Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Dubras un Uldriķa klubi tiek kausa ceturtdaļfinālā

Dubras un Uldriķa klubi tiek kausa ceturtdaļfinālā
Roberts Uldriķis ar bumbu. Foto: Imago/Scanpix

Kausa astotdaļfinālus aizvadīja Ņikita Koļesova pārstāvētā "Botosani", Kaspara Dubras "Oleksandriya", Andra Vaņina "Zurich" un Roberta Uldriķa "Sion".

Rumānijas kausa astotdaļfināls izrādījās liktenīgs Ņikita Koļesova pārstāvētajai "Botosani", kas ar 0:2 piekāpās "Academica Clinceni" - komandai, kas valsts augstākajā līgā ieņem 13. vietu 14 komandu konkurencē, kamēr Koļesova klubs - devīto. Latvijas aizsargs spēli sāka sākumsastāvā.

Kaspara Dubras "Oleksandriya" Ukrainas kausa astodaļfinālā pendelēs pārspēja "Zorya Luhansk". Ja pamatlaiks noslēdzās ar 1:1, tad 11 metru soda sitienu sērijā ar 5:4 pārāks bija Latvijas spēlētāja klubs. Dubra laukumā nedevās.

Uz soliņa arī sēdēja Andris Vaņins, bet viņa pārstāvētā "Zurich" ar 0:4 Šveices kausa astotdaļfinālā kapitulēja favorītei "Young Boys". Savukārt Roberta Uldriķa "Sion" ar 2:0 uzvarēja ceturtās līgas klubu "Linth". Uldriķis laukumā devās uz maiņu 66. minūtē un 83. minūtē saņēma dzelteno kartīti.