mačā "Notre Dame" cieta neveiksmi ar rezultātu 3:30.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/news/world-us-c...

     [+] [-]

, 2018-12-31 13:46, pirms 5 gadiem
Forši, tikai tie nagi drusku skrāpē, arī cauri džemperim.