Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

"Valmieras" rindās konstatēta saslimšana ar Covid-19, komanda dodas karantīnā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Valmieras" rindās konstatēta saslimšana ar Covid-19, komanda dodas karantīnā
Foto: Jānis Līgats/Valmiera FC

"Optibet" futbola Virslīgas komanda "Valmiera" pēc Slimību profilakses un kontroles centra (SPKC) norādēm no 31. oktobra nonākusi karantīnā. Tā iespaidā uz pašlaik nenoteiktu laiku pārcelta 1. novembrī Liepājā paredzētā spēle starp "Liepāju" un "Valmieru", apstiprinājusi Virslīgas organizatoriskā komiteja.

Šāds lēmums pieņemts, izvērtējot saņemto informāciju par vienu saslimšanas gadījumu ar Covid-19 "Valmiera FC" komandā un šīs personas kontaktu ar pārējiem komandas pārstāvjiem. Attiecīgās pārbaudes, kurās fiksēts saslimšanas gadījums, komandā veiktas piektdien. Tālākie lēmumi saistībā ar čempionāta izspēli sekos, vadoties pēc turpmākās epidemioloģiskās situācijas un kalendāra iespējām.

Trešdien "Valmiera" un "Liepāja" tikās Latvijas kausa pusfinālā, liepājniekiem izcīnot uzvaru ar 2:0. Jāpiezīmē, ka sākotnēji spēles sākums bija plānots 13:00, taču vēlāk tas tika pārcelts uz 15:00. Tam par iemeslu bija fakts, ka "Valmieras" futbolistiem iepriekš bijis kontakts ar Covid-19 saslimušo, tāpēc otrdienas vakarā tika veiktas analīzes. Komanda ceļā devās tikai trešdien pēc negatīvu rezultātu saņemšanas.

Pēc kausa spēles "Valmiera" palika Liepājā, lai gatavotos svētdienas spēlei, bet vakar veiktajās analīzēs konstatēta saslimšana.

Izmantotie resursi:
https://lff.lv/zinas/12939/valmiera...

     [+] [-]

, 2020-10-31 15:42, pirms 3 gadiem
Decembri Skonto halle var pabeigt cempionatu

     [+] [-]

, 2020-10-31 15:43, pirms 3 gadiem
Cerams, ka Valmieras spēlē nepajuks pa vīlēm pēc svarīga zaudējuma Spartakam un apstāšanās kausa pusfinālā pret Liepāju. Tagad vēl covids čakarē komandu. Izšķirošais nogriezis cīņā par 3. vietu - vairs nav spēļu, kuras var atļauties zaudēt un izkāpt krastā sausā.

  -3 [+] [-]

, 2020-10-31 16:22, pirms 3 gadiem
FC Riga nekavējoties jāraksta LFF vadībai protestu, ka ir nepieļaujama šīs spēles pārcelšana, lai nejauktu LFV pēdējā nogriežņa Fair Play.

     [+] [-]

, 2020-10-31 16:43, pirms 3 gadiem
Ahh, dažas kārtas tik bija palikušas, žēl...

  +1 [+] [-]

, 2020-10-31 17:11, pirms 3 gadiem
Liepājai gan neveicas. Uzņēmuši formu, bet spēles vai nu pārtrauc vai pārceļ...

  -1 [+] [-]

, 2020-10-31 17:12, pirms 3 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: FC Riga nekavējoties jāraksta LFF vadībai protestu, ka ir nepieļaujama šīs spēles pārcelšana, lai nejauktu LFV pēdējā nogriežņa Fair Play.
Klau pīpētāj, tavā tabakas maisijumā kuru velc plaušās, spaiss gadijumā nav pievienots?

  -3 [+] [-]

, 2020-10-31 17:39, pirms 3 gadiem
Klavulapa-1 rakstīja: Liepājai gan neveicas. Uzņēmuši formu, bet spēles vai nu pārtrauc vai pārceļ...
Neveicas? Kur tu biji kausa maca, ka tiesnesis nepamatoti lika Valmierai mazakuma GANDRIZ VISU speli spelet pret liepaju (kas iespejams Liepajai laus spelet Eirokausos nakamsezon). Neruna te par neveiksanos un Liepaju. Vini ir dzimusi laimes kreklina pedejos 2 menesus...

  +1 [+] [-]

, 2020-10-31 18:48, pirms 3 gadiem
T.G.H. rakstīja: Neveicas? Kur tu biji kausa maca, ka tiesnesis nepamatoti lika Valmierai mazakuma GANDRIZ VISU speli spelet pret liepaju (kas iespejams Liepajai laus spelet Eirokausos nakamsezon). Neruna te par neveiksanos un Liepaju. Vini ir dzimusi laimes kreklina pedejos 2 menesus...
Nepamatoti? Karašausks ar partneriem būtu izskrējuši divatā vai pat trijatā pret vienu vārtsargu, ja vien Valmieriešu aizsargs nebūtu parāvis Artūru aiz pleca. Jebkurā normālā līgā tā ir sarkanā kartīte, tā teikt, pēdējās cerības sods.

  -1 [+] [-]

, 2020-10-31 19:06, pirms 3 gadiem
emilino rakstīja: Nepamatoti? Karašausks ar partneriem būtu izskrējuši divatā vai pat trijatā pret vienu vārtsargu, ja vien Valmieriešu aizsargs nebūtu parāvis Artūru aiz pleca. Jebkurā normālā līgā tā ir sarkanā kartīte, tā teikt, pēdējās cerības sods.
Vini bija burtiski uz vienas linijas. Pilnba nepamatota sarkana. Ja nespej but sapratigi domajoss, tad ta ari atzisti. Tev patik Liepaja..ok...sarkana tur nebija un spele tika norakta. + viniem vajadzeja iedot tehnisko par RFS speli jo netika nodrosinati vajadzigie apstakli. Par kadam "neveiksmem" seit vispar var runat? Viniem veicas vairak ka citiem.

     [+] [-]

, 2020-10-31 19:59, pirms 3 gadiem
Nu gan būs grūti saglābt spēļu kalendāru,lai fair play garā novadītu čempionātu līdz galam.Neglābjami,kādai komandai radīsies priekšroka.Neko darīt.Būtībā čempionātā galvenie jautājumi atrisināti.Tagad tikai jāuztraucās,lai līdz 8.novembrim FK Liepājā un FK Ventspilī kāds nesaķer Covid.

     [+] [-]

, 2020-10-31 21:39, pirms 3 gadiem
Dinamo Riga vesela cupina ar COVID-19, bet spele. Juventusam Ronaldo bija ar COVID-19, bet Juventus speleja. Seit viens gadijums un nespeles.

     [+] [-]

, 2020-11-01 01:06, pirms 3 gadiem
T.G.H. rakstīja: Vini bija burtiski uz vienas linijas. Pilnba nepamatota sarkana. Ja nespej but sapratigi domajoss, tad ta ari atzisti. Tev patik Liepaja..ok...sarkana tur nebija un spele tika norakta. + viniem vajadzeja iedot tehnisko par RFS speli jo netika nodrosinati vajadzigie apstakli. Par kadam "neveiksmem" seit vispar var runat? Viniem veicas vairak ka citiem.
https://i.imgur.com/2ServpO.jpg
Nu, ja tev nav ko teikt, tad vienkārši paklusē, vai arī pacel savu popularitāti, izdartot dzīvē kaut ko tiešām jēdzīgu. "Būrtiski uz vienas līnijas"... Trollis, klauns. Bet vismaz tev ir sportacentrs, kurā izpausities.

     [+] [-]

, 2020-11-01 02:05, pirms 3 gadiem
Fiasko rakstīja: https://i.imgur.com/2ServpO.jpg
Nu, ja tev nav ko teikt, tad vienkārši paklusē, vai arī pacel savu popularitāti, izdartot dzīvē kaut ko tiešām jēdzīgu. "Būrtiski uz vienas līnijas"... Trollis, klauns. Bet vismaz tev ir sportacentrs, kurā izpausities.
Ja tu doma ka par tadu parkapumu ir jadod sarkana, kad rezultats ir 0-0 un jaspele vel 80 minutes (kausa spele, kas ir praktiski PO), tad tev vajadzetu komentet zem citam sadalam. Kapec visi liepajas fani ir tadi raudataji?

     [+] [-]

, 2020-11-01 02:22, pirms 3 gadiem
T.G.H. rakstīja: Ja tu doma ka par tadu parkapumu ir jadod sarkana, kad rezultats ir 0-0 un jaspele vel 80 minutes (kausa spele, kas ir praktiski PO), tad tev vajadzetu komentet zem citam sadalam. Kapec visi liepajas fani ir tadi raudataji?
Manis pēc kaut jāspēlē vēl 120 minūtes, kaut vai ČL fināls vai Andoras 3. līgas pēdējā čempionāta spēle. Par tādu pārkāpumu ir jādod 100% sarkanā. Un es neko nedomāju. Es zinu futbola noteikumus! Un ar Liepāju un liepājniekiem viss ir kārtībā. Raudi konkrēti tu pie katra Liepājas raksta, puikiņ.