Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

"Avangard" galvenā trenera amatā ieceļ Titovu

Rolands Eliņš

"Avangard" galvenā trenera amatā ieceļ Titovu
Germans Titovs
Foto: ITAR-TASS/Scanpix

KHL klubs Omskas „Avangard” paziņojis, ka par tā galveno treneri iecelts Germans Titovs, bijušais Maskavas „Spartak” treneris un ilggadējais NHL uzbrucējs.

Germans Titovs pie „Avangard” stūres debitēs trešā janvāra mačā pret Artūra Kuldas pārstāvēto „Kunlun”. Omskas komanda aizvadījusi pieticīgu decembri, kas arī noveda pie iepriekšējā galvenā trenera Andreja Skabelkas atlaišanas, neskatoties uz to, ka komanda ieņem pirmo vietu Čerņiševa divīzijā un attiecīgi arī otro vietu Austrumu konferencē.

52 gadus vecais Titovs līdz šim bija MHL komandas „Omskie Jastrebi” galvenais treneris, bet iepriekš viņš strādāja KHL kā Novokuzņeckas „Metallurg” galvenais treneris, tāpat vairāk nekā gadu bija Maskavas „Spartak” galvenais treneris.

Titovs pagaidām daudz vairāk sasniedzis savā hokejista, nevis trenera karjerā. Kā spēlētājs viņš Krievijas izlases sastāvā kļuva par pasaules čempionu un Nagano olimpisko spēļu vicečempionu. Titovs arī aizvadīja deviņas sezonas Nacionālajā hokeja līgā, kur labāko sniegumu rādot „Flames” vienībā, kad viņš 1996./97. gadā guva 67 punktus. Viņš pārstāvējis arī „Penguins”, „Oilers” un „Mighty Ducks” komandas, kopumā 624 NHL spēlēs gūstot 377 punktus.

Izmantotie resursi:
https://t.co/hgSpApXzN4

     [+] [-]

, 2017-12-31 16:54, pirms 6 gadiem
Interesanti,vai atlaidīs jau play off laikā?