Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Van Deikam veikta ceļgala operācija, Neimārs nespēlēs līdz novembra beigām

Matīss Kučinsks
Matīss Kučinsks

Van Deikam veikta ceļgala operācija, Neimārs nespēlēs līdz novembra beigām
Neimārs. Foto: AFP/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas kluba "Liverpool" centra aizsargs Virdžils van Deiks Liverpūles derbijā guva ceļgala krustenisko saišu traumu. Holandietim veikta krustenisko saišu operācija, kas noritējusi veiksmīgi. Savukārt Francijas granda PSG spēlētājs Neimārs pēc gūtā savainojuma Čempionu līgas spēlē pret Stambulas "Basaksehir" nespēlēs līdz novembra beigām.

"Liverpool" vadība komentējusi van Deika operāciju: "Operācija noritējusi veiksmīgi, un van Deiks nekavējoties uzsāks rehabilitācijas procesu komandas ārstu uzraudzībā. Tomēr šobrīd nevēlamies prognozēt holandieša atgriešanos laukumā."

"Operācija bija veiksmīga, un tās ir tiešām lieliskas ziņas," teica "Liverpool" galvenais treneris Jirgens Klops. "Laiks pēc operācijas nav pateicīgs, to varētu apstiprināt jebkurš, kuram ir tāda bijusi. Nav tā, ka tu pamosties un viss ir labi – tu sajūti operācijas sekas. Tomēr Virdžilam viss ir labi."

Cits futbola spīdeklis brazīlietis Neimārs guva augšstilba savainojuma aizvadītajā Čempionu līgas spēlē pret "Basaksehir". PSG spēlētājs laukumu pameta agri, un šobrīd komandas galvenais treneris prognozē, ka Neimārs laukumā varētu atgriezties novembra beigās. Tas nozīmē, ka Brazīlijas izlases spēlētājs izlaidīs nākamās trīs PSG spēles.

Spēlētājam tika veiktas visas nepieciešamās pārbaudes, kas norāda uz augšstilba muskuļa savainojumu. "Neimārs laukumā varētu atgriezties pēc izlašu pārtraukuma," medijiem atklāja PSG galvenais treneris Tomass Tuhels. PSG šobrīd ir Francijas čempionāta līderpozīcijā, bet tai uz pēdām min "Lille".

Izmantotie resursi:
https://www.reuters.com/article/soc...

https://www.skysports.com/football/...