Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Pointam 1+4, Tampa iemet astoņus vārtus, Sanhosē divas sekundes līdz beigām glābj punktu

Agris Suveizda

Pointam 1+4, Tampa iemet astoņus vārtus, Sanhosē divas sekundes līdz beigām glābj punktu
Breidens Points. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā pie uzvaras šonakt tika Kalgari "Flames", Bostonas "Bruins", Detroitas "Red Wings", Ņujorkas "Islanders", Dalasas "Stars", Tampabejas "Lightning", Nešvilas "Predators", Minesotas "Wild", Filadelfijas "Flyers", Arizonas "Coyotes" un Ņujorkas "Rangers".

Austrumu konferences vadībā izvirzījās Tampabejas "Lightning", kas jau sestajā minūtē ar 0:2 bija iedzinējas lomā pret Ņūdžersijas "Devils", taču guva astoņus vārtus un izvairījās no otrās neveiksmes pēc kārtas (8:3). Ar vārtiem un četrām rezultatīvām piespēlēm izcēlās Breidens Points, bet pa trim punktiem nopelnīja Ņikita Kučerovs (2+1), Stīvens Stemkoss, Raiens Makdona (abiem 1+2) un Jannī Gurds (0+3). Rietumu konferences pirmajā vietā nostiprinājās Nešvilas "Predators", kas atspēlējās un ar 4:1 mājās pieveica Stenlija kausa finālisti Vegasas "Golden Knights". Divus vārtus guva Raiens Hārtmens.

Pretēji "Lightning", atspēlēšanās ar uzvaru nebeidzās Kolumbusas "Blue Jackets" un Pitsburgas "Penguins". Kolumbusa trešajā trešdaļā atspēlēja trīs vārtu deficītu pret Detroitas "Red Wings", kas 57. minūtē tomēr izrāva uzvaru un bija pārāka ar 5:3. Savukārt Pitsburga pirmajā trešdaļā atspēlēja divus vārtus pret Ņujorkas "Islanders", kas otrajā periodā guva vēl trīs un uzvarēja ar 6:3. Divus vārtus "Islanders" labā guva Džordans Eberlī.

Sestajā izbraukuma spēlē pie pirmās uzvaras viesos beidzot tika Ņujorkas "Rangers", kas trīsreiz nenosargāja vadību, tomēr bullīšos ar 4:3 apspēlēja Sanhosē "Sharks". Mājinieki no zaudējuma pamatlaikā izglābās nieka divas sekundes līdz beigām. "Sharks" 13,2 sekundes līdz beigām uzvarēja iemetienā un pēc cīņas pie apmales nogādāja ripu vārtu priekšā Tomāšam Hertlam, kurš ar precīzu metienu panāca 3:3. Uzvarētājiem divus vārtus guva Kriss Kraiders.

Ceturto uzvaru pēc kārtas svinēja Arizonas "Coyotes", kas ar 5:1 savā laukumā sakāva Otavas "Senators". Divus punktus nopelnīja Aleksandrs Gaļčeņuks (1+1).

SpēleRez
Sabres – Flames1:2 P
Hurricanes – Bruins2:3
Blue Jackets – Red Wings3:5
Penguins – Islanders3:6
Canadiens – Stars1:4
Lightning – Devils8:3
Predators – Golden Knights4:1
Oilers – Wild3:4
Ducks – Flyers2:3
Coyotes – Senators5:1
Sharks – Rangers3:4 PM

Izmantotie resursi:
Official Site of the National Hockey League |...